חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 23:28

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בוקר טוב ושבת שלום לכל אוהדי הפועל עכו.עכו נגד קרית שמונה
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 12:43 
עכונט כדרך חיים

בוקר טוב ושבת שלום לכל אוהדי הפועל עכו.עכו נגד קרית שמונה.
[u][b]היום קבוצתנו האהובה תשחק נגד האלופה קרית שמונה בקרית שמונה ...בשעה 18.00 ..
הפועל עכו תפתח כנראה בהרכב הבא ..
בשער דודו גורש
מגן ימני שניר משען מגן שמאלי דדי בן דין
בלמים אדי גוטליב ודין מימוני יחליף את מושיקו משאלוב שיחזור רק בשבוע הבא לפעילות מלאה...(לא מובן המצב של דימאקו פידליס שלא רואה אפילו ספסל...עם כל הכבוד לדין מימוני אני לא חושב שהפועל עכו צריכה כרגע לעשות ניסויים ודווקא נגד קרית שמונה הלחוצה כי כולם ראינו לפני שבועיים עד כמה הילד דין מימוני התרגש נגד מכבי תל אביב שנכנס בעקבות פציעתו של מושיקו משאלוב כשדימאקו היה ביציע...אני חושב וזו דעה אישית שלי בלבד שהפועל עכו עושה טעות ענקית לגבי דימאקו כשהיא לא משתמשת בו ברגעים האלו ואת זה ראינו במשחק נגד מכבי תל אביב כשדין התרגש ייתר על המידה ..חוץ מזה גוטליב חייב מישהו עם יותר ניסיון ליידו בהגנה ...יש עוד אופציה טובה שבמידה ובעכו החליטו להשתחרר מדימאקו אז במשחק נגד קרית שמונה יש להסיט את לוקמן לעמדת הבלם יחד עם גוטליב עד לחזרה של משאלוב מפציעה...
בקישור במידה ואופציית לוקמן תעלה והוא ישחק כבלם הייתי משחק עם שבתאי במידה והוא כשיר אמיה טגה מרינקוביץ כחלון ושאווט ...
בחוד קדוסי...
במידה ושבתאי לא יהיה כשיר אני מאוד מקווה שהוא כן יהיה כשיר הייתי מעלה את גיא דין בהרכב הפותח או שמשחק עם פאסוס חלוץ שני לייד קדוסי לראות אם השילוב של קדוסי ופאסוס מפתיחת המשחק יצליח ...
בהצלחה הפועל עכו היום במשחק ..אמא שלי חוגגת היום יום הולדת והיא אוהדת שלכם היא רוצה מתנת יום הולדת ממכם בדמות ניצחון ניצחון קדימה הפועל עכוווווווווווווווווו
[/u][/b]

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה