|
| עכונט כדרך חיים |
|
|
אני קורא את התגובות וצוחק עצוב שיש אוהדים כאלו בעכו שמנסים לכפות את דעתם על אוהדים אחרים קודם כל שאותם אוהדים שמתלוננים שנה אחרי שנה עלינו אלו שנוסעים לכל המשחקים בחוץ יוצאים כמו שאיציק אינו מציין משעה 3 בצהריים 3 שעות בפקקים וחוזרים מיואשים הביתה...מוציאים את מיטב כספם עצבים וזמן חשוב בנסיעה אחר נסיעה לאשדוד בלומפילד ואפילו באר שבע...באים לראות כדורגל ומה רואים בסוף אפילו דבר קטן שלא מתקרב לכדורגל.. ולידיעתך אדון איציק ברבי אלי כהן לא עזב בגלל כמה אוהדים שקיללו אותו כולל אני ... אלי כהן עזב את הפועל עכו אך ורק בגלל ציון ויצמן שהיחסים בניהם היו גרועים ביותר ..תתקשר תשאל אותו מה הסיבה שהוא עזב והוא יגיד לך ...הרי כולנו שמענו את זה מי שירד לייד הגדר אך אלי כהן סינן קללות לעברו של ציון ויצמן בשריקת הסיום כשבין היתר אמר הוא לא רצה אותי בקבוצה ואת הקללות שסינן אני משאיר אותם איתי ..אני בטוח שאם ציון היה שומע את הקללות היתה מתפתחת מהומה במגרש אני לא יודע אך היא היתה מסתיימת אם בכלל.... לגבי מה שרשמת שהדרי מקבל אהדה מציון ויצמן אתה כנראה לא יודע על מה אתה מדבר .. ולגבי זה ששמעון הדרי הגיע לקבוצה בגלל מגבלה כספית תרשה לי לצחוק הרי אורי מלמיליאן היה קרוב יותר מאיי פעם לקבוצה אורי סיכם את כל התנאים שלו תנאי אחד שלא יצא לפועל זה התעסקות בנושא המקצועי בלעדית של אורי וזה מה ששבר את גב הגמל ואז הדרך להדרי היתה קלה יותר... אין לך שום זכות בעולם לבוא בטענות לאוהדים של עכו כשתצא ותיסע לכל משחקי החוץ אז אולי תהיה לך זכות לדבר הרי אפילו לקרית אליעזר לא נסעת אז על מה אתה בא בטענות.. אני כאן לא בא להתנצח איתך אניי מבליג על המון כתבות שלך אבל כשאתה בא בהפוך על הפוך ומנסה לצייר אותי ואת חבריי האוהדים שנוסעים לכל משחק כרעל בכל הבלאגן אז החלטתי לענות לך ... ולידיעתך אף אחד לא זורע רעל אנחנו לא אומרים שהקבוצה יכולה להיות חסינה מהפסדים אין קבוצה בעולם שלא מפסידה אבל בעכו אם אתה לא רואה אין כדורגל והניצחונות שהיו אלו ניצחונות שהקבוצות האחרות עדין לא היו מאורגנות בעכו היו צריכים להתעורר כי נידלקה אצלם נורה אדומה כבר בגביע הטוטו נגד סכנין החלשה ולהזכירך סכנין זאת שהשפילה אותנו הפסידה בעכו 5-1 ...אז תסתכל נגד מי הפסדנו ואיבדנו עליה לשלב הבא בגביע הטוטו כי ניצחון על סכנין היה מביא את עכו לשלב הבא ולא את הפועל חיפה... חוץ מהמשחק נגד גועל תל אביב שהיתה התעלות חד פעמית ובסיטואציה שנוצרה אחרי התוצאה כולנו כולל אותי חשבנו שהנה הטעויות נילמדו והקבוצה יוצאת לדרך חדשה אבל שוב הקבוצה והמאמן חזרו לסורם ... הבעיה בעכו שאין שחקני בית מי שנשאר שריד אחרון הוא דודו גורש ובנוסף יש את אדי גוטליב בקבוצה ..במקומם הביאו שחקנים לספסל כדוגמת דין מימוני זידאן גומז שאם אנחנו מנסים להשוות אותם לשחקני נוער שכרגע משחקים בליגות נמוכות מתוך אילוץ אותם שחקני נוער הרבה יותר טובים מדין מימוני זידאן וכו" קיווין שחקן טוב סיידר אפילו יותר גולר מפאסוס וגומז דודו אפללו שחקן טוב יותר מאלו שקיימים....זאת הבעיה הכי רצינית בקבוצה שלשחקנים שלה אין זהות עם המועדון.. אני אתן לכם דוגמא קטנה מי מה שקרה ביום רבעי ....מושיקו משאלוב שאני מאוד אוהב ומחזיק מהשחקן הזה נפצע באחד מהשיניים שלו כשמקרייב פגע בו לרגע חשבתי שמושיקו יוצר לקבל טיפול וחוזר לשחק להפתעתי מושיקו יצא החוצה ובמקומו נכנס גוטליב...כשאלון זיו וגבע ברקאי שיחקו בקבוצה כולם ראו ויודעים ששני הבלמים האלו היו נפצעים אם זה שתפתחו את הסנטר אם פתחו את הראש או את הגבה חבשו אותם בחוץ וחזרו לשחק כמו גדולים ....זה אחת הסיבות שצריך בעכו שחקני בית.. קחו למשל את תושב העיר שמשחק היום ברמת גן ומגלה יכולת מצויינת בקבוצה אני אישית יודע שהבחור רצה מאוד השנה לשחק בקבוצה השנה אבל ההצעה שקיבל כל כך מעליבה שהוא החליט לשחק ברמת גן ולא בעכו....ראינו מה הוא עשה להגנת עכו ... אז במקום שתבואו בטענות לאוהדים שפורקים את הכאב שלהם תבואו בטענות למי שגורמים את הנזק הבלתי הפיך שנוצר העונה .....אם בעכו לא יעשו סוויץ רציני אז הם ימצאו את עצמם עמוק עמוק בתחתית ואולי רק כמה אוהדים בודדים.... השבוע יצא לי לשוחחח אם זה בעבודה שלי באירועים עם מספר אוהדים לפני תחילת האירוע על הנעשה בקבוצה כולם טענו שזה התחיל כבר עם הסיום העגום לכאורה בחשד לאי התאמצות במשחק נגד מכבי פ"ת של לוזון כששבת לפני זה עכו מנצחת את באר שבע בתצוגה מרשימה...וגם האי התחשבות מצד הנהלת הפועל עכו על שעות פתיחת המשחקים בשבתות שעכו לא משודרת ..לא יצאו בבקשה להתחשב בקהל שומרי השבת בעכו כשבקבוצות אחרות ההנהלות כמו בביתר ירושלים הצליחו אפילו להזיז את שעת המשחק לצאת השבת למרות השידור..ואין קשר שקוראים לאותה קבוצה ביתר ירושלים... ולגבי האהדה לשמעון הדרי 2 חברי הנהלה מבלי לציין שמות כבר אמרו בעכו לא יזילו דימעה אם הדרי ילך הביתתת ויתפטר אז זה לא נכון מה שאתה אומר....
שיהיה שבת שלום וחג שמח לכולם...
|
|
|