חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 25 אפריל 2026, 18:54

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שתדעו את האמת שלא יהיו הפתעות מרינקו לא חולה ולא נעלים..
הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 15:06 
עכונט כדרך חיים

שתדעו את האמת שלא יהיו הפתעות מרינקו לא חולה ולא נעלים..
לאחר שעשינו בדיקה מקיפה בנושא כי באחד האתרים רשום שנבויסה מרינקוביץ חולה ולא יהיה בסגל של הקבוצה למשחק נגד מכבי חיפה..
התחלתי לעשות בדיקה פשוטה מאוד יצרתי קשר עם הסוכנת שלו ויקי ועקנין והיא הכחישה את הידיעה וטענה שמרינקוביץ לא חולה הוא בריא וכשיר לשחק ואפילו התאמן אתמול..
דיברתי עם איציק ברבי סיפרתי לו שדיברתי עם ויקי ועקנין הסוכנת של מרינקו כי תחושת הבטן שלי היתה שמרינקו בריא ושלם ויכול לשחק בשקט או לעלות מהספסל ולתת מעצמו 120 אחוז.
איציק ברבי ביקש ממני את מספר הטלפון של מרינקוביץ ודיבר איתו ,לאחר מספר דקות איציק ברבי מתקשר אלי ואומר לי סמי אתה צודק מרינקו בריא זה באמת לא מובן...
מרינקו מעבר לזה שהוא טען שהוא בריא ושלם והוא לא חולה לא היה מוכן להוסיף כלום ..
אבל מהכרות שלנו עם השחקן הוא נשמע שבור ומתוסכל..
ומי שבוחש בכל הסלט הזה זה אלי כהן אז אם אוהדי עכו רוצים לאמת את מה שאני אומר הם מוזמנים לשאול את מרינקו לפני המשחק ביציע אם הוא בריא או חולה..
ממש בושה וחרפה מה שהולך בקבוצה זה כבר ל סיבות מקצועיות אלה משהו אישי כנגד שחקן ואפילו שניים שלושה כאלו..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: