חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 אפריל 2026, 01:06

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 17 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חיים בסרט !
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 16:44 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מוטי אני הולך להסכים איתך בגדול.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 16:56 
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות
סמל אישי של המשתמש

פשוט בושה שאתה מסכים לסיגנון כזה אנשים נותנים את הלב בשביל הקבוצה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:16 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

ניר היקר .
אתה יכול למחוק כמה שאתה רוצה פשוט האמת כואבת לאוזן !!! אבל לא נורא הבנתי שאת מה שיש לי להביע אני יביע באתרים הגדולים ( ONE YNET )
אני יכול להגיד לך שלא רק עזרא מסכים איתי אלא עוד " קצת" ( כמה מאות)!!!! לא באמת אני רוצה לדעת אם אתה חושב או מאמין שישראל בן עזרא יעמוד עם חצוצרה ויחצרץ או בוריס או סימן טוב או איציק או או או נו באמת !!!!! אתם במקום למנות אנשים צעירים שהם אלו שיכולים " להרעיל " את הקהל ולסחוף אותו בשירי עידוד ולהרמת האנדרנלין באצטדיון על מה נלחמתם בחודש האחרון על מה !!! על מי שהשם שלו יופיע באתרים כמוONE או YNET אז ניר היקר
אתה יכול למחוק כמה שאתה רוצה את ההודעות שלי אני אוהד הפועל עכו לא פחות ממך וזה אתר דמוקרטי!!! אני מביע את דעתי בצורה דמוקרטית ואם אתה רוצה להתנהג כמו עריץ זו זכותך אבל לא בבית ספרי כי אני את דעתי יביע פה או בכל אתר אחר!!!!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:19 
סמל אישי של המשתמש

מוטי התחלנו משהו יפה ובא ממקום טוב ומה שאתה עושה זה ממש ההפך עם הפועל עכו חשובה לך בו לאירגון ותשפיע אני לא מוחק הודעות עניניות מה שעשיתה זה לפגוע.
לא חסמתי אותך יש דעות שונות ואפשר להביע אותם אבל לפגוע, ואתה יכול להגיב ולכתוב אבל ברגע שאני מקבל טלפון מאנשים שאומרים זה פוגע לא בבית סיפרנו.
השמח שתמשיך לכתוב בעכונט אבל לעניין.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:37 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

ניר היקר.

אני יגיד לך בדיוק מה כואב לי ומה מפריע לי.. אני מתוך כמות נכבדת של אוהדים שמגיעים למשחק בית של עכו שומע הססססס באצטדיון ולמה כי אין מנהיג ואין מי שיסחוף את האוהדים אני מסתכל לכיוון הקהל של מכבי פ"ת שאנחנו פי 3 מהקהל שלהם ויש לנו עוד מה ללמוד אני כועס על זה שבמקום שתסיקו את המסקנות של העונה שעברה אתם חוזרים על הטעות שוב!!!! תסתכל מי מנהיג את קהל האוהדים ותענה לי בכנות שאלו האנשים שמסוגלים להזיז מהמושבים את לפחות 2500 האהדים שיש. אז באמת שאני מכבד ומעריץ את פועלכם אבל אתם לא מגיעים לשורש הבעיה.... יש קהל גדול לעכו ואני מאמין שהשנה גם יהיו יותר אבל איך שזה נראה אתם בונים רכב חדש ללא מנוע!!!! אני בתור אוהד הפועל עכו לא צריך לשבת באצטדיון ולשמוע את הקהל של הקבוצה האורחת אנחנו צריכים להגיע לאצטדיון וכבר לפני שריקת הפתיחה להוביל 1-0 בזכות הקהל!!!!! אבל כמו שאמרתי לפני זה ( מה שמחקת ) רוצים לבוא ולשיר ולצעוק ולא לבוא לערב שירה בציבור!!! אז אנא ממך או מכל הפורום שבניתם תתיחסו ברצינות למה שאני כותב כי בסך הכל אנחנו כולם למעו מטרה אחת.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:56 
סמל אישי של המשתמש

מוטי אין ספק שהקבוצה חשובה לך אבל אנחנו פועלים עכשיו מתוך מרכז הצעירים כדי להגיע לשכונת לנוער והילדים ונבצע את הפעילות שכתבתה זאת המטרה יש בית לאוהדים עכשיו בגלל זה אנחנו הופכים לאמותה ושים לב לא בחרנו יו"ר הוא מישהו שינהיג את האירגון אלה קבוצה ובאמת האנשים האלה הם מה לעשות האוהדים הותיקים והטובים של הקבוצה והחלטנו כולנו ואני שוב אומר כולנו לאחד כוחות למען מטרה אחת והיא הפועל עכו וכבר התחלנו בפיעלות תאמין לי זה עוד לא היה אף פעם רצון כל כך גדול כמו עכשיו שגם ראש העיר וגם מנהלי הקבוצה מוכנים להיות שוטפים ועוד פעם הכל למען הקבוצה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 20:15 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

nir כתב:
פשוט בושה שאתה מסכים לסיגנון כזה אנשים נותנים את הלב בשביל הקבוצה

ניר שלום
תראה מה עשית, מחקת את כתבתו של מוטי השארת את שלי ומה הכותרת? חיים בסרט .כאילו אני פתחתי את השירשור .
כמנהל חדש לפורום ראשית אני מאחל לך מברוק .
ועכשו לעצם העינין שמוטי פתח . העונה שעברה היתה מבחינתי עונה ראשונה שאני בא ללמוד לאהוד את הפועל עכו
לצערי הרב לא למדתי הרבה וכבר כתבתי על כך לא אחת שאוהדי הפועל עכו חושבים כאילו הם בסלון בבית יושבים
מפצחים גרעינים מתרוממים כל פעם שאיזה שחקן של עכו מתקרב לשער היריב וחוץ מזה שקטטטטטטטט.
המון המון פרשנים ויועצים יש תוך כדי משחק וזה בסדר כי זה מראה על מציאת עינין במשחק .
פה ושם שני ילדים שכל מה שמעניין אותם זה להרביץ לתופים ללא קצב ללא טעם סתם להחריש אוזניים .
לפעמים מישהו היה מחצרץ . כנראה שלהיות אוהד זה מקצוע שלעכואים חסר.
למשל במשחק כנגד קרית שמונה היה תענוג לשמוע את אוהדי הקבוצה שורקים בקצב שאני זוכר אותו עד היום.
ולמעשה רוב הקבוצות אפילו שהיו בפיגור שמעת וראית את המרץ והדירבון של האוהדים עד לרגע האחרון.
פה,אם הפועל מפגרת ב2 כבר רבע שעה לפני הסיום אתה צריך לראות איך הקהל קם ומתחיל לזלוג לעבר היציאה .
השחקנים שתוך כדי משחק גם מביטים לעבר הטריבונות רואים את היאוש על פני הקהל שפתאום רואה בשחקנים
כל דבר חוץ משחקנים. אתה מבין אותי .
חייבים לשנות פזה בנושא לרתום ילדים ובני נוער צעיר שיגיע בהמוניו למגרש וכפי שהצעתי חינם עד גיל כיתה ו'.
אין מה לעשות הזקנים של מוטיי חוץ מלהגביר קצב בפיצוח הגרעינים בזמן מתח לא עושים כלום .

הייתי במגרש ראיתי מקרוב מה שאני אומר /כותב.
אה רגע לפני שאני לוחץ "שלח"
בהתחלה שמעתי קללות ונחרדתי ובמשך העונה כאילו קיבלו סדרת חינוך וגם קללות הפסיקו לקלל .
אמר לי פעם סמי אוזן בקשר לקללות .עזרא, פה זה לא אולם קונצרטים .

ביי

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 20:52 
סמל אישי של המשתמש

עזרא היקר כניראה אתה לצערי לא מבין את הנפשות הפועלות אני רשמתי ואמרתי יש ביקורת ויש ביקורת מנסים לשנות גם זה לא טוב אז מה לעשות לפעמיים צריך לחשוב לפני שכותבים ומעליבים קבוצה גדולה של האנשים שרוצים לשנות כן גם לי צרם לפעמיים הקללות אבל בכל זאת הכדורגל הוא "הגרסיבי"במובן הטוב של המילה במגרש מוצאים את האנרגיות ולאחר מיכן ממשיכים בחיים נכון שיש אנשים שהכדורגל הוא גם מחוץ למגרש אבל המטרה של האירגון הוא בדיוק מה שאמרתה לדאוג שהדור הצעיר יגדל לתרבות האחרת וזה אחת המסימות שלנו ולבוא ולישלול את כולם בתחילת העשיה אז איפה התרבות ומי פה לא בסדר גם שמנסים לעשות משהו חיובי ישר לוקחים אותו לשלילי.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 21:54 
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט

חבר'ה זה פורום ..

וטוב שיש דיעות ... ורחשי לב ...

אנחנו קוראים , ובהחלט תינתן הדעת בפגישות ...

בינתיים דעתי האישית , יש את בוריס שהוא נציג הצעירים והוא בהחלט יודע ומסוגל לסחוף את הקהל ..

גם סמי יודע ויכול לסחוף את הקהל ... ( לגבי הקללות אני מקווה שהברקסים הובנו ... ויקבלו כיוונים במפגשים
לטובת כולנו )

גם ג'וש שגיא יכול לסחוף את הקהל ... וגם מיקי חדד ...
יש בעכו מספיק אוהדים שיכולים ...

זה שבינתיים הפורום הוקם מהגרעין שהגיע למפגשים הראשונים .. לא חוסם את הדרך גם למצטרפים נוספים ..

חבר'ה תיהיו חיוביים יהיה טוב :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 11:00 
סמל אישי של המשתמש

אני מעלה שוב את השירשור מכוון שיש אנשים שמתקשרים אלי ואומרים לי למה סמי ועזרא רבים אז קודם כל הם לא רבים הם אומרים את דעתם וזה בסדר.
אני מחקתי את השירשור מוטי 1 מכיוון שהיה פגיעה בהרבה אנשים שרוצים לשנות משהו וליצור משהו חדש ולא יכול להיות שלפני שמתחילים כבר פוסלים רק לידעדכם אני וסמי כל הזמן "רבים" אבל אנחנו יןדעים לעמיד דברים על דיוקם בסוף יש לנו הרבה חילוקי דעות אבל בסוף שנינו יודעים שזה לא מרוע אלה מאהבה לקבוצה תאמינו לי ואתם יכולים לשאול גם את סמי כמה אנחנו מתווכחים אבל בסוף שצריך לפעול אנחנו פועלים בשיתוף פעולה מלא.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 14:08 
עכונט כדרך חיים

ניר אתה לא צריך לתת כאן דין וחשבון לאף אחד ...מה שבינינו אף אחד לא צריך לדעת אנחנו מספיק גדולים לדעת לשים את הדברים כמו שהם ...
אף אחד לא רב עם עזרא עזרא איש יקר וטוב אבל מה לעשות אני תמיד אומר את מה שיש לי בלב אם זה טוב ואם זה רע עזרא כן ברגע שהוא הסכים עם מוטי 1 וזו זכותו המלאה להסכים הוא פגע בהרבה אנשים כולל בי לא סתם ניר החליט למחוק את ההודעה של מוטי ולהשאיר את ההודעה של עזרא..אני פשוט רשמתי שעזרא איכזב אותי ובגדול אבל שוב זו זכותו המלאה ללכת עם מי שהוא רוצה ..יש הרבה אנשים שלא יכולים לקבל את השינוי שאני וניר ועוד חברים רוצים לעשות קשה להם לקבל דברים טובים כי הם מחפשים תמיד אקשן ..מתי סמי יתחיל לקלל מתי סמי יתחיל ללכלך אז כל אלו שמחכים יכולים לחכות עוד הרבה שנים ..

שיהיה לכולם המשך יום מדהים ונפלא אוהב את כולכם כל אחד בדרך אחרת..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 14:25 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ניר לי בכל אופן נראה שאתה באמת חיי בסרט ואנמק.
לא מאמין לך שמישהו היתקשר אליך ושאל למה סמי ועזרא רבים.
את סמי מכירים משום שהוא דמות מרכזית מקרב אוהדי הפועל עכו
שעושה ומשתדל המון למען הקבוצה .ומי זה עזרא בכלל ? אוהד של עונה אחת
שהגיע למגרש רק בגלל שליווה את בניתו מתחילתו ועד סופו בליווי מאות של צילומים
ואך טבעי שירכוש מנוי .
מה גם שאם תגיד שאני רב עם סמי אכן נכון הדבר משום שכל שביקשתי ממנו
זה קצת ללמד אותי מי נגד מי כלומר להכיר את נפשות השחקנים ובזה הוא לא עמד .
כן על זה אתה יכול לומר שעזרא וסמי רבים לפחות מהצד שלי .

ברוח הדברים הכללי
אני רוצה להיתנצל בפני כל מי שניפגע או אתאכזב ממילותי (שאגב איני יודע על מה)
נאחל הצלחה שלמה להפועל עכו תגיעו תעודדו ותעשו הכל להרמת מורל השחקנים
ולומר להם תודה גם שהם מפסידים ולא לקלל אותם בשל הפסד כזה או אחר .
חברו מנגינות ופזמונים קליטות וקלות כשירי עידוד .
פילו לחנים במשרוקיות.(ראה ערך הפועל קרית שמונה)
עזרא

אגב יש לנו בעכו מספר זמרים ומלחינים מקצועיים כמו משה דיין ואבי דיין אולי תבקשו מהם לחבר משהו? משהו קל .

ביי

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 14:48 
עכונט כדרך חיים

עזרא שוב אני קורא לך מכאן אשמח לראות אותך יחד איתנו במפגשים תמיד טוב לשמוע עצות ממבוגרים מאיתנו יום טוב ..
ודרך אגב צודק בנושא של העידכונים אשמח לתקן את הטעות שלי כבר במשחק גביע הטוטו הראשון נגד מכבי חיפה בעכו. :P :P :P

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 09:30 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

סמי ניר היקרים ,

אני חושב שמיציתי את עצמי בכתוב לגביי שרשור זה , כאחד " שנוהג להתנגח " פה בפורום הבעתי את דעתי האישית בלבד , לא צריך "להעיר את הדב משנתו " זהו פורום של כולם ולא שלכם הפרטי ואל לכם להראות בריונות לגביי תגובות של אחרים כי פה אתם מראים כמה הפורום לא אובייקטיבי ולא דמוקרטי!!! מאידך לאחר מחשבה עמוקה החלטתי לזרום עם הזרם ולהפסיק להתנגח כי הקבוצה חשובה מכל !!! אין ספק שאתם מנסים לעשות משהו גדול בתקווה שתצליחו ולא תאכזבו, סמי קראתי בשרשורים הקודמים לאיחוד כוחות ואני איתך מוכן לפתוח דף חדש ולאמר לך על הגביי הכתוב מצטער עם פגעתי בך. לגביי מנויים אני מבקש מכל האוהדים לרכוש מנויים כי באמת מדובר במחיר בדיחה והכי זול מכל ייתר קבוצות ליגת העל. מי שהקבוצה חשובה לו שיפסיק
להתבכיין כי עם אתם פטריוטים לקבוצה ואוהביי העיר התרומה הגדולה שאתם יכולים לעשות זה לרכוש מנוי.

בהצלחה לכולם וקדימה הפועל עכו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 יולי 2012, 10:52 
עכונט כדרך חיים

מוטי 1 בוקר טוב !!!!
האמת הפתעת אותי עכשיו בגדול כשראיתי שהגבת לשרשור אמרתי לעצמי הנה אני פותח את השירשור ואני שוב מתחיל לקרוא התנגחויות..
זה שכאן על גבי השירשור אתה מתנצל זה מראה את הגדולה שלך כאדם ...ומבחינתי זה היה תסריט שנמחק ונגמר.
אם כמו שכתבת כאן שאתה מעונין לפתוח כאן דף לבן ונקי ...ההוכחה לכך היא שתגיע היום בשעה 19.00 למפגש שלנו היום במרכז הצעירים ..אני בטוח שגם אנחנו נזדקק לעזרה שלך ושל כל אוהד הקבוצה שרואה את טובת הקבוצה לנגד עיניו ...יחד בשיתוף פעולה של כולם אני בטוח שנצליח להקים ארגון אוהדים מאוחד של הקבוצה ואני מזמין אותך להיות חלק ממנו.
מקווה לראות אותך היום במפגש ועוד הרבה אוהדים שעדין לא הגיעו...ממפגש למפגש אנחנו רואים עוד ועוד אוהדים מצטרפים ומתאחדים וזה מחמם את הלב.
אם כבר התנצלת כאן אז אני מרשה לעצמי גם להתנצל במדה ופגעתי בך ומבחינתי הפרשה חוסלה .
המשך יום נעים לכולם.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 17 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google Bot ו 4 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה