חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 אפריל 2026, 00:30

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: משה בן לולו לא מעוניין לשחק בהפועל עכו
הודעהפורסם: 10 יולי 2012, 17:39 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

משה בן לולו לא מעוניין לשחק בהפועל עכו

החלוץ שחתם בקבוצה של שמעון הדרי נעלם, לא מגיע לאימונים ולא עונה לטלפון. מקורב לשחקן: "הוא לא רוצה לשחק בעכו, הוא בדיכאון מהמרחק מאשדוד"

החלוץ משה בן לולו, שחתם ב הפועל עכו לפני כחודש, לאחר מו"מ מהיר שניהל סוכנו דודו דהאן, נעלם לעכו ולא הגיע לאימוני הקבוצה. אמש (ב') לא הגיע השחקן גם למשחק האימון מול מכבי יבנה (1:4 לעכו), ובעכו נדהמו לנוכח היעלמותו.

מקורבים לבן לולו מסרו ל-ynet ספורט: "משה בדיכאון, כדי להגיע לאימונים בעכו הוא יוצא מאשדוד בשעה חמש בבוקר ומגיע גמור מעייפות. הוא בדיכאון ולא רוצה לשחק בעכו. למרות שהציעו לו לעבור לגור בעכו, בן לולו לא מוכן לעזוב את אשדוד, והמרחק לא יאפשר לו לשחק בעכו".

השחקן ניתק מגע מראשי הקבוצה, ולא עונה לטלפונים, כשגם סוכנו דודו דהאן לא ענה לראשי עכו בכדי לספק הסברים. בעכו מבינים שהחלוץ לא מעוניין לשחק בעכו, וישקלו כיצד לפעול.

בתוך כך, מי שהרשים במיוחד במשחק האימון אמש הוא יובל שוואט, שבלט וכבש שער נהדר. לקשר הרכש, שהגיע מאום אל פאחם, זהו שערו הראשון בעכו

וההתרגשות גדולה: "זה כיף גדול לכבוש, אך אני לא מסתכל על זה כך. אני בא לעבוד קשה כדי שאני והקבוצה נצליח, יש חומר מצוין בעכו ואני מאמין שנוכל להגיע לפלייאוף העליון".

הרכש הבולט ביותר של עכו, החלוץ לאונרדו פאסוס, אמור לנחות הלילה בארץ ובעכו כבר ממתינים לראות את החלוץ, שייערוך מחר אימון בכורה בקבוצה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4253740,00.html

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: משה בן לולו לא מעוניין לשחק בהפועל עכו
הודעהפורסם: 10 יולי 2012, 19:42 
עכונט כדרך חיים

לכאורה מקורבים של השחקן שניתק קשר עם הקבוצה כולל סוכנו שלא עונה לטלפונים קיבלו כנראה הצעה גבוהה יותר מהפועל עכו ואולי מקבוצתו לשעבר מ.ס אשדוד שנקלעו לבעיה בחלק הקדמי שעזבו אותם קולה ושריקי שהיו בורג חשוב במערך שלהם..ולא תירוצים שהמרחק גורם בעיה והשחקן בדיכאון...כשבן לולו חתם על החוזה עם סוכן השחקנים דודו דהן ודרש חוזה שמן לא ענין אותו המרחק בין עכו לאשדוד ..אז תשכחו מהתירוץ של המקורבים לשחקן כי זה בולשיט אחד גדול...הנהלת עכו הציעה לבן לולו לגור בעכו או לחילופים לגור באיזור הקריות חיפה שהמרחק קטן מאוד..גם לזה הוא סירב בטענה שהוא לא מעונין לכאורה לעזוב את אשדוד ..אז זה עוד תירוץ מצוץ מהאצבע ...
אני יודע שהדרך של ציון ויצמן זה לא להחזיק שחקנים בכוח אבל בעקבות המהלכים של השחקן וסוכנו הפועל עכו דבר ראשון חייבת לחייב את השחקן כרגע להגיע לאימוני הקבוצה ,דבר שני לקנוס את השחקן ,דבר שלידי לתבוע את השחקן וסוכנו על הפרת חוזה ואחר כך לשחרר אותו כי מי שלא בא מהלב והנשמה לשחק עדיף שישאר בבית.זה פגיעה במועדון בחבריו לקבוצה ובהכנות לקראת העונה החדשה ..ועל זה צריך לשלם אם זה היה ההפך תאמינו לי שהשחקן והסוכן שלו לא היו מוותרים על שקל להפועל עכו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 10 יולי 2012, 20:14 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

בושה וחרפה!
כל העולם הזה הוא הזוי לחלוטין.
כולם משקרים את כולם. אני רוצה לאותו שחקן שיינסה לצאת החוצה אל העולם האמתי שבו כדי להתקיים לא משחקים אלא ממש עובדים.
כל אותם שחקנים מפונקים צריכים לעבוד אצלנו במחסן רק ליום אחד ואז אולי דעתם תשתנה והם יכבדו את החוזה שעליו הם חותמים.

מעז יצא מתוק: זה מפנה עמדה לשחקנים לא פחות מוכשרים שהוכיחו את עצמם במשחק הראשון. אולי עכשיו גם נוכל להביא את גדיר מבלי לחשוב על עיות תקציב

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 11 יולי 2012, 00:18 
עכונט כדרך חיים

למען האמת זה היה מאוד צפוי. ( במפגש האחרון של האוהדים אמרתי שיהיו בעיות עם מספר שחקנים בעקבות ריבוי הקשרים והחלוצים ). בן לולו חתם בעכו כאשר הוא יודע שכל החלוצים של עכו עזבו ומי שחתם זה גומז . מייד לאחר שבן לולו חתם עכו צירפו את אלנתן סלמי ופאסוס. בן לולו הבין שגומז ופאסוס יהיו חלוצי עכו והוא בא כדי לשחק .באותו זמן שריקי עזב את אשדוד לנתניה ואז הוא הבין שהמלך הבלתי מעורער של אשדוד עוזב ויש לו סיכוי לקבל את חולצת ההרכב הראשון באשדוד ,ואז החליט להישאר באשדוד ולתרץ את העזיבה בגלל המרחק. בעקבות ההתנהגות של בן לולו יש לקנוס אותו (כמובן לפי הסעיפים בחוזה, יש מצב שיש לו סעיף בחוזה שאם הוא משתחרר זה רק לקבוצה מחול )ולשחררו מהפועל עכו . בעכו יהיו רק שחקנים שרוצים לשחק במועדון.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: