אלברט ידידי, יש דברים רבים שאינך יודע. ברור לך שאני זהיר ולא כותב ללא סיבה וללא כיסוי. האם הבחנת למעלה כשכתבתי שהודיעו: "בסמוך למשט נמסר מהמנכ"ל שאינו מתכוון לכבד את ההזמנות שאושרו ע"י ראש העיר והתייחסותו הייתה מזלזלת. כשאיימתי לחשוף זאת במדיה, שינו דעתם והודיעו, בשם המנכ"ל, שהעירייה תאשר את התקציב הסמלי: "בתנאי שישראל לא יהיה מעורב במשטים". זהו דבר נורא, בכל קנה מידה ומתאים למשטר אפל וכן, זה זלזול בספורט, במבוגרים ובנוער. מעבר לכך, הנהגה ראויה, אינה זקוקה לאיומים. אך, זה מה שעושים. מהלכים אימים על אנשים שונים, באופן בזוי ולא דמוקראטי. כ"כ, לא מזמן, מלשכת רה"ע, כתבו עלי בעיתון דברים קשים ושקריים, בניגוד להצהרות של רה"ע בבג"ץ - על כך הגיש תביעה. אתה הופך את היוצרות. שמעון לנקרי לא עשה לי שום טובות ולא הביא לי תועלת אישית – נהפוך הוא!!! אני הועלתי לו במשך קרוב ל-10 שנים, יזמתי ויצרתי ללא הפוגה, בכל הנושאים, יחד עם אשתי, בתנאים בלתי נסבלים, תוך הפרעות קשות והתנכלויות. ממילא, אין מה לדבר על רעות, סנכרון, שקיפות, הכרת הטוב ולראייה: אין ויכוח לגבי תרומתה העצומה של מרים אשתי, בהתנדבות (כשהיא ממנת רכבה על חשבוננו) ולגביה אין עוררין ובכל זאת, לא טרחו ולו פעם אחת, לתת לה פרח בחג ואחרי 9 שנים לא טרחו אפילו לתת מכתב תודה. איננו מאוכזבים, כי זהו מוסד עם הנהגה רעה, נבזית ולא מוסרית – בלשון המעטה. אז נא לא להטיף לי מוסר, כי אני לבטח לא הכתובת הנכונה לכך!
|