חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 21:37

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שערורייה נוסח החברה הכלכלית..
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 07:41 
עכונט כדרך חיים

בשבת תוך כדי המתנה לפתיחת השערים למשחק הפועל עכו פנו אלי מספר נכים עם תעודת נכה שאני מכיר באופן אישי ובאו בטענות שבקופות לא מוכרים כרטיסי נכה .ניגשתי לקופה לבדוק אם אכן לא מוכרים כרטיסים לנכים (40 במקום 80 כמו בכל מקום ) ,ביקשתי מהבחורה בקופה כרטיס נכה והיא הפנתה אותי לבחור שישב לידה בשם שלומי ואמרה שהוא אחראי במקום. שאלתי את שלומי למה אין כרטיסי נכה והוא אמר שהשנה לא מוכרים כרטיסים מוזלים לנכים והם יצטרכו לשלם מחיר מלא. ביקשתי ממנו לברר את הנושא כי לפי דעתי הוא טועה. הוא אמר לי שהוא עסוק כרגע במינויים ותוך כמה דקות הוא יתפנה אלי. חיכיתי חצי שעה ליד הקופות ושראיתי שאני לא מקבל מענה לשאלתי עזבתי את המקום ונכנסתי למגרש. בשעה 1800 הגיע ראש העיר למגרש ועלה במדרגות לכיוון יציע הכבוד, אחד הנכים שאל אותו למה אין כרטיסי נכה בקופות אז ראש העיר התחיל לצחוק והמשיך בדרכו לכיוון יציע הכבוד. כולי תקווה שהנושא יטופל וגם הנכים יהיו מאושרים ושמחים שהם מגיעים למגרש הפועל עכו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: שערורייה נוסח החברה הכלכלית..
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 10:36 
עכונט כדרך חיים

למוטי ולכל אוהדי הפועל עכו נכים בריאים ילדים נשים וטף בואו נתארגן ונצא במחאה גדולה כנגד החברה הביזיונית הזאת שמנהלת את בצורה מבישה את הכדורגל...
בואו נתארגן ונלך לפגישה עם ראש העיר שמעון לנקרי כי הזילזול הזה בקהל העכואי והקהל שמגיע לראות את עכו מהסביבה נהריה קריות כרמיאל כפרים יגיעו ויקבלו מענה כמו בני אנוש ולא כמו חיות..בושה ביזיון מה שקורה העונה בעכו.
לא מבין למה ראשי הקבוצה לא מתערבים בנושאים שהועלו כאן ...אולי מישהו הצליח לקשור להם את הידיים ואת הפיות .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: שערורייה נוסח החברה הכלכלית..
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 17:55 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

סמי היקר!
למה עצבים, מלחמות, אכזבות וכו' אם הדג מסריח מהראש
ולא אכפת להם להנהלה לחברה הכלכלית, עיריה מי אנו כי נלין,
אני מציע בואו נעזוב אותם (כמו שעשה בצדק עזרא) עם ההתנהלות המכפירה הזאת,
לא נבוא למשחקים כי אין לאן ושיבושם להם!
ליבי ליבי על הקבוצה האהובה אני מאחל לעכו הצלחה מכל הלב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: