חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 00:31

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עדכון שידור TV :ראיון עם ראש העיר לנקרי על תמיכה בפועל עכו
הודעהפורסם: 27 פברואר 2013, 21:41 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

גילוי דעת של ראש העיר לנקרי - תמיכת העירייה בקבוצת הפועל עכו

תמונה

תושבי העיר עכו ואוהדי קבוצת הפועל עכו היקרים!

לפני חודשים אחדים ניתנה חוות דעת מקצועית של היועצת המשפטית של עיריית עכו, עו"ד כנרת הדר לפיה, קיים ניגוד עניינים בין תפקידו של יו"ר הפועל עכו מר ציון ויצמן לבין תפקידו הבכיר בעירייה.

בעקבות חוות הדעת, נדרש ויצמן לבחור בין אם להמשיך בתפקידו בעירייה או בקבוצה, וזאת על מנת שהעירייה תוכל להמשיך ולתמוך כספית בקבוצה.

עד כה, לא התקבלה כל הודעה מהנהלת הקבוצה על שינוי סטאטוס בהנהלה, והעירייה, כמו האוהדים ניזונים רק מהפרסומים בכלי התקשורת על הנעשה בקבוצה.

ב-10 שנים האחרונות תמכה עיריית עכו בקבוצת הכדורגל הפועל עכו בהיקפים כספיים חסרי תקדים, אשר אין לכך אח ורע באף עיר בהיקף התמיכות בעמותות ספורט ואגודות שאינן עירוניות.

לצערי הרב, במקום להוקיר לעירייה תודה על תמיכה כספית ישירה ועקיפה בקבוצה זוכים אנו לכפיות טובה. זוהי בוודאי אינה רוח ספורטיבית, אך למרות זאת עיריית עכו תמשיך ותתמוך בקבוצת הפועל עכו ובלבד שנושא ניגוד העניינים ייפתר בצורה ממשית.

כמו כן, מאחר והעירייה מעבירה כספי ציבור לעמותות פרטיות ובמיוחד לעמותות שבראשן עומד אדם פרטי מחובת העירייה לבקר את פעילותן הכספית, וזאת על ידי מינוי אדם מקצועי מטעמה (רו"ח או עו"ד) שיכהן בתפקיד יו"ר ועדת הביקורת. תפקידו של יו"ר הוועדה שימונה לתפקיד מטעם העירייה בהנהלת הקבוצה יהיה לוודא שהכספים הרבים שמועברים על ידי העירייה לקבוצה אכן מנוהלים באופן תקין ומגיעים ליעדם.

קבוצת הפועל עכו ללא תמיכתה של העירייה בעשור האחרון, עם כל הכבוד למנהליה לא היתה מגיעה לליגת העל, וכנראה שגם לא לליגה הלאומית, כך שכל מי שמנסה להטיל דופי בהנהלת העירייה ו/או מנסה לייחס לעירייה ולעומד בראשה קשר למצבה של הקבוצה טועה ומטעה וסיבותיו עימו.

העיר עכו יכולה להתפאר באצטדיון הכדורגל שהוקם על ידי העירייה, דבר אשר מעיד על כוונותיה של הנהלת העיר לקידום הספורט בכלל והכדורגל בפרט. אין באף עיר בפריפריה אצטדיון כדורגל עם סטנדרטים אירופאיים, כמו אצטדיון טוטו עכו ועל כך גאוותנו.

אני, ראש העיר עכו, אוהד את הקבוצה, אוהב אותה ואמשיך ללוותה גם בעתיד.

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: גילוי דעת של ראש העיר לנקרי - תמיכת העירייה בקבוצת הפועל
הודעהפורסם: 27 פברואר 2013, 21:56 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

ישר כוח שמעון אוהבים אותך אוהדי הפועל עכו לא היה לנו ספק לרגע מי הביא את כל ההישגים שהיו ללא הכסף שהבאת כולל הספונסרים עכו לא היתה מגיעה לאן שהגיעה ישר כוח אדם יקר אתה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 27 פברואר 2013, 22:50 
עכונט כדרך חיים

שמעון לנקרי ראש עירנו היקר...
סומכים ובוטחים בך בכל הנוגע לקבוצת הכדורגל...כולם יודעים את התמיכה האין סופית בקבוצה..מודים לך מקרב לב אוהדי הפועל עכו היקרים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 27 פברואר 2013, 23:19 
עכונט כדרך חיים

כל מי שמשלים עם ירידת הקבוצה ..

כל מי שמוותר על תמריצים ומענקים בסדר של מעל 6 מיליון שקל מההתאחדות .. טוטו .. זכויות שידור וחסויות ..

כל מי שמשועבד לגינוני כבוד ושיקולים אחרים ..

לא יכול להיות אוהד מושלם להפועל עכו ..

ושלא תטעו .. אין לעכו ראש עיר טוב משמעון לנקרי ..

ומה ששמעון לנקרי עשה לעכו בכלל ולהפועל עכו בפרט ראוי למלא ההכרת תודה ..

אך משהו לא מניח את שלוותי ..

ההבנה שהחלום שלנו בליגת העל גוסס ...

ההבנה שבעונה הבאה לא אוכל לנפנף עם הצעיף של הפועל עכו בגאווה ..

זה שורף אותי :(

כן בכתיבתי זאת אנ י גם עונה למכונית שעברה על ידי בגעתון ע"י הפינגויין בנהריה היום ..
וצעקה לי : " ברבי אל תתן לראש העיר לסובב אותך "
אז ...
אין לעכו ראש עיר יותר טוב משמעון לנקרי ...
רק בואו נעזור לו להשתחרר מהכבלים ע"מ שיציל לנו את הקבוצה :(

אסור להפועל עכו לרדת ליגה ...
חייבים לעשות הכל ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 פברואר 2013, 00:23 
עכונט כדרך חיים

איציק ניצחון ברמת גן יגרום לשינוי ענק ואם עכו תנצח אז היא לא תרד ליגה בשבת יש משחק על גביע העולם והפועל עכו חייבת לנצח אבל חייבת גם קהל ברמת גן אז תחרוד ממנהגך ותגיע לרמת גן..ואם יהיו חמישים לפחות נוציא אוטובוס חינם בנתיים ההענות חלשה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 22:55 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

שידורTV : ראיון עם ראש העיר לנקרי על התמיכה בפועל עכו

לאחר גילוי הדעת שהוציא ראש העיר לנקרי לציבור בעניין התמיכה של העירייה בקבוצת הפועל עכו בכדורגל , על התנאים למתן התמיכה בעקבות השינויים בקבוצת הפועל עכו . בראיון אפשר להרגיש את הנחישות של ראש העיר , להמשיך בתמיכתו בפועל עכו במיליוני שקלים ומה שהוא מבקש , זאת שקיפות ובקרה על כספי הציבור .

לשידור :
http://www.akkonet.co.il/news_files/lan ... 013-tv.htm

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: עדכון שידור TV :ראיון עם ראש העיר לנקרי על תמיכה בפועל ע
הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 23:33 
עכונט כדרך חיים

ראש עיר מדהים ...

זה לא מובן מאליו שראש עיר מבין את חשיבות הכדורגל

( אהבתי במיוחד איך הסביר את ה"כפתורים" לכל ילד ... ומתן איפשרויות והזדמנויות לכולם )

זה לא מובן מאליו שראש עיר מגלה שקיפות ומוערבות ...

בע"ה נשאר בליגת על ...

היידה הפועל עכו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 07:26 

כל הכבוד לשמעון לנקרי . ראש עיר שנתן ונותן לכדורגל בעכו תקציבים שאין להם אח ורע בישראל. ואני טוען כל הזמן שעם ציון חושב שהצדק עימו היה פונה לבית המשפט .אבל הצדק עם לנקרי . אני לא מבין רק מדוע לוקח הרבה זמן להתפטר מהקבוצה והכל נמרח כמו מסטיק. בשביל השקט בקבוצה חייבים להיעשות מהלכים והם כרגע לא מבוצעים. עם ברששת טוען שהוא״יושב ראש״ כמו שטען בכל אמצעי התקשורת שיקום ויוכיח את זה.כניראה שהמצב הוא לא כזה אז שמעון אתה איש יקר אוהבים אותך האוהדים של הפועל עכו .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 13:23 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

תגובה בעכונט בפייסבוק :

Simon Kakon :

באחת התגובות בעכו נט אומר מר איציק ברבי בין שאר הדברים :
"זה לא מובן מאליו שראש עיר מבין את
חשיבות הכדורגל....... זה לא מובן מאליו
שראש עיר מגלה שקיפות ומעורבות ... "

מר איציק ברבי היקר -

זה מאוד מובן מאליו שראש עיר יבין את חשיבות הכדורגל כמשחק בין לאומי ......ועוד יותר מובן מאליו שראש העיר יגלה שקיפות ומעורבות ......בהדגשה על מעורבות ולא התערבות.

מעניין שאתה לא שואל מדוע דווקא עכשיו השקיפות בהפועל עכו מתבקשת ?

דווקא כאוהדים שרופים אתם צריכים לשאול שאלות נוקבות .....היכן היה ראש העיר עם סיסמת השקיפות והמעורבות בהפועל עכו ב-10 השנים האחרונות?

האם בקדנציות קודמות של לפני עידן לנקרי , עיריית עכו לא תמכה בקבוצת הפועל עכו ?
אבל בשם השיכחה הציבורית מר לנקרי , לכאורה , מנסה להצטייר כמושיע הקבוצה ולשם מי ? לשם מה ? מה פתאום עכשיו ?

הייתי יכול להעלות שאלות נוספות , אבל המטרה כאן היא לגופו של עניין ולא לגופו של איש ......זה בסדר גמור שצריכה להיות בקרה על כספי ציבור ובמיוחד כספי תמיכות בספורט או בגופים אחרים .....וזה צעד שיש רק לברך עליו.

מאחר וברור לי שלא יעלו שאלות נוקבות נוספות , אסיים רק בשאלה נוקבת אחת :

אם השקיפות והמעורבות תהיה נחלת כלל הגופים הנתמכים ע"י עיריית עכו ?

כולל דרישה להציב עו"ד או רו"ח מטעמה שיהווה יו"ר ועדת הביקורת בגופים כגון אגודות ספורט ועמותות ללא מתרות רווח ,
כספים שמועברים בשם הסכמים קולאליציונים וכו' ? אם כן אז זו אכן שקיפות ומעורבות !!!

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 13:57 

שימיטו קקון היקר. ראיתי לנכון להגיב לך וזאת תגובתי עד כניסתו של שמעון לנקרי לתפקיד ראש העיר התקציב של הפועל עכו נע בין 200000 שקל לעונה פלוס מינוס .ואתה יכול לבדוק את הנתונים מאז כניסתו של לנקרי לתפקיד ראש העיר התקציבים גדלו פי 10 מ. ויותר הפועל עכו מתוקצבת לא רק בכסף .מגרש הנופש למחלקת הנוער עולה כ300000 שקל ויתור של ארנונה כדי שיהיה מגרש לקבוצות הנוער.תחזוקת אצטדיון טוטו בעכו עולה הרבה מאוד. לעירייה והפועל עכו לא שילמה אגורה .כל קבוצות ליגת העל אדון קקון משלמות על שימוש באיצטדיונים לידיעתך הרבה ועוד דברים שהיריעה קצרה מלהכיל אותה.על שאלתך למה רק עכשיו. איציק שאל את ראש העיר. וקיבל תשובה. התשובה היא שהקבוצה פנתה מיוזמתה שהיא רוצה לקבל מקום באצטדיון לחדר הלבשה. ונמסר להם שעליהם להביא אישורים מתאימים. ואותם אישורים היו צריכים לעבור במחלקה המשפטית ושם עלו על הבעיה של ניגוד ענינים עד אז שמעון לנקרי לא ידע בכלל שכך צריך לנהוג . כי עם הוא היה יודע. לא היה נותן לזה יד. אז אדוו קקון מה אתה רוצה ששמעון לנקרי יעבור על החוק ביודעין ולאחר מכן יהיה תחת חקירות כמו הרבה ראשי ערים לגבי ניגוד ענינים בעמותות אחרות לא היה שום עובד עירייה רשום. בעמותה גם במכבי עכו וגם בבני עכו.אנחנו אוהדי הפועל עכו מגבים וסומכים על ראש העיר מר שמעון לנקרי רק הוא יביא את הפועל עכו להשגים בתחום הספורט.תענה לי אדון קקון איזה ראש עיר הקים בעכו איצטדיון לתפארת איזה ראש עיר הקים מתחם טניס לתפארת .איזה ראש עיר בונה מתחם אימונים עם 600מקומות לקבוצות הנוער. ועוד פרויקטים רבים שמקים פה.אין ספק ששמעון לנקרי שינה את עכו מאז. היכנסו לתפקיד ראש העיר וכל אחד בעכו רואה את השינויים שמעון איש יקר לאוהדי הפועל עכו הוא מביא תרומות לקבוצה. וספונסרים יש הרבה דברים שרציתי לכתוב. שמעון קקון רואים בכתיבה שלך שאתה יש לך משהו אישי נגד שמעון לנקרי או שמישהו מוביל אותך בלשון אז שיהיה לך יום טוב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 14:03 
עכונט כדרך חיים

שמעון קקון היקר ..

איני שלם כלל עם הסיפור שקפץ לנו עם ציון ויצמן .. ואני עדין חש אי נוחות כלפי הזזתו ... למרות ..

אם זאת .. העובדות ( שלא חשבתי עליהם .. עש ששמעון הזכיר לי .. ) שבאמת שמאז שהוא ראש עיר הקבוצה התקדמה ..

מה מעורבותו האמיתית .. איפשר לבדוק ...

לכל בכל הערים ראש העיר מעורב כפי ששמעון לקח על עצמו ... ולא חייבים לתקצב קבוצת כדורגל בסכומים כאלה ..
לא כולם אוהבים כדורגל ...

אישית מאד התרשמתי מהרצון שלו לתת מענה לכל ילד בעכו ע"פ נטיותיו .. ובין היתר הוא רואה בכדורגל כדבר חשוב ..

יש הרבה זויות ... והכי חשוב שנצא מזה מחוזקים

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 21:23 
עכונט כדרך חיים

שמעון קקון היקר ....
עם כל הכבוד לי אליך ויש לי המון כבוד אליך ואתה יודע את זה ...
אני לא מסכים איתך בכלל...מה ששמעון לנקרי עשה ועושה בעכו לא היה ולא יהיה ראש עיר טוב יותר ממנו..
לגבי זה שעכשיו הכל התעורר והעיריה החליטה את מה שהחליטה לעשות בהחלטת היועצת המשפטית אין מה לעשות ואין דרך חזרה מזה ..יש שיר של זוהר ארגוב שאומר יש דברים ניסתרים לא נבין לא נדע אם היית מתעמק יותר ובודק את השטח ואת הרחוב העכואי הייתי מבין עד כמה אתה טועה ..
שאלה לי אליך ....
למה ילדי העיר בוחרים ללכת ולשחק בבתי ספר לכדורגל בקבוצות ליגה ב או באגודה שהיא אך ורק בית ספר לכדורגל כמו ביתר עכו ....או לנדוד למטה אשר מכבי הפועל וביתר נהריה ואפילו למעלות ..ולא לקבוצה מליגת העל הפועל עכו ..הרי ילדים מתחברים לאלו שהם רואים בטלויזיה בעיתונות ובכל אתר ספורט זה או אחר...?
זאת שאלה אחת קטנה מבין רבות..כשתעשה את הבדיקה אני מאמין שאתה תבין את הסיבה מבלי לענות על שאר השאלות....בתגובה שלי יש קושיה אחת שאם תענה עליה ותבדוק את השטח שאר הקושיות יהיו תאמין לי הרבה יותר קלות לפיתרון....
המשך אחלה ערב ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 04:12 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ראש עיר עם ראיה פנורמית
דוגמת הכפתורים שכל ילד וצרכיו אכן הכי אמיתית.
לגבי השידור אכן שידור מעולה אלברט שאלות טובות ומדוייקות ללא פניות. עבודה יפה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: