חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 23:11

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חומר למחשבה:אין זכות קיום למועדון בליגת העל ללא בעלים פרטיים
הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 11:28 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

כמו שידוע לכולם, הקבוצה מתנהלת בצורה עצמאית ע"י ציון ויצמן, שעושה ככל העולה על רוחו [מכל הבחינות]אין ספק שהיה המוביל של עכו לליגת העל ,"אבל"כל אחד היה מצליח ,מאחר והתקציבים שקיבל מהעירייה, היו אסטרונומים במושגים של העברת כספים ציבוריים לעמותת ספורט, סתם בשביל הדוגמא,עפולה השנה קיבלה 1.5מיליון שח כדי לעלות ליגה רק מהעירייה ששאר הכסף מתרומות,בשנת העלייה של עכו ללאומית העירייה תקצבה את העמותה ב-3.5 מיליון שח,
ולכן מאחר שהתקציבי מינימום בליגת העל הם גבוהים מאוד יש להעביר את הקבוצה למשקיע פרטי,רוב קבוצות ליגת העל לא מקבלות ולו אגורה מהעיריה שלהם[בדוק]מה גם שבקבוצה שלנו אין שום שחקני בית שניתהדר בהם ותפסיקו לספר על גורש ובן דודו,כל הכסף מושקע בשחקנים שבאו ממרכז הארץ ונהנים ממשכורות עתק[ציון ויצמן שונא את שחקני הבית רק משום שהם עכואים וחלילה שישלם להם משכורת כי זה מכיסו, תשאלו את בן בינימין,סיידר,קווין חלפון]יש להעביר את הקבוצה לפרטי מאחר והעירייה בגירעון גדול,עדיף להשקיע בחינוך בעכו,בשכבות החלשות[מצב סוציואוקונומי ירוד מאוד בקרב מרבית תושבי עכו]ועכשיו עם הגזירות הכלכליות שיעור העוני בעיר יגדל וכמובן הפשיעה ,
חומר למחשבה!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: חומר למחשבה:אין זכות קיום למועדון בליגת העל ללא בעלים פר
הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 11:56 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

בבקשה...אתה מוכן לרכוש את הקבוצה? אתה מוזמן.....
אתה חושב שזה כל כך פשוט למצוא רוכש? אתה מדבר כאילו יש רוכשים שעומדים בתור...
ועוד את הפועל עכו?
אתה חושב שאין בעיות לקבוצות עם בעלים פרטיים? אתה לא קורא עיתונים?
אני חושב שהסוד הוא בהתנהלות נכונה ומתונה. בלי עייניים גדולות ובלי כספים גדולים.
אני בכלל לא נכנס לעניין עם וויצמן וכל הבלגן מסביב כי אני פשוט לא שם ואני לא מעורב ולא רוצה לדבר סתם ואינני מצדד בצד זה או אחר
אבל אתה קובע שגם מישהו אחר חוץ מוויצמן היה מביא את הקבוצה לאן שהגיעה...אתה בטוח? הרי לעולם לא נדע...
שבוע טוב שיהיה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 17:15 
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות

איציק שלום
היה לעכו כמה אופציות לרכישה וציון ויצמן טירפד את העיסקאות וגם שמעון לנקרי הביא כמה משקיעים שציון ויצמן התחמק מהם.
עם ציון רוצה להיות בעלים שהוא יממן את הקבוצה ועם אין באפשרותו שיחזיר מפתחות לעיריה ושלא ישב על הכיסא .
שם המשחק הוא כסף ועתיד הפועל עכו לא נראה טוב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 19:42 

כמו שאמרתי, קטונתי מלהבין מה קורה שם ואני לא מנסה אפילו.
אינני מצדד בצד זה או אחר למרות שהתחושה שלי היא שהעריה לא מספיק רגישה כלפי הקבוצה של כולנו.
אם הקבוצה תתפרק יהיו לכך אחראים רבים כי קשה לי להאמין שאי אפשר להגיע להסכמה/ הסכם/ או כל דבר אחר בעניין הזה.
בכל מקרה, כמו שאמרתי, ההגיון שלי אומר שאם היה קונה רציני שום דבר לא היה עומד בפניו למרות ששוב, גם בעלים פרטיים זו לא מציאה בימינו ובמדינתנו.
ברור לי ששם המשחק זה כסף, כמו כמעט בכל דבר.
בכל מקרה, כל ההתנהתלות הזו וכל הפרשה הזו לא מוסיפה כבוד ואל תתפלאו אחר כך ששוב ה"פרשנים" למיניהם מורידים אותנו ליגה עוד לפני שהעונה מתחילה....
אני שוב אומר, אני לא מצדד באף אחד. אינני מעורב כי אינני יודע מספיק (כפי שרפי אומר כל הזמן, וזה כנראה גם נכון) אבל אני כואב את העניין.
חבל, פשוט חבל וכואב הלב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 19:56 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

למען הסר ספק ,בעכו אין אוהדים,ושאני אומר אוהדים אני מתכוון לכמות, במשחקי בית בקושי 300 אוהדים שמחציתם ילדים ממחלקת הנוער,קבוצה לא יכולה להסתמך על הכנסות במשחקים למעט משחקים בודדים מול אריות הכדורגל והקהל בליגה שלנו[ראה קהל ביתר ירושלים כמעט הורידו אותם ליגה וכמובן הצביעו ברגליים]אי אפשר להחזיק קבוצה בליגת העל ללא בעלים שישים כסף ,עם כל הכבוד לעירייה היא לא חייבת כלום לקבוצה ,העירייה בגירעון מזה שנים ולדעתי בגלל תיקצוב הקבוצה ב-4- שנים האחרונות ב-20 מיליון שח,כספים שהתאיידו ללא שום בקרה מצד העירייה ולראייה השנה ציון החליף את חברי העמותה כאילו!!הכניס את גיסו את ברששת שכנו ואת דוניה ,זוהי זריקת חול לעיני האנשים בעיר והם לא טיפשים

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 20:40 

דנדן ערב טוב
עם יש משהו טוב בהנהלה הנוכחית זה שלא היה גירעון בכלל בכל ה13 שנה שציון ויצמן מנהל את הקבוצה ויש השנה גרעון של 2 מיליון שקל בגלל שהעיריה בתחילת השנה התחייבה לכך בבקרה התקציבית.
חברי הנהלה בעמותה לא התחלפו בכלל וגם אין טעם להחליף כי ציון ויצמן שולט בקבוצה שלטון יחיד ושאר חברי העמותה הם פורמליים בלבד כולל ברשישת שמונה ליושב ראש ככיסוי תחת של ציון.
ואכן אתה צודק בדבר אחד וזה החוסר בקרה לכסף שנכנס לעמותה מהעיריה ומהספונסרים וכו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 21:12 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

נשמה, גם השנה הם לא היו צריכים להיות בגירעון,למה שיהיו בגירעון?העירייה מתקצבת במיליונים,רק מה בגלל ביקורת וחוסר שקיפות מצד ויצמן ,העירייה החליטה בצדק שכספי ציבור לא יעברו יותר לקבוצה,מספיק חגגו עשר שנים,חבל שלא מינו נציג עירייה חיצוני בעמותה מלפני שנים על מנת ליראות את "התנהלותה",
במצב הנוכחי צריך לעשות חריש עמוק ולחשוב איך פותרים את הסוגייה הזאת מאחר ולא פשוטה מהטעם שלעירייה כבר אין מזומנים להעביר לקבוצה עקב גירעון מיצטבר מזה שנים,יש להפריט את הקבוצה,ומאחר ואין בא נכסים אפילו בחינם[שום שחקן ,הוא לא שחקן בית או שווא מאות אלפי יורו]

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: