שידור TV : יום כיפור תשע"ג בעכו
לקראת יום הכיפורים , כבוד הרב יוסף ישר שליט"א, מדבר על חיזוק הצביון היהודי בעכו. : "הדברים מתגשמים , עכו הפכה למוקד משיכה ליהודים . יש גאוות יחידה " אני עכואי " . עכו רגועה ושקטה וידידותית בין יהודים והערבים ולסיום ברכת הרב .לשידור
http://www.akkonet.co.il/news_files/kip ... -2012.html============================================
כמו כן בשידור , כבוד הרב יוסף ישר משיב לאימאם של עכו שייח' עאסי, שאמר שהוא מצפה שאנשי הדת היהודים יביעו "הזדהות על הפגיעה ברגשותינו על הסרט ".
בראיון לעכונט , כבוד הרב ישר מגנה נחרצות את המעשה של היחד שפגע בקדוש של הדת , בנביא של דת האיסלאם :
" עד עכשיו אינני מבין מדוע פרצו ההפגנות האלו ולמה .
אדם פרטי עשה מעשה נוראי שחייבים לגנות אותו בכל גינוי שבעולם , הלך ותקף בצורה הכי חמורה שיכולה להיות בדת אחרת - פגע בקדוש של הדת בנביא של דת האיסלאם , אני חושב שזה חמור וחייבים לגנות אותו בכל גינוי שבעולם כי זה דבר חמור שאין כדוגמתו . אני באופן אישי מגנה את זה .
אסור לפגוע בשום דת להיפך , אנחנו מכבדים כל דת . אנחנו מכבדים את דת האיסלאם למרות הדת שלנו שונה .
אנחנו מכבדים את הדתות האחרות ולא סתם אומרים מהשפה אל החוץ , זאת אמירה אמיתית שזה בעצם מה שגורם לנו לחיות יחד בשלום , כי אנחנו מכבדים את אחד את השני . אני כיודע כמה הם מכבדים את דתנו וכמה אנחנו מכבדים את דתם וכך צריך להיות .
לגנות את אותו אדם שעשה את זה , מכאן ועד לצאת להפגנות , נגד מי הם מפגינים ? נגדי ? נגד מדינת ישראל ? אנחנו עשינו את זה ? נגד ארצות הבית ? ארצות הברית עשת את זה ? אדם פרטי עשה את זה ! חייבים למצות בו את כל הדין בצורה החמורה ביותר , אבל מכאן ועד להפגין , אינני מבין נגד מי הם מפגינים .
אנחנו מושיטים יד ולוחצים ידיים , אנחנו משתתפים גם באירועים דתיים אצל המוסלמיים ,אני נושא דברים שם תמיד באירועים כאלה , אנחנו עושים את זה באהבה רבה , בידידות " בקרוב השידור - ראיון עם כבוד הרב יוסף ישר לקראת יום כיפור
גמר חתימה טובה
שיהיה לנו גמר חתימה טובה ,שנכתב בספר החיים
שיתגשמו כל משאלות לבנו לטובה
ושיהיה לנו גמר חתימה טובה