|
| עכונט כדרך חיים |
|
|
איזה הצעות... דבר ראשון הדרי צריך להתפטר מיידית מהקבוצה גם אם הקבוצה תנצח בשבת מה שקשה לי להאמין...כבר מזמן אני לא אופטימי לגבי הפועל עכו פעם גם אם היינו משחקים נגד הקבוצה הטובה בארץ הייתי מאמין שננצח היום האמונה כבתה.. דבר שני השחקנים שהייתי משחרר מהקבוצה מיידית ...כולל אלו ששוחררו כבר סלמי ופאסוס הייתי משחרר את לוקמן גומז דדי בן דין ומפנה תקציב דיי טוב להביא שחקנים אכותיים יותר...את רועי לוי לא משחרר בשום דרך ... הייתי מחזיר את אבו ריא להרכב כמגן שמאלי מביא קשר אחורי זר אכותי גרזן רציני בנוסף הייתי מביא קשר פליימקרר זר למרכז השדה אבל לא מהקונטנרים...עושה טרייד אין עם הפועל חיפה פאסוס להפועל חיפה גלושביץ להפועל עכו ..גלושביץ יכול להשלים את קדוסי בצורה מושלמת.... ישראלים שהייתי מביא לקבוצה לוגסי ממכבי תל אביב ממכבי חיפה הייתי מביא את ימפולסקי שאיבד את מקומו בחיפה הוא מתאים לעכו ובעכו ימליח הרבה יותר.. מהפועל תל אביב הייתי מביא את ויקטור מרעי בעכו הוא היה מנוצל טוב יותר מאשר בהפועל תל אביב בעונה שעברה כבש מעל עשרה שערים בפ"ת... ההצעה הבאה אולי תהיה בעייתית אבל אין ברירה אחרת ציון ויצמן יהיה חייב לפנות את מקומו בגלל ניגוד אינטרסים שהיועצת המשפטית העלתה... צריך להקים הנהלת חירום שתציל את הפועל עכו מירידה לליגה הלאומית לאחר שעלינו אחרי 30 שנה ...לא רוצים לחזור לשם כבר אחרי 4 עונות .... לאחר שנחזק את מעמדנו בליגת העל ונשאר בעזרת השם בליגה ...צריך לגייס חבורה של משקיעים שישקיעו בקבוצה כמו שאנחנו מדמיינים כאוהדים וזה להתחיל לקחת תארים ולא לחפש כל עונה אך לשרוד שנה אחרי שנה בליגה...דיי לבנונייות רוצים משהו אחר שיוביל אותנו קדימה שנתגאה בקבוצה שלנו לא כמו העונה שהושפלנו פעם אחר פעם בשני מיקרים יצאנו בבושת פנים כבר בדקה ה-60 של המשחק זה היה בגביע הטוטו בסכנין שם אנחנו נשחק בשבת ובפעם השניה ברשל"צ במשחק נגד רמת השרון זאת ששיחקנו נגדה בשבוע שעבר וגם במשחק הזה הושפלנו עד עפר ..במשחק הזה הצצתי ליציע וחשבתי שאנחנו משחקים עדין בנצרת עלית שבקושי הגיעו 250 אוהדים מתוכם הוכנסו בקומבינה של עובד בקבוצה כ50 אוהדים חינם...אם ככה עכו מתנהלת אז זאת בושה לשמה ... יש עוד המון מה לכתוב אדון שחר ובמקום להגיד רקק ציו ורק ציון תרשום דבריים אמיתיים שקורים בקבוצה ..
|
|
|