חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 25 אפריל 2026, 05:09

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: זה היה צפוי מראש זה היה רק שאלה של זמן...
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2012, 21:31 
עכונט כדרך חיים

http://www.one.co.il/Article/12-13/1,1,26,0/209924.html
ויצמן נגד הדרי אין סיבה שבעולם שהאימון יערך שעה ...הגיע הזמן שויצמן יתעורר...אם לא נמצא את עצמנו באום אל פחם ועוד....בעונה הבאה.

האמת לאחר שקראתי את הכתבה באתר ONE אני דיי מסכים עם מה שציון ויצמן טען ואמר לצוות המקצועי...הרי הקבוצה לא זוהרת כל כך שאימון מסכם לקראת בני יהודה יערך רק שעה ..הרי כולם יודעים שבשביל להזיע לוקח הרבה יותר משעה רק אחרי שעה הגוף מתחיל לשרוף קלוריות ולהכנס לכושר באימון לאא כמו במשחק..זה מראה עד כמה הרצינות חוגגת אצל הדרי מה הוא כבר יכול להעביר להם בשעה של אימון...
גם אם הקבוצה משחקת 3 משחקים בלוז צפוף של שבוע ימים אין צורך לחפף אנחנו לא בשכונה...אנחנו בליגת העל מכבי תל אביב מתאמנת בבוקר לפני משחק ליגה אז מי אנחנו שנתאמן בקושי שעה יומיים לפני משחק...זה מראה על זילזול...מצד המאמן.
תארו לכם כמו שקראתי טוקבק של אחד האוהדים מחליט מנהל מפעל לסיים את יום העבודה של כל העובדים בשעה 12 במקום בשעה 4 מה עושה אותו בעל הבית לא מדבר לא מגיב זה ממש בדיחה בטוח שגם בעל המפעל יבוא בטענה כנגד אותו מנהל ...
כשהיינו במשחק של עכו באשדוד וראינו את הפנים החמוצות של ציון ויצמן שבמחצית השניה החליט להתבודד ונראה כולו כעוס אמרתי לחברה שנמצאים איתנו לכל המאוחר יום ראשון אחרי בני יהודה הרומן הדרי ויצמן עולה על שירטון וזה לא אחר לבוא...
אז באמת הגיע הזמן להביא מאמן בעל שיעור קומה מאמן שיודע לתפקד במצבי לחץ מאמן שיודע לעשות שינויים תוך כדיי משחק מאמן עם בצים של בת יענה ולא מאמן שאין לו מושג מאמן חסר חוט שידרה פשוט מאמן גרוע כמו שיש לנו ..זהו מאמן הכי גרוע שהיה לעכו ב-20 שנה האחרונים...
אז קדימה הדרי תתפטר כי כולם איבדו את האמונה בך שחקנים אוהדים הנהלה כולם ללא יוצא מהכלל...הרי אחד המנהלים של הקבוצה אמר בחדרי חדרים שהפועל עכו לא תזיל דימעה אם הדרי יתפטר....

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: זה היה צפוי מראש זה היה רק שאלה של זמן...
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2012, 22:27 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

ימיו של הדרי ספורים .גם לציון נמאס ממנו הוא חושב שאנחנו ליגה לאומית .זאת לא פעם ראשונה שהדרי מבטל אימונים .סמי ממה שאני יודע ימיו של הדרי ספורים בעכו .היום ישבתי עם מישהו שמקורב לראש העיר לנקרי והעליתי בפניו את הבעיה שיש בקבוצה עם המאמן והוא אמר לי שאנחנו לא נחשוב שראש העיר לא רואה את הנעשה בקבוצה. והוא יתערב בכל מה שקשור לטובת הפועל עכו. הוא רק אמר לי שנשמור על איפוק והכל יהיה בסדר.אמרתי לו שאנחנו צועקים ומקללים את הדרי בגלל שהפועל עכו חשובה לנו ואנחנו אוהבים את הקבוצה מהלב וכואב לנו המצב של הקבוצה.אז סמי שתדע אני בטוח שמהשקרה היום אינו מקרי. ויבואו עוד תקריות כדי שהדרי ירים ידיים ויתפטר ואז ציון לא יצטרך לשלם לו פיצויים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: זה היה צפוי מראש זה היה רק שאלה של זמן...
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2012, 13:19 
עכונט כדרך חיים

רפי תאמין לי אחי אני יודע הכל ..
הבעיה זה לא הדרי הבעיה היא שצריך להביא מאמן עם בצים מאמן שלא משמש כבובה מאמן שבזכותו ירצו לבוא שחקנים לקבוצה מאמן שיודע לפגוע בזרים מאמן כמו פרדי דוד יובל נעים מוטי איווניר אלו המאמנים שעכו צריכה לא מאמני בובות..
אני יודע טוב מאוד שראש העיר ער וכואב את כאבה של הקבוצה והגיע הזמן שיעשו סדר בבלאגן הקבוצה מעל הכל ..הרי כולנו אוהבים את הקבוצה ורוצים את הצלחת הצלחת הקבוצה זאת הצלחת העיר שידרוג העיר מהקבוצה הכי סימפטית בליגה מאז המשחק נגד מכבי פ"ת הרבה קבוצות לא אוהבות אותנו ואת זה בישלנו בידיים שלנו...אז כדיי להחזיר את עכו לקדמת הבמה צריך לעשות זעזוע רציני בקבוצה...
המון אוהדים נטשו את הקבוצה וכולם יודעים למה במקום לקרב בעכו מרחיקים הגיע הזמן שישנו גישה ויתחילו לקרב קהל שחקני עבר וכו" כי ככה בונים קהל לדורות...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: