|
(שחר) במשחק אתמול של נבחרת ישראל נגד נבחרת איטליה היו קבוצה של ערבים ששרקו בוז להמנון ובאו לעשות פרובוקציה למול המצלמות !(כך רשם ועידכן אלברט ,אני במשחק לא הייתי ולא ראיתי עד שראיתי את הודעתו של אלברט ...וקיבלתי צמרמורת ועלו במוחי מספר שאלות ... שאלה 1: מדוע לא הוציאו אותם מתחומיי האיצטדיון ? שאלה 2:מה אם אלה היו אוהדיי ישראלים (לא דווקא אוהדיי ביתר לשם שינוי) שהיו שורקים בוז להמנון של טורקיה או של מדינה מוסלמית אחרת או של קבוצה שמייצגת את המגזר הערבי ..?(במידה והיו משחקים מול אחת כזאת ) שאלה 3:מאיפה האומץ לשרוז ולבזות בצורה כל כך בוטה את ההמנון של מדינת ישראל בתחומיי מדינת ישראל ?
והנה התשובות .....
1.המשטרה/אבטחה מתעלמת בצורה יוצאת דופן מקריאות כאלה של ערבים כלפיי היהודים וראו דוגמא כשסכנין שרקו בוז והניפו דגליי פלסטין בטדי אבל לעומת זאת שיהודים אומרים או שורקים פתאום הם נכנסים לתמונה מתערבים מבצעים מעצרים ואפילו מרימים ידיים,סתם !ולמה?(וזאת דעתי האישית) כי כל מי שמתחיל במהומה הם אותם שומרים או שוטרים ערבים בדיוק כמו אתמול במשחק של ישראל במושבה ששומר ערבי הרשה לעצמו להרים יד על קצין בצהל ובתגובה לא עשו דבר לשומר .ואמרו שאלה אוהדיי ביתר שעשו בעיות ...מה אסור לשיר ?אסור להביע מחאה ?מה הריי זאת מדינה דמוקרטית לא?!חחח הצחקתם אותי רק שנוח ורק ליפיי נפש !...במדינה אחרת כמו תאילנד או רוסיה או דרום/צפון קוריאה ,גרמניה בשנות ה40 לאותו שומר שהעיז להרים יד על קצין שלא עשה דבר היו פשוט מורידים איבר או פותרים או יותר נכון פוטרים אותו מהחיים בדרך יצירתית כל שהיא!
2.אותו אוהד שהיה שר או כל דבר אחר שהיה כביכול נחשב ככריאה גזענית היה מבלה את הלילה במעצר+תיק פללי על קריאות והסתה כנגד ערבים ובמקרה הכי טוב היה מסיים את "בילוי" של משחק הכדורגל עם חבלות בכל חלקיי גופו משוטר או שומר שהחליט להוציא את התיסכול של ה""כיפוח"" על אותו אוהד מסכן שבסהכ הביע דעה/מחאה. ואם זה היה ערבי חחח אם זה היה ערבי היו מבקשים ממנו בבקשה להפסיק ואם היה ממשיך (ראו למשל את הדוגמא במשחק נגד איטליה אתמול) לא היו עושים לו כלום .....ואני חושב שאם היו אתמול אוהדים במשחק אז הכל היה נראה אחרת כי הריי הם הכי חכמים שאין אף אחד .......
3.האומץ ...האומץ הם קיבלו אותו מן ההממשלה ,הריי זאת מדינה דמוקרטית לא ?.....נותנים להם מקום בכנסת ....נותנים להם להתבטא בכל כלי תקשורתי בארץ מעיתון ועד לטלויזיה ....נותנים להם מקום בפריים טיים(ראלטי-אח גדול) נותנים להם ת.ז שיוכלו להחדיר מפגעים כנגד יהודים חפים מפשע ...נותנים להם ונותנים ומה הם נותנים לנו?יותר נכון מה הם עושים לנו ?אוכלים אותנו מבפנים !אוכלים יום אחד בממשלה יצטערו על זה !אני מקווה שמישהו ישים לזה סוף ויתחילו גם עלייהם להטיל סנקציות !כי מי שאין לו כבוד למדינה מי שלא נאמן למדינה מי שלא יהודי לא שייך לפה ולא צריך להיות פה !חד וחלק !!!
זאת דעתי האישית !!!!!!!!!!!כל טוב לכם
להיות עם חופשי בארצנו ,ארץ ציון וירושליים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|