|
עכונט כדרך חיים |
|
שבת שלום לכל אוהדי הפועל עכו היקרים... בשעה טובה ומוצלחת המשא ומתן עם עיריית עכו צלח והקבוצה תעבור לידיים של עיריית עכו והקבוצה תקרא הפועל עירוני עכו...אכן מהלך זה הוא מהלך היסטורי שישנה את פניה של הפועל עכו ללא הכר...כשבראש ובראשונה ישובו כל האוהדים שגזרו על עצמם להדיר את רגליהם מהמגרשים וזו כמו גדולה מאוד...אני מעריך שהשנה הקבוצה תשבור את שיא המנויים והערכה שלי שכמות המנויים שימכרו תהיה 2500-3000 מנויים אני מקבל מסרים מאוהדים רבים סמי אנחנו חוזרים למגרשים ובגדול.תעדכן אותנו מתי יוצאים המנויים...יש התעוררות גדולה של דרישה למנויים . חברים אנחנו יוצאים לדרך חדשה דרך שתוביל את הפועל עכו להשגים וכל תושב ותושב יהיה גאה להיות חלק מהקבוצה הזו. בשעה טובה יובל נעים חתם בקבוצה ואנחנו אוהדי הפועל עכו מאחלים לו שאחוזי ההצלחה שלו יהיו כמו אחוזי ההצלחה של סיום העונה שעברה ,שבה יובל הוציא אותנו יחד עם השחקנים מחושך לאור ובזכות סיום עונה דרמטי נשארנו בליגת העל בזכות ולא בחסד של אף אחד.. יובל נעים ירכיב את הפאזל של הקבוצה שכמעט 70 אחוז מהסגל של העונה שעברה ישאר בקבוצה...אני מאוד מקווה שיגיעו להבנות עם מרינקוביץ כחלון וגם קדוסי שיסלול את הדרך שלהם לעוד עונה בקבוצה . המון שמות עולות באויר שאמורים לנחות בקבוצה ..מקווה לפחות 80 אחוז מהשמות שעולות באויר יוחתמו בקבוצה... לידיעת אוהדי ושחקני הפועל עכו הצוות המקצועי... כרגע עיריית עכו הקצתה משרד וחדרי הלבשה במגרש החדש מגרש טוטו עכו לקבוצה הבוגרת סוף סוף השחקנים יגיעו לאימונים ויתאפשר להם להנות לפני ואחרי האימון ממקום ברמה גבוהה...ובנוסף הפועל עכו תחזור להתאמן במתחם האימונים של מטה אשר... האימונים יחולקו לפעמיים בשבוע במגרש טוטו עכו ושלושה פעמים במגרש של מטה אשר ...זהו שידרוג משמעותי לתנאי השחקנים. בנוסף עיריית עכו בראשותו של שמעון לנקרי החלה בעבודות להקמת מגרש אימונים מפואר עם 800 מקומות ישיבה שבו יתקיימו משחקי הנוער נערים ילדים וכו" שבה ילדי העיר שישחקו במחלקות הצעירות יהנו מתנאים ברמה גבוהה מאוד...כנ"ל גם הקבוצה הבוגרת. אז חברים ברגע שההתאחדות תעלה לאויר את רשימת המשחקים לעונת 2013-2014 עיריית עכו תנפיק מנויים לקהל האוהדים הרחב...אז חברים ואוהדים יקרים בקרוב מאוד נכריז על מכירת מנויים לקבוצה.
שיהיה לכולם שבת מבורכת שלכם סמי תוסס
|
|
|