חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 22:30

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חחח קראתי טוקבקים באתר ONE YNET התחלתי לצחוק
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 17:55 
עכונט כדרך חיים

חחח קראתי טוקבקים באתר ONE YNET התחלתי לצחוק... :lol: :lol: :lol:
אותו אחד שנכנס וכותב בשמי ב-2 האתרים האלו הוא שפנפן ופחדן אני כבר יודע מי זה ואני באמת אבל באמת מרחם עליו זה אותו אחד שהיה רושם בשם סעיד ועוד שמות שונים ומשונים...
אז אותו אחד שרושם בשמי שיכנס לעכו נט ויכתוב בשמו האמיתי תהיה גבר אל תהיה כמו איזה כוסית שמתחבא אחרי שימלת השבת של חנל'ה חחחח אוך אך שאני מרחם עליך אתה מסכן צריך טיפול וטיפול דחוף...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: חחח קראתי טוקבקים באתר ONE YNET התחלתי לצחוק
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 18:59 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

סמי, מה אתה מתרגש?
כולם יודעים מתי אתה כותב או לא כותב כך שזה שמתחזה לא ממש מצליח.
הדרך הפשוטה היא לא להתייחס.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: חחח קראתי טוקבקים באתר ONE YNET התחלתי לצחוק
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2012, 00:33 
עכונט כדרך חיים

אני לא מתייחס אחי אני לא רואה אף אחד ממטר אם יש לי משהו להגיד אני אומר בפה מלא בלי לחשוש מאף אחד הרי אני רוצה אך ורק את טובת הקבוצה וטובת הקבוצה היא מעל לכל ...
אתם לא מבינים כמה יש כעס לקהל העכואי על מה שקורה השנה בהפועל עכו ובפרט בשנים האחרונות ..פעם ראשונה שלא יכולתי לצאת בהגנה על הקבוצה שזורמת לי בורידים עוד בבטן של אמא שלי ...הפועל עכו אצלנו עוברת בתורשה בזמנו דוד שלי זכרונו לברכה היה האבא של השחקנים אין אחד שלא אהב אותו היו לי דודים בעבר שהיו בהנהלת הפועל עכו כיום הם כבר לצערי לא בחיים יהיה זיכרם ברוך...הם החדירו לנו לאחיינים ולנכדים את החיידק הזה שנקרא הפועל עכו ..
סבתא שלי מהצד של אמא שלי זיכרונה לברכה היתה חוזה כל תוצאה של הפועל עכו ואם היא היתה אומרת עכו מנצחת לא יעזור לאף אחד עכו מנצחת אף פעם לא איכזבה אותנו ידעה הכל מראש..השחקנים בסיום המשחק היו באים לבית שלה ואין אחד שלא היה מקבל ממנה ברכה שותה מהנס קפה שלה המיוחד היה לו טעם של עוד יחד עם קאק ובולו אלו עוגות טוניסאיות שהיתה מכינה כל שבוע...
היום בטופז עבדתי באירוע באירוע נכחו 350 איש כל מי שאוהד ואוהד את הפועל עכו פנה אלי סמי מה יהיה מה קורה הקבוצה מדרדרת ..חלקם הרחיקו לכת לקבוצה הזאת אין מקום בלי הדור הצעיר של הנוער בעכו הורסים את הנוער לא רוצים שחקנים מעכו בקבוצה וזו עובדה..אחד ההורים של הילדים שהיה לו בן מוכשר ונשבע לי שרמי לוי מאמן הנוער של בני יהודה פנה אל האב של השחקן ודרש שיביא אותו לבני יהודה ..רמי לוי ראה את הפוטנציאל הטמון בנער אבל האב שהוא אוהד הפועל עכו לא היה מוכן בשום אופן הילד ישחק בבוגרים של עכו בליגת העל...פתאום בלי שום התראה בלי שוב ראיה אם הילד מתאים או לא הודיעו לו שילך לחפש קבוצה שתתן לו דקות משחק...ככה היה עם דודו אפללו ככה היה עם קיווין רוזנשטין ככה היה עם נאור נחום ככה היה עם אליאור סיידר שאם היו נותנים להם להראות את מה שהם יודעים אז אולי היה משתלם לקבוצה בעתיד ...אמר אותו אב ממורמר ובצדק ...אין מגרש אימונים קבוצת ליגת העל מתאמנת בנופש מתאמנת בקט רגל או באולמי ספורט הילד שלי ביזבז שנים בעכו כמו ילדים אחרים ששילמו גם אלפי שקלים לא בשביל להיות עד גיל נוער ..אם הילדים לא היו מוכשרים אז אני לא הייתי מדבר אבל כל מי שציינתי כאן יכול בשקט להשתלב ואולי להיות העוגן של הקבוצה...קחו את זה לתשומת ליבכם שם בהנהלת הפועל עכו תתעוררו אתם בליגת העל לא בליגה א בלי שלד מהבית גם בנין יקרוס..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: