|
בעניין פעילות האוהדים – חשוב לא פחות גם מה לא עושים!
אפשר לומר דיינו, אם לא יהיו בינינו (בודדים) כאלה שמגדפים לכל עבר את:השופטים, המאמן והקבוצה היריבה. בעידן זה, שצילומי הטלביזיה מגיעים לסלונים ברחבי ישראל, יש לזה משמעויות וצריך לנצל זאת באופן חיובי ולהראות את עכו באור חיובי ומיוחד.
מעבר לכך, חשוב איך אנחנו משפיעים ומראים דוגמא לנוער והילדים. חשוב גם, איך נשותינו מרגישות (שהגידופים, הקללות וההתלהמות, מרחיקים אותן). זה אפשרי להפוך כיוון שאוהדים יעסקו בעידוד הקבוצה בלבד. האוהדים של עכו, הם בהחלט כמעט כולם חביבים!
הרוב הדומם, החליט להפסיק ההתדרדרות ואף לצאת לפעילויות שונות, כפי שנאמר: "לקרב את השחקנים לעיר ואת התלמידים לקבוצה, תוך הימנעות מאלימות. הגדלת כמות האוהדים ויצירת אווירה חיובית". ואכן, הפעילות שרק החלה, עלתה על הדרך הנכונה וזוכה להישגים כל שבוע. בין היתר, כבר קיימנו מפגשים, עם דודו גורש ושבתאי יובל – בבתי"ס היהודיים וזוהר בהלול - בבי"ס ערבי. צריך היה להיות שם, כדי לראות את ההתלהבות של כל הצדדים. הקשר שנוצר ואת בקיאות הנוער בספורט.
רה"ע, תומך בפעילות המבורכת, "מרכז הצעירים" משתתף, השחקנים וההנהלה שותפים לפעילות וכן אוהדים רבים התאגדו לקחת חלק פעיל. בין היתר, מוקמת עמותה, גם כדי לגייס מימון, בשל המטרות הרבות שהצבנו לעצמנו. כולל הסעות לילדים וכו' וכו'.
ומילה כתגובה לעניין זוהר בהלול: זוהר, לא היה אף פעם ציוני ואני, לא הייתי איסלמי. בעבר, הוא כתב דברים קשים ואני השבתי באופן קשה - זה בצד הלאומי פוליטי - אך זה לא מפריע לנו, לשת"פ לטובת הספורט ולטובת עכו!
מי שעובר על החוק, יש לטפל בו במיידי, בחריפות, אך מי שלא, צריך לקרבו ולנסות לבנות גשרים מקומיים ואישיים. בכל מקרה, עדיף לקרבם מאשר להרחיקם וללבות אש.
האוהדים מתבקשים, להביא בני משפחה, חברים וילדים, לכתוב (בנימוס) עצות ואף ביקורת – בתנאי שתהייה בונה.
מי שרוצה ויכול, מוזמן להצטרף לפעילויות של "פורום האוהדים" שמורכבת מאנשים טובים ורצון טוב. "הפורום", פועל ללא יו"ר. עם הזמן, ייבחר צוות מצומצם שיעבוד, בנוסף ל"פורום", אך יהיה יעיל וזמין. לאחר ההתגבשות ויצירת אווירה חיובית ונוחה, אם יימצא לנכון, אפשר יהיה לבחור יו"ר.
ההצלחה כבר ניכרת!
|
|