חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 13:35

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל עכו - אשדוד
הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 14:07 
עכונט כדרך חיים

לפני שניגע במשחק עכו נגד אשדוד, רציתי להגיד שממש ממש יש להדרי מזל שהוא לא מאמן את הפועל תל אביב :wink: היום באימון עשרות אוהדים של הפועל תל אביב קיללו ודרשו מאבוקסיס שיתפטר, לכאורה אם זה היה הדרי חוקרי מחוז תל אביב היו עובדים שעות נוספות על התלונות שהיה מגיש הדרי נגד האוהדים :lol: :lol: :lol:
עכשיו ניגע במשחק של עכו נגד אשדוד, אשדוד מגיעה לעכו במומנטום שלילי כאשר הקבוצה בקושי צוברת נקודות בתקופה האחרונה . נוסף לזה יעדרו מול עכו הבלם יאיא פטי , והמגן עופר ורטה, שהם שחקנים מאוד משמעותים בהרכב של אשדוד, כמו כן מקרייב פצוע ובמקומו ישחק אבו ענזה, אני אישית הייתי מעדיף את מקרייב ולא את אבו ענזה כי מקרייב וגם ספוביץ לא לוחצים על שחקני החולייה האחורית של הקבוצה היריבה וזה גורם משמעותי בהנעת הכדור מהחלק האחורי לחלק הקידמי, לעומת אבו ענזה שכן מבצע סגירה ולוחץ על המגן שלו. עכו מגיעה אחרי 2 תוצאות תיקו וגם במומנטום שלילי אבל עם הרבה אופיטמיות אחרי הנקודה שהוציאו בבאר שבע. על מנת לנצח את המשחק עכו חייבת ללחוץ על הקבוצה היריבה בחלק שלה, כחלון עושה את זה מצויין אבל קדוסי לא , החלק האחורי יהיה חייב לצאת החוצה וככה כל מערכי הקבוצה עם זה החלק השני והשלישי יצאו קדימה ללחוץ יחד עם כחלון וקדוסי. מרינקוביץ שבתאי ודיי חייבים לבעוט פחות 8 פעמים למסגרת, הממוצע של עכו במשחק בתקופה הזו זה מינימום 2 או 3 בעיטות למסגרת. עכו מהרגע הראשון צריכה להראות מי בעלת הבית , ולא הייתי רוצה לראות לחיצות ידים עם שחקני היריבה תוך כדי משחק אלא רק בסיומו אפילו עם חיבוק. אבל במשחק עצמו לתת את הנשמה כי מחר עכו לוקחת 3 נקודות ועולה מעל קו האדום או מגיעה למצב במקרה של תיקו של הפועל רמת גן לאותם מספר נקודות כמו רמת גן. ואז שבוע הבא מגיעים למשולש ברמודה שזה אומר עוד משחק ביתי מול הפועל חיפה ואז יוצאים למשחק חוץ נגד הפועל רמת גן...
מחר עכו מנצחת !!!
בהצלחה.......

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: הפועל עכו - אשדוד
הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 19:21 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

מוטי
סופסוף אתה נשמע אופטימי.... אולי אנחנו באמת במומנטום חיובי :)
הגיע הזמן לניצחון ראשון אי פעם על הקבוצה מאשדוד, כפי שאמרתי, אם נעבור את 3 המשחקים האלו בהצלחה, אנחנו נשארים בליגה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 19:44 
עכונט כדרך חיים

ניר סוף סוף מחר מנצחים, עוד לא שבת וכבר אני מריח את הגול הראשון :wink:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 20:33 
עכונט כדרך חיים

מוטי .. ישר כח !

הפועל עכו לא תרד ..

מנצחים ונשארים בליגת על ...

איפה שאני לא מסתובב .. מודאגים ..

היום נכנסתי לחשמלאי רכב במעלות .. נכנס לקוח נוסף ניגש אלי ושאל בדאגה : " מה יהיה עם הפועל עכו ? "

והוסיף : " קדימה אתם מנצחים בשבת ... " ..

אחרי תיקון הרכב תדלקתי במעיליא בדרך לטסט בירכא .. המתדלק מפתיע אותי : " מה יהיה עם הפועל עכו ? "

מובך אני שואל אותו : " אתה מכיר אותי ? " .. והוא עונה : " בטח .. אני מגיע למשחקים שלכם ואני רואה אותך " ..

ומוסיף : " אני אוהד הפועל ת"א .. וכשאין משחקים של הפועל ת"א בשבת אני נוסע לעכו לראות כדורגל טוב ...

אסור שתרדו ליגה .. אין לנו באיזור קבוצה אחרת .. " חיכתי הודתי לו והמשכתי לנסוע ..

נכנסתי לטסט בירכא .. ושוב .. הבוחן מזהה אותי ושואל בדאגה : " מה יהיה עם הפועל עכו ? " ..

ואני ספק צוחק .. ספק מודאג : " יהיה בסדר אני עונה " ..

והוא בשלו : " אל תרדו ליגה .. זה חשוב .. "

עברתי טסט .. נסעתי הביתה .. בדרך הספקתי לראות מחצית שניה של מעלות נגד הפועל הרצליה שהסתיים 1:1 ..

ושוב .. " מה יהיה עם הפועל עכו " ... אני מתבונן וממול שלט ענק " מעלות לא תרד ליגה " ( כן גם הם במאבקי ירידה :( )

ואז אני אומר להם חד משמעית : " הפועל עכו לא תרד ליגה " ..

כן הפועל עכו לא תרד ליגה .. היא חשובה ליותר מדי אנשים ...

השבוע אכנס למעונה ואכין שלט " הפועל עכו לא תרד ליגה "

זה חשוב ליותר מדי אנשים .... :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 פברואר 2013, 00:45 
עכונט כדרך חיים

איציק תפסיק להיות בלחץ הלחץ הזה לא טוב בשבילך....אני יכול להגיד בפה מלא....
הפועל עכו לא תרד..... :P :P :P
ומחר בעזרת השם מנצחים את אשדוד ויוצאים לדרך חדשה ...
ולכל האוהדים בגילאי 7 עד 15 שאין באפשרותם להכנס למשחק אני מזמין 12 ילדים על חשבוני להכנס למשחק חינם דרך מנויים שרכשתי יחד עם מספר שחקנים....אז כל הקודם זוכה. :lol: :lol:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 פברואר 2013, 09:12 

סמי כל הכבוד לך אתה אוהד אמיתי כן ירבו כמוך אני גם אומר לכל אוהד שאין ביכולתו לבוא למשחק. לבוא ואני מוכן לקחת אותו מהבית ולשלם עליו כרטיס וקדימה הפועל עכו רק נצחון בא בחשבון

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 פברואר 2013, 09:40 
עכונט כדרך חיים

סמי-תוסס כתב:
איציק תפסיק להיות בלחץ הלחץ הזה לא טוב בשבילך....אני יכול להגיד בפה מלא....
הפועל עכו לא תרד..... :P :P :P
ומחר בעזרת השם מנצחים את אשדוד ויוצאים לדרך חדשה ...
ולכל האוהדים בגילאי 7 עד 15 שאין באפשרותם להכנס למשחק אני מזמין 12 ילדים על חשבוני להכנס למשחק חינם דרך מנויים שרכשתי יחד עם מספר שחקנים....אז כל הקודם זוכה. :lol: :lol:

ישר כח גדול :)

קדימה ...

כולם מגיעים ותומכים ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 פברואר 2013, 14:12 
עכונט כדרך חיים

חייבים להגיע היום למשחק עם אנרגיות טובות, חייבים לעודד את הקבוצה במהלך כל המשחק, חייבים לדחוף את השחקנים ולהוסיף להם בטחון גם שמחמיצים , חייבים להגיע עם ים של סבלנות עד סיום המשחק, חשוב להתעסק רק בכל מה שקורה במגרש, היום אנחנו לוקחים במגרש 3 נקודות כאשר עכו מנצחת בהפרש של 2 שערים ואולי יותר....
מעבר לשחקני הפועל עכו ,והצוות המקצועי, לאוהדי הקבוצה יש היום את הכח והאנרגיות להוכיח לכל הפרשנים שיותר מידי מוקדם הספידו את הפועל עכו..............

בהצלחההההההה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 פברואר 2013, 16:19 
עכונט כדרך חיים

מוטי גולדבאום כתב:
חייבים להגיע היום למשחק עם אנרגיות טובות, חייבים לעודד את הקבוצה במהלך כל המשחק, חייבים לדחוף את השחקנים ולהוסיף להם בטחון גם שמחמיצים , חייבים להגיע עם ים של סבלנות עד סיום המשחק, חשוב להתעסק רק בכל מה שקורה במגרש, היום אנחנו לוקחים במגרש 3 נקודות כאשר עכו מנצחת בהפרש של 2 שערים ואולי יותר....
מעבר לשחקני הפועל עכו ,והצוות המקצועי, לאוהדי הקבוצה יש היום את הכח והאנרגיות להוכיח לכל הפרשנים שיותר מידי מוקדם הספידו את הפועל עכו..............

בהצלחההההההה

ישר כח ..

כולנו מגיעים .. מעודדים .. תומכים ... ומנצחים

הפועל עכו לא תרד :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 פברואר 2013, 17:09 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

לראשונה העונה אני מגיע אם שני הילדים ששיגעו אותי כל השבת אבא הפעם אנחנו באים איתך אני רק מקווה שהם.......

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 פברואר 2013, 21:47 

וואלה צדקתם, כן יירבו
מה יהיה עם חיפה?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 פברואר 2013, 22:40 
עכונט כדרך חיים

moti1 כנראה הילדים שלך שבאו איתך הם הקמע החדש של הפועל עכו מקווה שתגיע איתם גם בשבת הבאה למשחק העונה הראשון בתחתית נגד הפועל חיפה צור איתי קשר אני אדאג להכניס לפחות את שני הילדים שלך דרך המנויים... :P :lol:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 פברואר 2013, 22:54 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

סמי אתה לא מאמין מה הם עשו בסיום לא רצו ללכת וכבר קבעו לי עובדה לשבוע הבא. חחחחח

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: