חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 26 אפריל 2026, 22:54

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ברוך דגו, מתאים או לא?
הודעהפורסם: 04 יולי 2012, 22:30 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

שלום לכולם
אני לא רוצה להקדים את המאוחר, אבל זה יום מאושר מבחינתי ומבחינת האוהדים.
אני אתן את הרשות למי שצריך. לא אני אצא בהצהרות.

ברוך דגו: הבנתי שהוא לא ימשיך ברמת השרון. אופציה מצוינת בשבילנו בחלק שכל כך חסר.
מה אתם אומרים מתאים לעכו או לא?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: ברוך דגו, מתאים או לא?
הודעהפורסם: 04 יולי 2012, 22:56 
עכונט כדרך חיים

ערב טוב ניר...
השם ברוך דגו עושה צמרמורת להרבה חובבי כדורגל אבלללללללל,זה היה לפני כמה שנים שהבחור רץ כמו איילה ומסירות הסרגל שלו הביאו אותו לרמות הכי גבוהות בארץ. מאז הבחור התבגר וכמובן כבר לא מהיר ובקושי מסיים 90 דקות .ברמת השרון הבינו שהבחור לא מועיל הרבה במיוחד בסכומים שהוא קיבל ומבקש וויתרו עליו לטובת שחקן זר בתפקיד שלו. מאחר ויש לנו קשר עם רגל שמאל וזה גיא דיין שניחן בבעיטה אימתנית ומסוגל לעשות הגנה מה שברוך דגו נכון להיום לא מסוגל לעשות אז גיא דיין בשבילי עדיף על ברוך דגו. לפי דעתי הפועל עכו לא יביאו שחקנים לקישור כי בעמדות של הקישור הדפנסיבי והאופנסיבי יש הרבה שחקנים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: ברוך דגו, מתאים או לא?
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 00:07 

מוטי
טוב שחזרת לפרשן.
יש המון קשרים ויש המון חלוצים ויש גם שחקני הגנה ועדיין איציק טוויזר הצהיר שמחפשים שחקנים נוספים.
אני חושב שחסר לנו עושה משחק, שחקן אמצע שיודע לנווט את הקבוצה ולמסור כדורים לחלוצים.
יש המון מהירות בהתקפה, אבל נראה שחסרה עמדת עושה המשחק.
שנה שעברה היה לנו את עבדול ראזק לחצי עונה ואת ראדי. לעומתה בעונה הקודמת חסר היה עושה משחק "בעל הבית" במרכז השדה ולכן לקבוצה היה קשה לצאת מהמשבר בסיבוב השני.
אני לא יודע מי יש בשוק, ואני לא יודע עד כמה הקבוצה יכולה להשקיע במשאבים, אבל נראה לי ששחקן מסוג זה ישלים את הפאזל.
אני חושב שחולית הקישור שלנו צריכה לכלול 4 שחקנים, כאשר בקישור הדפנסיבי צריכים לשחק לוקמן ויובל שבתאי שמתאים לעמדה הזו כמו כפפה, את מישאלוף צריכים להעביר לעמדה המקורית שהיא עמדת הבלם.
בקישור ההתקפי האופציות פתוחות עם מרינקוביץ/גיא דיין שמשלים אותם שחקן מרכז שדה קלאסי "בונה משחק".
זו דעתי

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה