חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 22:45

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לכבוד : ראש עירית עכו מר שמעון לנקרי היקר...
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 23:37 
עכונט כדרך חיים

אתה יודע טוב מאוד עד כמה אני וניר פועלים מתוך הקרבה ללא תמורה וללא שום אינטרס אישי לא שלי ולא של ניר דרשר..
פניתי אליך השבוע בבקשה לעזרה לקניית אביזרי עידוד לקהל העכואי שיגרום לאוירה מחשמלת ביציעים ...הועלת בטובך לעזור לנו וכרגע אני לא נכנס לסכומים כי זה לא צריך לענין אף אחד...אבל אחרי שאני מביא את אותם אביזרים למגרש ומונעים ממני להכניס אותם למשחק זה כבר עבר את כל גבולות הטעם הטוב ...לא רכשנו אבנים או זיקוקים או נפצים או דבר שיכול חלילה לגרום לאסון...הבאנו תופים חצוצרה וצפצפות שרכשנו מכספנו הפרטי במזומן כדיי לעשות אוירה מחשמלת אבל אנשי האבטחה השוטרים החליטו לקלקל לנו את החגיגה של פתיחת העונה...
ניסינו ליצור איתך קשר גם אני גם ניר ולא היה מענה וחבל כי אולי לא היינו מגיעים למצב שאפילו חשק לראות את המשחק לא היה לנו והגדיל ניר דרשר לעשות להחרים את המשחק למרות שניסיתי לשווא לשכנע אותו להכנס הוא הלך הביתה מבוייש ומיובש ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: לכבוד : ראש עירית עכו מר שמעון לנקרי היקר...
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 14:18 
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות
סמל אישי של המשתמש

סמי אמרתי כניראה מישהו רוצה לדכאות את הקהל העכואי במגמתיות והוא מצליח למשחק פתיחה 600 צופים אפילו ששיחקנו בנהריה בליגה ארצית זה לא היה פשוט בושה
:(

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: לכבוד : ראש עירית עכו מר שמעון לנקרי היקר...
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 15:14 
עכונט כדרך חיים

צודק בכל אות ואות ניר בכל מילה ומילה בכל משפט ומשפט מישהו רוצה לגרום הרס...
והאמת אם אני ציון ויצמן לא הייתי נשאר שקט ורגוע רק שלא נחזור לימים שהפועל עכו היתה שייכת להסתדרות ושם חגגו על חשבון הפועל עכו כל המי ומי ...כספי הציבור והקהל העכואי הולכים לאיבוד לכאורה נתנו את הניהול לידיים של החברה ההרסנית בע"מ בניהולו הכושל של בן מיוס שנכשל כשל טוטלי אם זה בניהול מגרש כדורגל ואם זה בשיווק המנויים של קבוצת הפועל עכו בכדורגל...גם לעיריה יש אשמה לא קטנה בנושא ..
אחד בגלל שהיא עדין משאירה את הניהול בידייים לא מקצועיות
שתיים בעונה שעברה עיריית עכו סיבסדה את מנויי הקבוצה במחיר של 300 שקלים השנה אחרי לחץ גדול החליטו למכור שם במחיר של 450 ש"ח את המנויים העלו את המחיר בחמישים % יותר מהעונה שעברה במקום להעלות בהדרגה העלו במכה אחת בדיוק חצי מהסכום של העונה שעברה...(לפי דעתי זו לא הסיבה שעובדי עירית עכו לא רכשו מנויים כמו בעונה שעברה)
לפי דעתי המון אנשים רוצים לראות את הנפילה העונה של הפועל עכו אבל גם צרי העין וגם הבוחשים מבפנים והמבין יבין ומי שלא מבין מוזמן להתקשר אלי ..מחפשים מהרגע שהפועל עכו החלה לשחק בעכו באיצטדיון החדש לעשות הכל בכדיי לקבל את התפקיד הנחשק כיום בעכו וזה ניהולה של הפועל עכו...
אבל כל אלו שמנסים ומחפשים לחפור בור ענק בעזרת השם יפלו בו עמוק עמוק ולא יוכלו להתרומם אמן.
יש בעכו יושב ראש מצוין שעושה את העבודה הכי מושלמת שיש ומעמיד קבוצה ברמה טובה בתנאים לא תנאים ..ללא מגרש אימונים ראוי ללא מתקן אימונים ראוי חדרי הלבשה של שנות ה-60 וכו" ובכל זאת הוא מצליח כנגד כל הסיכויים לתקוע יתד בליגת העל..ועל כל המקטרגים למינהם תחיו תקנאו ותסבלו אמן.
מגרש הכדורגל חייב להיות באחריות הקבוצה הרי בזמנו הפועל עכו הסכימה להרוס את המגרש הישן בתנאי ש... אבל זה לקח 10 שנים עד שבנו מגרש חדש
להפועל עכו הובטח מגרש אימונים אבל אפילו לא רואים בקצה המנהרה שהתחילו לעבוד ..אולי גם את מגרש האימונים ומתקן ראוי ומכובד לשחקנים יקח גם 10 שנים..
זו הסיבה העקרית שהרבה שחקנים נמנעו מלהגיע לשחק בהפועל עכו למרות מוסר התשלומים הגבוהה והיחס החם והמלבב שנותנים לכל אחד ואחד...

ציון ויצמן חייב לקחת את נושא המנויים לטחפולו האישי וכמו שהוא הרים את הפועל עכו לרמות הגבוהות בארץ הוא יצליח להרים את נושא מכירת המנויים לקבוצה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: