חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 00:20

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: משירים מבט להיסטוריה
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 12:38 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

שלום לכולם וחג שמח
קודם כל אני רוצה להודות לקבוצת הפועל עכו על ההיסטוריה הקטנה שעשתה לנו. נקודה ראשונה נלקחה ממכבי חיפה מאז עלתה עכו לליגת העל. יחד עם זאת אני רוצה לצנן את הפסטיבל שהוקם בעיר לצורך המאורע החשוב. אני חושב ששוב אנו נוקטים במידת פרובנציאליות כשנו מתנהלים מול מכבי חיפה. הגיע הזמן להתייחס אל המשחק כפי שצריך להתייחס. אנחנו שיחקנו נגד קבוצה שהוציאה 2 נקודות מ5 משחקים! קבוצת תחתית לכל דבר כאשר אנו שוב מתבטלים במחצית הראשונה לחלוטין! חברים הקבוצה שיחקה רע מאוד למעט דקות מסוימות במחצית השניה, זו הייתה הזדמנות חד פעמית להכות את חיפה ולהוציא לא רק נקודה ראשונה, אלא 3 נקודות ראשונות. אלמלא דודו גורש שוב היינו רושמים בפורום שמשהו מסריח ולא יכול להיות שכל שנה אנו מפסידים לקבוצה הזו וכו'. במבט פנימי שלי, אני לא הייתי מרוצה מהמשחק אתמול, אפשר היה להוציא יותר עם קצת תעוזה וביטחון. יש קטע בעכו שאני לא מבין אותו, למעט משחקים מול מכבי תל אביב אנו מתבטלים מול הקבוצות הגדולות בעיקר מול הפועל ת"א ומכבי חיפה. תראו את רמה"ש שניצחה את הפועל. תראו את ב"ש שנסתה לשחק מול מכבי חיפה למרות שלא ניצחה.
להפועל עכו יש הרכב שחקנים טוב מאוד ושלא יגידו לכם אחרת. תקציב של מתנ"ס לא תקציב של מתנ"ס הכל שטויות. תסתכלו על ההרכב ותראו שהוא לא נופל מרוב קבוצות בליגת העל, אפילו הספסל שלנו טוב ומלא.
אתמול אמר הדרי שנעשתה היסטוריה לאור הנקודה הראשונה. הסטוריה קרתה גם בטדי. הדרי אמר שהיסטוריות רבות ייעשו. אז יאללה יש את ההיסטוריה של פליאוף עליון, אחלה היסטוריה ליצור. כל מה שצריך זה תעוזה ואמונה עצמית.
אם מדברים על היסטוריה, אז העיר שלנו בת 4000 שנים(פחות או יותר, אני הפסקתי לספור). אנו לא צריכים להשפיל מבט מול אף קבוצה! אז קדימה מחזירים עטרה ליושנה, אם נפולאון לא כבש את עכו, אז גם קבוצות מליגת העל!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: משירים מבט להיסטוריה
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 15:45 

אמת. בסופו של דבר הנקודה היא נקודה אחת, ולא משנה אם זו חיפה או כל קבוצה אחרת
כל הכבוד, אבל עדיין נקודה. להמשיך הלאה, משחקים קשים מאד בהמשך הדרך

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי