[b]היום הגעתי למגרש בשעה 16:30 עם אביזרי עידוד כדי לעשות אבירה של משחק בית משחק חגיגי ראשון העונה .התחלתי לתת את האביזרים כמובן במחיר עלות ואז בא אלי האחראי על האבטחה אביחי ואמר לאנשים במיוחד ילדים שהם לא יכולים להכניס את האבזרים לאחר ששאלתי למה הוא אמר אין אישור ובקשתי ושאלתי שוב לראות את הנהלים כי אני ראיתי בכל האצטדיונים שנותנים להכניס את הביזארים כדי לעודד את הקבוצה לאחר מכן שאלתי שוב והוא אמר שעכשיו אם אני אמשיך אני גם לא אכנס. הרמתי קול ואז הוא ניכנס והביא שוטר שמיד דיבר בטון מתנסה שאני לא מכניס וזהו ואז שאל אם יש לי אישור למכור את האביזרים אמרתי שלא זה שייך לארגון האוהדים ואנחנו לא מוכרים למתרת רווח אלה לספק כל פעם עם המכירה אביזרים חדשים. ואז הם קראו לפקחי העיריה כדי לתת לי דוח על מכירה בלי אישור ניגש אלי הפקח והרים את קולו וביקש תעודת זהות כמובן ונתתי את התעודה ואז הוא אמר לי כך את הדברים ובוא לניידת במקביל הגיע קצין המשטרה אחראי על האירוע בשם גלעד ואמר שהיא אפשר להכניס.במקביל יניב האחראי על הפקחים אישר לי"למכור" אבל גלעד הקצין לא הסכים להכניס את האביזרים למשחק ניסית אני וסמי אוזן להתקשר לראש העיר והוא לא ענה לנו. אני רוצה לציין שהפגיעה בי חזקה כי אני מגדיש זמן וכסף רב מיכסי הפרטי למען האוהדים ותדמית העיר היום סופית החלטתי להתנתק סופית מכל פעילות למען האוהדים הקבוצה והעיר.
אני תורם את המנוי שלי לנזקק שאין באפשרותו לקנות מנוי.
מאחל לקבוצה בהצלחה.