הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18964 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
|
עזרא היקר שלום רב ,
אני לא מבין , תמיד יהיו כאלה שיש להם שאלות , טענות וביקורת וזה לגיטימי , אני גם מכיר את ההתחכמות של אותם בודדים בעלי אינטרסים פוליטיים , במיוחד לפני הבחירות העירוניות , הם לא אומרים לך ישירות , אבל זה מפריע להם שאתה מראה את המציאות כפי שהיא בעכו , עם הביקורת העניינית שלך , בתחומים השונים . אותם בודדים מבינים שגם עם הביקורת שלך על הדרוש תיקון במה שאתה מצלם , אתה מראה מציאות טובה של עכו , בה בונים כל הזמן עוד כיכר ועוד פרויקט , הם מעדיפים לדבר על מה שחסר בעיר ואכן חסר ומפריע להם להראות את המציאות המאוזנת שאתה מציג בתמונות הטובות שאתה מצלם . תשאל אנשים אובייקטיבים ולא אינטרסנטים שאומרים אל תצלם אנחנו רואים בפועל מה שיש , אך ברור גם להם שאין כמו הצילומים שלך בהם רואים את הפרטים הקטנים שמראים יופי של פיתוח העיר וזה לא טוב להם ומאחר ואתה מצלם בכל זאת הם לוקחים את התמונה שאתה מוסיף בעכונט ואומרים שהנהלת העיר מבזבזת את הכסף על פיתוח , לכן מה שלא תעשה ומה שעושה הנהלת העיר , תמיד תהיה ביקורת ומה היינו עושים בלי זה , אחרת היה משעמם . לכן איש יקר תמשיך בדרכך הטובה , כי כך אתה תורם לעיר שלנו .
נכון עזרא , יש גם הרבה גולשי עכונט ישראלים מחו"ל ורחוק מעכו שהעיר חשובה להם , חלקם מוכרים לנו , בנים של נכבדים בעיר , הילדים שלי והילדים שלך ושל רבים בעיר נהנים לראות את התמונות שלך . בשיחה עם הבן שלי שגר בירושלים כיום , הוא נהנה לראות בכל פעם איך עיר הולדתו מתפתחת , מאחר שהוא אוהב טניס הוא תמיד מתעניין מה מתרחש במרכז הטניס בעיר והוא אומר לי זה מרכז מדהים . גם כל חייל רחוק , כל סטודנט בארץ ובחו"ל ילדי עכו שהקימו משפחות ברחבי העולם , כולם מתעדכנים מה קורה בעיר שלהם , יש כ 12 אחוז מגולשי עכונט מרחבי העולם לפי הסדר להלן : United States us France fr Russian Federation ru Poland pl Ukraine ua Latvia lv Germany de Great Britain gb Sweden se Canada ca Bulgaria bg Romania ro Spain esעכשיו נשאל את החברים מה דעתם ?