חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 25 אפריל 2026, 12:05

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 10 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המאמן שמעון הדרי זוכה לאהדה עצומה אצל ציון ויצמן ...
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 08:03 
עכונט כדרך חיים

הפועל עכו לא ניצחה כבר שבע מחזורים, בהם השיגה רק שלוש נקודות, ובמועדון מנסים למצוא פתרונות. אם תשאלו את היו"ר ציון ויצמן, צריך קודם כל לעבוד קשה יותר ולאורך זמן ממושך יותר. בסיום האימון הקבוצה היום (שישי) אירעה תקרית קלה בין ויצמן לצוות המקצועי, על רקע אורכו של האימון שנערך כשעה בלבד.

"אני לא מתכוון לנהל את הפועל עכו דרך התקשורת, אבל אנחנו בתקופה פחות טובה ואני חושב שצריך לעבוד יותר קשה, זה הכל", אמר ציון ויצמן לאתר ערוץ הספורט בעקבות מה שאירע היום באימון הקבוצה.

למרות התקרית, יש לציין כי המאמן שמעון הדרי זוכה לאהדה עצומה אצל ציון ויצמן, שמעריך אותו מאוד מקצועית וכאדם ומעמדו של המאמן כלל לא עומד על הפרק. היו"ר מאמין כי לעכו יש את הכלים כדי לחזור לצבור נקוודת ולשחק כדורגל טוב יותר מאשר מול הפועל ת"א בבלומפילד.

לקראת המשחק מול בני יהודה ביום ראשון, שמעון הדרי מתכנן שני שינויים בהרכב, כאשר אוהד קדוסי יחזור להרכב על חשבון לאונרדו פאסוס. דדי בן דיין צפוי לפתוח בעמדת המגן הימני במקומו של רועי לוי.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 14&lang=he

כשניזונים משמועות ומכתבות באינטרנט ...

לא יודעים אף פעם את האמת ...

אך גם לפרש במגמתיות ע"מ לזרוע רעל זאת לא הדרך ... ,

לצערי הרב הלקחים מהעונה הקודמת לא נלמדו ..

לטובת כבוד המועדון יש להתנהל אחרת .. לא דרך התקשורת ולא בהתלהמות ...

קדימה הפועל עכו ... בסבלנות ובנועם נעבור גם את זה ...

כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים ... ואתם חזקים ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: המאמן שמעון הדרי זוכה לאהדה עצומה אצל ציון ויצמן ...
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 08:53 
עכונט כדרך חיים

איציק בוקר טוב ושבת שלום..

איציק אם אוהדים מביעים עמדה מסויימת לגבי תיפקוד הקבוצה ומדובר רק בביקורת מקצועית נטו אני לא רואה בזה שם רעל וזה טיבעי לחלוטין שאוהדים ממורמרים בגלל אייך שהפועל עכו נראית ומביעים את עמדותיהם בצורה עניינית .
לפי דעתי האישית בלבד אם הדרי יוציא נקודה מתוך 6 משני המשחקים הקרובים מול בני יהודה ורמת השרון אני לא רואה את ציון ויצמן נותן גיבוי למאמן. לכאורה ולפי דעתי האישית בלבד ציון מכין את הקרקע במידה ויהיו כשלונות בשני המשחקים הקרובים המאמן ימצא את עצמו מחוץ לקבוצה.
שוב אני רוצה לציין ששמעון הדרי בחור מצויין .לא חושב שיש למישהו מהאוהדים משהו אישי נגד המאמן , זה קורה בכל קבוצה עם כל מאמן. דרך אגב קראתי שכתבת שאוהדי נתניה קיבלו את פרס האוהדים הנחמדים וההגונים בליגת העל, ממש בדיחה. איציק תתקשר לבן בנימין הוא יספר לך אייך אוהדי נתניה מקללים ודורשים את התפטרותו של טל בנין מהמחזור הרביעי . היו משחקים שאוהדי נתניה חיכו לטל בנין מחוץ למגרש ועשו בלגן שלם.
אני אישית נגד קללות וניבולי פה, נגד אלימות מילולית ונגד כל אלימות. לכן יש את פורום הספורט בו כל אחד יכול לכתוב את דעתו האובייקטיבית לגבי כל נושא שבא לו לכתוב בצורה עניינית וישרה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 09:28 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

איציק היקר בוקר טוב לך .אז אני רוצה להגיד לך שימיו של הדרי ספורים בעכו. ואני יזכיר לך את זה. זכותך לחשוב שהדרי מאמן טוב אבל שהרחוב העכואי גועש וחדר ההלבשה לא שקט בכלל. נכנס לתמונה שמעון לנקרי שהקבוצה חשובה לו . זה לא הפליא אותי כל מה שקרה אתמול עם הדרי ותאמין לי איציק שיש לי מקורות מהימנים .ציון בנאדם שמבין כדורגל ויודע שהמצב לא יכול להמשך בצורה הזאת. וגם הוא צריך לתת הסברים על מה שקורה בהפועל עכו לראש העיר מכיוון שהקבוצה כרגע ממומנת על ידי לנקרי. כל מה שקרה אתמול אינו מקרי הלחץ על הדרי בשבועיים הקרובים יגבר מכיוון שרוצים שיעזוב מרצון כי יש לו חוזה ל3שנים ואין רצון לממש את החוזה הזה. ציון הבין שעשה טעות עם הדרי וזה לא בושה לטעות כולנו טועים.החוכמה היא לדעת לתקן בזמן ולדעתי זה זמן קריטי מאוד כי כאשר הקבוצה תרד מתחת לקו האדום יהיה לחץ עצום על השחקנים ויהיה קשה מאוד לתקן.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 10:49 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

מוטי גולדבאום כתב:
איציק בוקר טוב ושבת שלום..

איציק אם אוהדים מביעים עמדה מסויימת לגבי תיפקוד הקבוצה ומדובר רק בביקורת מקצועית נטו אני לא רואה בזה שם רעל וזה טיבעי לחלוטין שאוהדים ממורמרים בגלל אייך שהפועל עכו נראית ומביעים את עמדותיהם בצורה עניינית .
לפי דעתי האישית בלבד אם הדרי יוציא נקודה מתוך 6 משני המשחקים הקרובים מול בני יהודה ורמת השרון אני לא רואה את ציון ויצמן נותן גיבוי למאמן. לכאורה ולפי דעתי האישית בלבד ציון מכין את הקרקע במידה ויהיו כשלונות בשני המשחקים הקרובים המאמן ימצא את עצמו מחוץ לקבוצה.
שוב אני רוצה לציין ששמעון הדרי בחור מצויין .לא חושב שיש למישהו מהאוהדים משהו אישי נגד המאמן , זה קורה בכל קבוצה עם כל מאמן. דרך אגב קראתי שכתבת שאוהדי נתניה קיבלו את פרס האוהדים הנחמדים וההגונים בליגת העל, ממש בדיחה. איציק תתקשר לבן בנימין הוא יספר לך אייך אוהדי נתניה מקללים ודורשים את התפטרותו של טל בנין מהמחזור הרביעי . היו משחקים שאוהדי נתניה חיכו לטל בנין מחוץ למגרש ועשו בלגן שלם.
אני אישית נגד קללות וניבולי פה, נגד אלימות מילולית ונגד כל אלימות. לכן יש את פורום הספורט בו כל אחד יכול לכתוב את דעתו האובייקטיבית לגבי כל נושא שבא לו לכתוב בצורה עניינית וישרה.

מסכים עם מוטי ב100%,מותר לאוהדים להביע דעה כל עוד זה נעשה בצורה עניינית ומכובדת,גם אם הדעה היא נגד המאמן/הנהלה/שחקנים.אם אפשר לדרוש מהאוהדים להפוך למקלת המעודדות של חנה בבלי,זה פשוט לא נכון...
לעצם העניין...בניגוד לשנה שעברה,(שגם בה היה לנו סיבוב שני מחריד)אבל האמנתי במאמן ובקבוצה,העונה אני לא אופטימי,אנחנו נראים רע מאוד ומשחק ההתקפה(לא שחקני התקפה) שלנו לא קיים,פשוט נראים אובדי עצות על המגרש...אני לא מתיימר להיות מאמן/פרשן אבל לעניות דעתי המצב הרע של הקבוצה לא נובע מכושר ירוד של שחקן כזה או אחר,אלא משיטת משחק לא מתיאמה/טובה/נכונה.
אני מאמין שמאמן צריך להיות מוחלף רק כאשר הוא "איבד את חדר ההלבשה" או במילים אחרות שהשחקנים לא הולכים איתו,מכיוון שעפ"י האינטרנט השחקנים ב100% מאחורי המאמן אין צורך להחליף אותו כרגע, מה שחייב לשנות זה את שיטת המשחק,שפשוט לא עובדת...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 10:58 
עכונט כדרך חיים

רפי בוקר טוב ..

כל עוד שזה רק במסגרת הפורום .. זה סביל

בעונה שעברה פגעו באלי כהן .. מבלי להבין מה האלטרנטיבות ...

גם כאן צריך לבדוק קודם מה האלטרנטיבות ...

לא להרוס .. ואח"כ להצטער ...

" רעל " ... הכוונה שמפריעים למאמן ..

למכבי נתניה יש אוהדים מאזנים ע"י האוהדים שציינת ..

בעכו רובם פוחדים .. ( הם אף אומרים לי את זה בארבע עיניים )

לדעתי האישית צריך לפעול כך :

1. לתמוך ולעודד

2. ללמוד ולבדוק מה האלטרנטיבות ( זה תפקיד ההנהלה ... )

על פניו , ציון לא יפטר את הדרי שחתום ל 3 עונות .. וישלם ..

הדרי לא יצא פרייאר וילך ... מדובר בפרנסה ...

ואז נשאר באוירה מגעילה שתוריד אותנו ליגה ...

ומי יאמן בליגה הלאומית ... הדרי ... כי התקציב יקטן ...

זהו תסריט של אלטרנטיבה ... יש לך תסריט אחר ... ?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 11:15 

כמה הערות, לדעתי, כמובן:
1. לגבי שנוי שיטת המשחק, אני לא יודע אם זה אפשרי או לא, הרי בשביל שיטה צריך את השחקנים המתאימים...לכן צריך כרגע פשוט מאוד: מלחמה ומחוייבות. לצערי, כמובן.
2. לגבי שחקנים שהם לכאורה 100% עם המאמן. יכול להיות שזה נכון אבל אם יתחלף המאמן אני בטוח שנשמע משפטים כמו: "רואים את השינוי", "אנחנו עובדים קשה יותר" ועוד. תקראו בעיתונים.
3. נקודה חשובה: ישנם מעט מעוד אוהדים (לא אני) הנוסעים למשחק חוץ רחוק מאוד. יוצאים בשלוש אחר הצהריים, נוסעים 3 שעות בפקקים, רואים משחק חלש ומתסכל וחוזרים עם עצב רב ותיסכול כל הדרך חזרה 3 שעות הבייתה. אינני בא להצדיק את דרישותיהם או להביע דעה בכיצד הם מתבטאים. רק רוצה להעיר ולהאיר.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 11:26 
עכונט כדרך חיים

איציק אינו היקר ..

אין ספק שלכל האוהדים בלי יוצא מהכלל מגיע להיות מרוצים

אף אחד במועדון לא עושה דווקא ... יש אילוצים ויכולות כמו בכל מערכת ..

שום דווקא לא מצדיק הפרעות וקללות ... כלפי מאמנים בצורה שיטתית ..

הגיע הזמן שנדע לתמוך ע"מ שיהיה רצון וחשק למאמנים נוספים להגיע לעכו ..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 12:54 

איציק
האם שמעת אותי או ראית שכתבתי משהו שמצדיק קללות???
תנסה להתייחס במדוייק לכתוב.
בסך הכל ציינתי עובדה. מבלי להצדיק דבר.
רק הארה (כן, ב-א')

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 15:51 
עכונט כדרך חיים

לא הצדקת .. אתה צודק ..

אך גם אין קשר לעובדה הזאת ... אותם אוהדים שיש להם זמן .. מגיע להם ישר כח גדול ..

אך זה לא נתון שצריך לנפנף בו ... :( ... ו / או ליחס מעמד להפרעה והתערבות מקצועית ...

במשחקים שג'וש סחף את הקהל לעודד ראינו שיפור במגרש ...

צריך לעודד ...

הבעיה זה לא המאמן והצוות המקצועי , שכל עונה מותקפים ...
מוחלפים ... מגיע צוות אחר ... ושוב ...
עכו זה מועדון קטן , עם משאבים קטנים ...
כל עונה מחפשים מציאות ... כי זה מה שיש :(

השינוי צריך להתחיל בגיבוי ועידוד ... יצירת אוירה חיובית סביב המועדון ...
אח"כ אולי יגיעו משאבים נוספים ...
ואז יגיעו גם מאמנים ושחקנים מנוסים ויקרים ...
זה לא קרה בשום מערכת בזכות בכי , קללות ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 16:09 

שוב את טועה, איציק.
לא נפנפתי בזה. רק הארתי עיניים. זה הכל.
לא צריך לעשות מזה יותר ממה שזה באמת.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 10 הודעות ] 

מי מחובר