חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 21:01

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נכנסתי לכמה דקות דרך האיפון מסר לכל האוהדים
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 23:53 
עכונט כדרך חיים

הקבוצה שלנו הולכת מדחי אל דחי אנחנו כאן כולם כותבים את התחושות הרגשות והיאוש שלנו מי מה שקורה העונה בקבוצה אז רפי איציק אינו דוד שלום סולטן ניר סיגלר ציון אסרף זיגי אורן חן בוריס שחר דני חנניה אילן ימלוך עודד וכל אוהדי הפועל עכו בואו נתארגן כולם יחד ונפגין אני יארגן אצת כל התקשורת ...לא אתן לאף אחד להוריד את עכו ליגה..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: נכנסתי לכמה דקות דרך האיפון מסר לכל האוהדים
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 00:21 
עכונט כדרך חיים

אחלה רכש לוקמן, מישהו חייב לפני המשחק להסביר לו איפה שער היריב. גם בלי נגיחה של פלאח זה היה שער עצמי של לוקמן...
ראו בעיניים של כחלון שהאדום שלו נבע מתיסכול
סמי לא להיכנס בשבת למשחק זה הפתרון , גם ככה יגיעו רק 400 צופים לערך .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 00:46 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

מוטי היקר
תסביר לי איך בדיוק זהו הפתרון, לא להכנס למשחק בשבת?
אנשים קנו מנויים - לא יכנסו?
ילדים רוצים לראות כדורגל - לא ייכנסו?
אז במקום שיגיעו 400 יגיעו 200. זה הפתרון? אז פתאום הדרי יילך? ואז הקבוצה תתחבר. יגיעו שחקנים חדשים? תסביר.
אני לא אומר שהדרי צריך להשאר והכל בסדר.
אני בטוח למשל שסמי לא אוהב את התגובה שלי אבל הוא יודע שאני אומר את דעתי הכנה והמחושבת.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 00:57 

סמי ומוטי ובעיקר ומוטי.
אני חושב שהחרמת משחק הבית הקרוב לא תועיל לקבוצה בשום צורה.
אני מסכים שהקבוצה נראית גרוע והיא כרגע הקבוצה הגרועה בליגה. אי אפשר לברוח מי זה.
יש לנו משחק קריטי בשבת הקרובה ודווקא עכשיו הקבוצה צריכה אותנו יותר מתמיד.
אני מזמן אמרתי שלוקמן לא מתאים לליגת העל. אין קישור ואין הגנה ואלמלא אוהד קדוסי היינו סוחבים את כל הליגה על הגב.
המחיר שאנחנו משלמים הוא מחיר היהירות וההצהרות חסרות התוכן של המאמן עם הפלייאוף העליון ואמרות השפר שהרבה קבוצות היו מתחלפות איתנו בטבלה. ובכן מר הדרי, בקרוב מאוד לא יישארו קבוצות שירצו להתחלף איתנו, אולי נצרת עילית ובני לוד.....
הדרי צריך להבין שהשיטה שלו לא עובדת, 5 קשרים לא יוצרים הזדמנויות ואפילו לא מביאים שליטה במרכז השדה.
צריך לצאת מהקופסא: שבתאי וטגה בקישור האחורי, שוואט, כן שוואט!!! צריך לקבל הזדמנות ומרינקוביץ צריך כבר להתעורר. ואפילו שזה נראה הזוי בעונה הנוכחית. לפתוח עם פאסוס וקדוסי.
אני נותן להדרי(כאילו שאני ממש קובע) הזדמנות אחרונה מול רמה"ש. אם לא יהיה שינוי, ציון וויצמן צריך לקבל החלטה כי הדרך למטה תהיה קשה וכואבת.
ובנימה אישית: תכינו את פייגנבאום, הולכת להיות שנה קשה מאוד

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 07:23 

סמי צודק צריך לצאת להפגין להביא את התקשורת סמי תרים את הכפפה ותתחיל בלהרים את המהלך צריך להפעיל מנוף של לחץ על הדרי.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 08:57 
עכונט כדרך חיים

rafital1234 כתב:
סמי צודק צריך לצאת להפגין להביא את התקשורת סמי תרים את הכפפה ותתחיל בלהרים את המהלך צריך להפעיל מנוף של לחץ על הדרי.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

דייייייי ... הגזמתם ...

אתם לא לומדים מהטעויות ...

הלחץ לא יעזור .. ואם בכל זאת לחץ אז לא על הדרי ... ישר על ציון ויצמן , רק הוא מחליט בהפועל עכו ...

מכיוון שלא תעיזו ... :( אז נותר לחשוב על דרכים אחרות ...

לפי דעתי .. הדרי בלחץ גם בלעדכם , לחץ עליו רק משפיע על השחקנים
יש לו חוזה ל 3 עונות .. הוא לא יתפטר ..
או שינסה לשנות ( במקרה הטוב ... )
או שישבר ( במקרה הרע ) ... וכבר ראינו סימן ראשון אתמול .. ואז הכל יפול על איציק טוייזר .. מתכון ירידה בטוח ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 09:07 
עכונט כדרך חיים

איציק אינו אח יקר וכל החברים, השנה כל משחק של עכו זה עינוי 1 גדול. השבת בנוסף לכל הצרות גם תמיר כחלון יעדר בגלל הכרטיס האדום שספג. אני תמיד הייתי נגד אלימות מילולית ולכן לפי דעתי הפתרון היחידי זה לא להיכנס למשחק. ציון ויצמן צריך להבין שאוהדי עכו גם אם הם מעטים הם לא פראיירים ולא מ וכנים לקבל כדורגל דוחה כמו שיש השנה. שקברניטי הקבוצה יראו 200 צופים במשחק אולי אז יתחילו להתעורר ולבצע שינויים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 10:20 
עכונט כדרך חיים

אומנם מה שנראה לעין זה שהדרי הוא הבעיה בעכו ...אבל אתמול במהלך האירוע אני מקבל טלפונים מאוהדים שטוענים שהם דיברו על אלי כהן מאמן הפועל עכו בעבר הלא רחוק ומאמן רמת גן כיום..
בו שפך להם במשך 40 דקות את ליבו ניכר לפי המילים הקשות שנאמרו על ידיי אלי כהן נבעו מכאב ואהבה גדולה לקבוצה שלנו הפועל עכו הוא סיפר להם את כל מסכת היסורים שעבר בקבוצה במהלך השנתיים והוא החליטט להשאר למרות שלא פעם ולא פעמיים עלתה לו המחשבה לקחת את הרגלים ולהתפטר מהקבוצה ואז כמו שכולנו יודעים שלמרות כל המלחמות שהיו לו עם ציון ויצמן ..האהבה לקבוצה ולשחקנים גרמו לו לספוג הכל .
אין לו טענה כלפי שום אוהד בהפועל עכו כולל סמי אוזן כך טען אלי כהן כשנשאל ..אלי כהן טען ואני מצוטט את אחד האוהדים שדיברו איתו ..סמי אוזן הוא האוהד של הפועל עכו היחידי שהייתי איתו בקשר מהאוהדים זה היה סמי אבל משהו קרה לסמי אחרי המשחק נגד מכבי חיפה ...שלכאורה אני חשבתי שסמי אוזן מונע על ידיי אינטרס מסויים וכמו ששמעתי לאחר מכן סמי לכאורה חשב שליכלכתי עליו אחרי שהוא העביר ביקורת לאחר המשחק נגד מכבי חיפה והביקורת שלו היתה אמיתית כי הוא כאב את ההפסד..אין לי טענות כלפי סמי אוזן ההפך הוא הנכון אני הייתי נוהג אולי אפילו גרוע מזה...אבל אף אחד לא ידע את האמת אז הכי קל זה להשתלח במאמן..
הסיפור עם סמי מאחורנו ואם אתקל בסמי אלחץ לו את היד .
ועכשיו נעבור לעיניינו הפועל עכו נמצאת במשבר נכון ואם זה נכון מה שמספר שחקנים אמרו לי אז המצב חמור שבעתיים..שחקנים טענו שציון ויצמן נכנס לחדר ההלבשה משנה להם הרכבים משנה שיטות ועוד דברים הזויים שקורים בקבוצה...שחקנים דורשים חיזוק שבעל הבית יתחיל להוציא כסף אנחנו לא נרדמים בלילה יביא חיזוק..למה עד עכשיו אין זרים שמגיעים להתרשמות כי הזרים בעכו ממש לא פוגעים עדיף לסיים איתם את ההתקשרות...אחד מהם אמר לי ראית את לוקמן אך הוא בישל גול לסארי פאלח..דיי לבנונייות דיי להרחקת קהל מהמגרשים רוצים קבוצה בליגת העל גאה ווינרית לא בובות ברבי .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 11:23 
עכונט כדרך חיים

אז אם זה נכון והדרי דובר אמת לגבי ההתערבות שיקום יכנ לציון ויצמן יחד עם כל הצוות המקצועי ויגישו את ההתפטרות אם זה לא נכון ואלו המצאות חסרות שחר אז גם כאן הדרי צריך להתפטר עקב כישלון גדול בקבוצה ולתת למאמן אחר להוציא את העגלה מהבוץ..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: