nir כתב:
פשוט בושה שאתה מסכים לסיגנון כזה אנשים נותנים את הלב בשביל הקבוצה
ניר שלום
תראה מה עשית, מחקת את כתבתו של מוטי השארת את שלי ומה הכותרת? חיים בסרט .כאילו אני פתחתי את השירשור .
כמנהל חדש לפורום ראשית אני מאחל לך מברוק .
ועכשו לעצם העינין שמוטי פתח . העונה שעברה היתה מבחינתי עונה ראשונה שאני בא ללמוד לאהוד את הפועל עכו
לצערי הרב לא למדתי הרבה וכבר כתבתי על כך לא אחת שאוהדי הפועל עכו חושבים כאילו הם בסלון בבית יושבים
מפצחים גרעינים מתרוממים כל פעם שאיזה שחקן של עכו מתקרב לשער היריב וחוץ מזה שקטטטטטטטט.
המון המון פרשנים ויועצים יש תוך כדי משחק וזה בסדר כי זה מראה על מציאת עינין במשחק .
פה ושם שני ילדים שכל מה שמעניין אותם זה להרביץ לתופים ללא קצב ללא טעם סתם להחריש אוזניים .
לפעמים מישהו היה מחצרץ . כנראה שלהיות אוהד זה מקצוע שלעכואים חסר.
למשל במשחק כנגד קרית שמונה היה תענוג לשמוע את אוהדי הקבוצה שורקים בקצב שאני זוכר אותו עד היום.
ולמעשה רוב הקבוצות אפילו שהיו בפיגור שמעת וראית את המרץ והדירבון של האוהדים עד לרגע האחרון.
פה,אם הפועל מפגרת ב2 כבר רבע שעה לפני הסיום אתה צריך לראות איך הקהל קם ומתחיל לזלוג לעבר היציאה .
השחקנים שתוך כדי משחק גם מביטים לעבר הטריבונות רואים את היאוש על פני הקהל שפתאום רואה בשחקנים
כל דבר חוץ משחקנים. אתה מבין אותי .
חייבים לשנות פזה בנושא לרתום ילדים ובני נוער צעיר שיגיע בהמוניו למגרש וכפי שהצעתי חינם עד גיל כיתה ו'.
אין מה לעשות הזקנים של מוטיי חוץ מלהגביר קצב בפיצוח הגרעינים בזמן מתח לא עושים כלום .
הייתי במגרש ראיתי מקרוב מה שאני אומר /כותב.
אה רגע לפני שאני לוחץ "שלח"
בהתחלה שמעתי קללות ונחרדתי ובמשך העונה כאילו קיבלו סדרת חינוך וגם קללות הפסיקו לקלל .
אמר לי פעם סמי אוזן בקשר לקללות .עזרא, פה זה לא אולם קונצרטים .
ביי