חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 25 אפריל 2026, 05:09

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סיכום סיבוב לפי ראות עיניי....
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 19:43 
עכונט כדרך חיים

הפועל עכו החלה ברכש שלה עוד לפני שהוחתם מאמן...רצו שמות של מאמנים סיני איווניר אוחנה מלמיליאן וכולם ידעו שציון ויצמן לא יתפשר כי הוא רוצה נוכחות של מאמן עם עבר בנבחרת ישראל... המאמן המוביל אורי מלמיליאן סיכם את כל תנאיו בקבוצה וממקור מוסמך אני יודע טוב מאוד שהוא היה כבר 90 אחוז בקבוצה ..אבל כשאורי מלמיליאן הציב תנאי שאף אחד לא יתערב לו מקצועית לגבי שחקני רכש וכו" המשא ומתן פוצץ וכל אחד הלך לדרכו...
אחרי מספר ימים הופתענו כולם ששמעון הדרי חתם בקבוצה לשנתיים ואני אולי הראשון שסימסתי ליו"ר שיהיה בהצלחה עם המאמן החדש...למרות שאני לא הייתי מרוצה מההחתמה כי מאורי מלמיליאן לרדת למאמן שאימן רק בליגה לאומית זה לא נשמע טוב ..אבל אך אומרים בעל המאה הוא בעל הדעה נתנו את הגיבוי המלא ואפילו אני לא זוכר איזה מאמן קיבל יותר מידיי ימיי חסד יותר מהדרי מאמנים אחרים שנכשלו ברמות האלו עפו כבר אחרי 4 מחזורים..
עכו החלו בהכנות רכשו שחקנים ושוב חזר הניגון שבעכו לא נשארים שחקנים שהצליחו והובילו את הקבוצה והאבסורד שהקבוצה אפילו לא מרוויחה עליהם קצת כסף כדיי אולי להשתדרג בשחקנים ברמה גבוהה יותר..זה קרה עם רועי דין זה קרה עם פאלצוק זה קרה עם ראדי זה קרה עם עוד שחקנים...
משחקי גביע הטוטו החלו ועכו אחרי הכנה במחנה אימונים בחו"ל חוזרת במלוא המרץ לפרומו של העונה שזה משחקי גביע הטוטו ...חשבתי שבעכו העונה להבדיל מעונות קודמות יתקדמו לפחות שלב אחד בגביע הטוטו שיכניס להם קצת כסף לקופה ..פתחנו את העונה במשחק בית בחוץ עקב הביזיון של החברה הכלכלית שלא הכינו את המגרש כראוי והמגרש נפסל ...יצאנו לסכנין לשחק נגד מכבי חיפה ובמקום שהקבוצה תעשה קופה נחמדה בגביע הטוטו הגיעו 125 צופים שמתוכם 60 מעכו עכו סיימה את המשחק בתוצאה 1-1 כשמכבי חיפה משווה עמוק בתוספת הזמן ..יובל שבתאי מחליט להחרים את המשחק עקב דרישה לשידרוג בשכר..
שוב יוצאים לסכנין אופטימים לאחר 1-1 עם חיפה קבוצה שכולם ניבאו לה שתרוץ לתואר עם עטר על הקווים...
כבר בדקה ה-60 לוח התוצאות הראה 3-0 לסכנין ואנחנו האוהדים בבושת פנים עזבנו מושפלים את סכנין כשסכנין משחקת ברבע הרכב ...ביציאה מהמגרש צעקתי להדרי שים לב אתה מבריח את הקהל העכואי כבר בדקה ה-60... עכו חזרה למשחק בית ראשון בגביע הטוטו בעכו אחרי אישור המגרש...נגד קרית שמונה מפסידה 1-0 ומכאן מאבדת את הסיכוי אולי להעפיל לשלב הבא משחק נוסף לפרוטוקול של עכו נגד הפועל חיפה היה מביש והסתיים בתוצאה 1-1 ..
עכו פותחת את עונת 2012 - 2013 במשחק ביתי נגד בני יהודה שאותה ניצחנו גם במשחק הראשון 2-0 בליגה....
עכו מסיימת בתוצאה 1-1 כשהדרי מבצע חילופים הזויים והחשש הגדול מלאבד נקודות למשחק הפתיחה נתן אותותיו נבע מחוסר ביטחון מוחלט של מאמן...
עכו יוצאת למשחק חוץ נגד רמת השרון ברשל"צ מגרש ניטרלי ...
עכו יוצאת שם בשן ועין כשרמת השרון מנצחת 3-1 ושוב חוזר הניגון אוהדי עכו כולל אותי נוטשים את המשחק הפעם 63 דקות אחרי המשחק...ושוב אני מזכיר להדרי שזה קורה כבר בפעם השניה ...
כאן כבר היתה צריכה להידלק נורה אדומה מהבהבת חזק להנהלת הקבוצה...אבל ניצחון על סכנין 5-1 סינוור שם את כולם כולל אותנו האוהדים ולאחר מכן הניצחונות על נתניה וביתר ירושלים בטדי...אבל היו 2 אוהדים שטענו שהקבוצה למרות הניצחונות המשכנעים האלו עדין חלשה ואלו מוטי גולדבאום וציון אסרף האמת שהם לא טעו בכלל...
אני קורא את כל התגובות כאן של האוהדים עם חלקם אני מסכים ועם חלקם לא מסכים אבל כל אחד ודעתו ...
אז צריך לפתוח את הקלפים על השולחן הדרי מאמן חלש יש מספר שחקנים שאין להם מקום גם בליגה א ומלחמה כמו שנתנו נגד הפועל תל אביב גם קבוצה בליגה נמוכה יכולה לתת וההוכחה זה במשחקי גביע המדינה שקבוצות קטנות מפתיעות את הגדולות...
הפועל עכו צריכה מעכשיו לעשות חריש עמוק עמוק להביא מאמן עם נוכחות יש את פרדי דוד איווניר יובל נעים פינגמבויים אלו מאמנים שיכולים להוביל את עכו כמו שצריך..לשחרר 3 זרים שלא פוגעים גומז פאסוס לוקמן שכל הזמן משחק אחורה להביא אפילו רק 2 זרים אבל אכותיים להביא ישראלים שלא משחקים בקבוצות שלהם כמו לוגסי ממכבי תל אביב להביא את ברוך דגו ששוחרר מרמת השרון ויש עוד מספר ישראלים שישוחררו בטוח לבדוק את האפשרויות להביא אותם לקבוצה....אופציה מצויינת להביא את רועי דין בחזרה לקבוצה חלוץ ואדם מדהים שאין כמוהו..הוא אופציה מצויינת לקבוצה...
את השחקנים הזרים שעכו חייבת להביא יש להביא אותם עכשיו לכמה ימים של התרשמות ולא לחכות לניסים כי הניסים נגמרו ...מזמן.
אז ציון לסיכום הסיבו הראשון כולל גביע הטוטו ...2 מתחת לכל ביקורת ..
ציון מאמן 0 ...
צייונים לשחקנים בסיבוב הראשון...
גורש 7
משען 6.5
משאלוב 6.5
בן דין 5.5
פידליס 5
גוטליב 5.5
מרינקוביץ 5
שבתאי 6
גיא דין 5
גומז 4
לוקמן 4
טגה 6.5
כחלון 5.5
פאסוס 3.5
קדוסי 7
זידאן 4
כל השאר בקושי שיחקו אז אין ציונים...
לפי הציונים האלו תבינו כמה שחקנים אמורים לשחרר.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: סיכום סיבוב לפי ראות עיניי....
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 19:59 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
סמל אישי של המשתמש

ציון של ציון ויצמן?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 20:39 
עכונט כדרך חיים

מתחילת העונה הציון של ציון ויצמן נכשל בגדול אם זה בבחירת השחקנים ואם זה במאמן ואם זה בהחלטה לשחרר שחקנים ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2012, 18:14 

סמי סיכמת הכי טוב מכולם את הסיבוב לא השארת לי מילים ולציון ויצמן ציון 3לא מגיב בזמן על החולשה הכללית ובראשם המאמן.שיפטר את הדרי יהיה כבר מאוחר לדעתי .שאפו לך סמי.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: