|
שימו לב אלירן דנין מביים פציעה חחח איזה ממזר הביאו לקבוצה מקווה שאף קבוצה לא תיקח אותו והוא ישאר כמו אלי כהן בלי שום קבוצה ב"ה ... רואים שציון ויצמן לקח מאוד קשה את שריקות הבוז של הקהל בסיום המשחק נגד מכבי פ"ת ....והנה הכתבה לפניכם... בעיית תקשורת: אלי כהן לא רשאי להוציא שיחות יו"ר עכו ציון ויצמן קיים אסיפה לפני ראשל"צ מחר ב-21:00 ללא המאמן, שהנייד שלו נותק. כהן הגיב באסיפה משלו. זה לא בעיית תקשורת מיסטר בן דור זה בעיית שטינקרייות של מיסטר ליצן אלי כהן... שכל נוד הוא ישר מפריח לתקשורת...הוא וכל חבורת הזבל שאיתו.. שימו לב עוד... יושב-ראש הפועל עכו, ציון ויצמן, קיים את אסיפת הקבוצה המסכמת לקראת המשחק מול הפועל ראשון לציון (מחר, 21:00), ללא המאמן אלי כהן.
ויצמן וכהן אינם משדרים על אותו הגל כבר זמן רב וזה לא סוד שכהן יסיים את תפקידו בתום העונה. הטלפון של כהן נותק גם הוא והמאמן לא רשאי להוציא שיחות.
ויצמן אמר לשחקנים: "היה לנו סיבוב משחקים ראשון טוב, אבל אחר כך הייתה ירידה ואני בטוח שיכולנו לסיים במקומות טובים יותר, כולל בפליאוף העליון התאזכבתי מאוד מהיכולת בחלק השני של העונה. אני מתכוון לשוחח עם כל אחד מכם בשבוע הבא לגבי העונה הבאה, כולל מי שימשיך ומי שלא", המשיך היושב-ראש.
שחקני הנוער שקיבלו הוראה לא להגיע משום שלא שותפו במשחקים האחרונים בקבוצה הבוגרת, לא נטלו חלק גם באימון המסכם. גיא דיין לא בסגל, למרות ששוחח עם כהן והתנצל על התקרית. דיין נחשב לאחת ההפתעות הנעימות בחלק השני של הליגה וההחלטה שלא להכלילו בסגל למרות שהתנצל זכתה לביקורות.
אלירן דנין לא בסגל בגלל פציעה, לואב כיאל יפתח כמגן ימני במקום רועי לוי. אלכסנדר דוידוב לא ימשיך בקבוצה. אלי כהן העדיף לערוך אסיפה משלו ואמר בה: "אל תתייחסו לזה שאומרים שהעונה לא טובה. רשמתם עונה נפלאה ואני גאה בכם. אם פגעתי במישהו, אני מצטער אין צורך בדנין שלום ולא להתראות מוכר משחקים... לא ככה פיללנו לסיים את העונה אבל מי שעוקב אחרי הכתבות שלי במהלך כל העונה בתוך תוכו האמין למה שכתבתי אבל הלך עם הרוב שאמר סמי טועה סמי לא בסדר סמי מתנכל למאמן... אז לכל אלו שעכשיו הבינו עד כמה צדקתי תמיד במה שרשמתי ואני גאה על כך שקראתי את הכתובת על הקיר עוד לפני יותר מחצי שנה ...נקווה שלא אצטרך להעביר ביקורת על המאמן הבא ועל השחקנים של הקבוצה... לדעתי זאת העונה אחת העונות הגרועות מאז שאני זוכר את עצמי אוהד הפועל עכו ..עונה מבישה עונה בזויה עונה שיצא ממנה רק סירחון כשהצוות המקצועי מנסה לחסל חשבונות אם זה עם שחקנים ואם זה עם היו"ר שהוא בעל הבית של הקבוצה כי יש כאלה לצערי שנתנו להם גיבוי מוגזם ומיותר למה שהגיע להם ..אני כאוהד הפועל עכו מתבייש על סיום עונה עגום ומבוזה כמו העונה הזו...
|
|