חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 19:49

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ההתנהלות השבוע גרמה להפסד המביש...
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 23:05 
עכונט כדרך חיים

כל ההתנהלות של מאמן הקבוצה השבוע הביאה וגרמה להפסד המביש עם הקבוצה הכי חלשה בליגה...
הפרסומים של המאמן בתקשורת והטענות שלו כנגד השחקנים על הדלפות על הטקטיקה לקראת שבת היתה בדיחה גדולה הנושא שפורסם שפאסוס עלול להיחתך בינוואר גם הוסיף שמן למדורה ההתכתבות של הדרי לגבי משאלוב לא הוסיפה כבוד להדרי שבמקום לדבר עם השחקן בארבע עניים מדבר איתו דרך התקשורת ..האי ידיעה מי אמור לפתוח ומי אמור לא לפתוח במשחק שחקנים ידעו רק בדקה ה-90 על הלוח לפני המשחק...
ההושבה של 3 שחקנים זרים על הספסל מרינקו גומז ופאסוס על הספסל הוסיפה למתח לא בריא בקרב השחקנים כולל את משאלוב..הגדיל לעשות הדרי שלא ספר את פאסוס ובמקום להכניס אותו הכניס את עמאר זידאן...
היה לעכו שבע שלם להביא מגן שמאלי ולא לאלתר מגן שמאלי כשבקבוצה יודעים שהמגן השמאלי היחיד יהיה מושבת חודשיים לא יום ולא יומיים...
רועי לוי נפצע ואין מגן ימני שיכול להחליף אותו כיאל הוא גם אילתור לא מובן...
הדרי משחק משחק פחדני משחק שאף שחקן לא יודע מה המקום שלו במגרש כשכבר גרם לשחקנים חוסר ביטחון משווע כשאחרי משחק ליגה ראשון הכניס ללחץ מיותר את כולם במקום לתת ביטחון וקרדיט להרכב ששיחק נגד בני יהודה החליט לפרק לגורמים שלא פחות מארבע שחקנים בספסל ששלושה מהם שחקנים זרים אז למה להביא זרים..
אני ועוד חברים שהיינו במשחק היום יצאנו חצי שעה לפני סיומו של המשחק וזה קרה כבר בפעם השניה העונה בפעם הראשונה זה קרה בסכנין בגביע הטוטו נגד סכנין בשני זה כבר קרה היום זה צריך להדליק נורה בצבע אדום בוהק לציון ויצמן ...לא פלא שכמות המנויים שנרכשה העונה היא רק אחד מהביזיונות שקרו כבר לפני תחילת העונה ...
בהפועל עכו צריכים להבין שהקהל העכואי לא טיפש ולא מטומטם שוחררו שחקניים איכותיים כמו קפילוטו דנין פאלצוק שספוביץ דוידוב סלוליך שחקנים שמשכו קהל וקהל גדול למשחקי הקבוצה ...העונה הגיעו מבלי לזלזל באף אחד שחקנים חלשים בניהם שחקנים זרים חלשים 2 שירדו ליגה בעונה שעברה אחד שלא שיחק חצי שנה והגיע במשקל עודף וחוסר כושר גופני ...שחקן זר נוסף שכבר שנה שלישית בקבוצה לא חזר לעצמו מאז הפציעה ונשאר למרות הפדיחות שהוא עושה משחק אחרי משחק...אז מה ציפתם שהקהל יאמין בקבוצה אני ניסתי לשכנע אנשים שיש קבוצה מצויינת שחקנים טובים אבל האמת שיקרתי את עצמי כי כל פעם מחדש נוכחתי לדעת שהאוהדים לא מדברים סתם..למרות שידעתי את זה אבל לא רציתי להאמין..
אני אישית לא יסע למשחקי חוץ יותר וגם שאר החברים שנסעו היום מעכו לרשל"צ עד שלא יהיה שינוי דרסתי בקבוצה במידה ולא יעשו ככה ההם לא יראו קהל עכואי ביציע ...
אומנם אני הייתי בסכסוך גדול עם אלי כהן ורק הקרובים אלי יודעים מה הסיבה האמיתית לסכסוך ..אין לי בעיה להודות בטעות שאלי כהן הוא המאמן שהכי מתאים לקבוצה ואני מבחינתי אין לי בעיה שהוא יחזור לקבוצה כי עם כל הכבוד להדרי הוא לא מתאים לליגת העל...
מודה בטעות שלי וקורא להחזיר את אלי כהן לקבוצה כבר השבוע ......

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: ההתנהלות השבוע גרמה להפסד המביש...
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 23:35 
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט

קראתי את ההודעה הנ"ל 5 פעמים ... הלכתי לכיור שטפתי פנים וקראתי שוב ... 5 פעמים ...
הלכתי למטבח היכנתי קפה שחור שתיתי את הקפה .. וחזרתי לקרא שוב ושוב ...

ואני מאלה שיודעים עד כמה לא עיניינית הייתה השחיטה ...

סוף מעשה במחשבה תחילה .. כעת מומלץ לתמוך בהדרי .. כי הוא בהפועל עכו

לגבי מגן שמאלי יש את שרון לוי מהפועל חיפה בעונות האחרונות ...
אשמח לעזור אם ירצו ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 05:53 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
סמל אישי של המשתמש

״מודה ועוב ירוחם״.....שאפו על הכנות סמי.
שיהיה שבוע טוב בתקווה לימים טובים יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 06:27 
סמל אישי של המשתמש

זיגי כתב:
״מודה ועוב ירוחם״.....שאפו על הכנות סמי.
שיהיה שבוע טוב בתקווה לימים טובים יותר

עוזב

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 06:41 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

סמי כל הכבוד על הכנות והיושר אני טענתי בתחילה עוד שהחתימו אותו את הדרי שזאת החתמה גרועה וזה יהיה בכייה לדורות פשוט מאוד הדרי אינו מתאים לעכו ויעשה האחרון טוב שיקום ויעזוב מרצונו כי אני בטוח במאה האחוזים שהוא יפוטר כבר במחזור חמישי שישי. הקבוצה חלשה מאוד ואין מה להסתיר שאנחנו מועמדים ודאיים לירידה זאת האמת חברים יקרים אין לתת להדרי עוד ימי חסד הבחור חייב לעזוב יהיה קשה לתקן שנהיה מבוססים במקום האחרון . כואב לי מצבה העגום של קבוצתנו האהובה מילא הקבוצה היתה משחקת טוב ומפסידה היינו אומרים שהנקודות יבואו אבל על הפועל עכו אי אפשר להגיד את האימרה הזאת אין דרך מתחילת העונה. ציון ויצמן תשים את האגו בצד ותעש סולחה עם אלי כהן ותסלול בחזרה את הדרך של אלי כהן לקבוצה. הקבוצה חייבת עכשיו את אלי כהן כמו כפפה ליד .ועם האחרון לא ירצה לבוא יש מאמנים פנויים בשוק שיכולים לבוא כמו מומי זעפרן חבל לחכות שיהיה מאוחר לתקן

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 06:45 

דרך אגב אני מאמין שגם סמי יברך עם אלי כהן יגיע בחזרהכי סמי יודע הקבוצה יותר חשובה מכל אחד אחר.ואני מאמין שבמי יהיה מוכן להתפייס עם אלי כהן רק בשביל הצלחת הקבוצה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: