חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 10:12

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סוף לסיפור !!!הקש ששבר את גב הגמל !
הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 21:18 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

(שחר)

ערב טוב לכולם !!!

ישבתי וחשבתי ואמרתי לעצמי שחר תן לו את הכבוד הראוי לו ותתן לאחרים לעשות את העבודה ושייתנו את הביקורת במקומך אבל אני רואה שאין כאלה פה באתר לפתוח ולדבר על זה ושעדיין לא גידלו ביצים אז אני בשם רוב אוהדיי הפועל עכו אומר ופותח את הסוגייה הזאת שחייבת להפסק או יותר נכון חייבת להגמר ובסוף העונה ביחד עם אלי כהן ללכת הביתה יד ביד !וזה דודו גורש !!!!
"השוער מספר 1" כבר ממזמן לא השוער של ליגה ארצית וליגה לאומית !הוא כל שנה הולך אחורה באיכות שלו ובמיומנות שלו בשער !בעכו אין בעל הבית ברחבה ,כל כדור גובה שנובע מבעיטה חופשית כל שהיא זה90 אחוז גול ואם לא גול אז דודו גורש עוזר לזה שתיהיה הזדמנות נוספת לשער ואם הכדור שאמור להיות בטוח בידיו של דודו אז ההפך קורה והכדור בדרך כל שהיא מוצא את עצמו מפרפר ברשת !!!!לצד זה יש רגעים מעטים שדודו מונע השפלות שהוא בעצמו גרם !!!!!דודו שוער של ליגה א' מקסימום ליגה לאומית !!!הפועל עכו אם היה לה שוער אחר השנה בשקט אבל בשקט היינו היום עם 10 נקודות יותר (לפחות ) נמאס !היום בכדורגל אין לנו סמלים אין דבר כזה !היום יש את האהבה לכסף מי שנותן ומציע יותר לשם הולך הלב ומי שאומר אחרת משקר או שלא מחובר למציאות !!דודו גורש לא מתאים בטח שלא להפועל עכו ובטח שלא לליגת העל יש הרבה שוערים יותר טובים ממנו בליגה !במקום להביא עוד חלוץ או עוד קשר הגיע הזמן בעכו שיחשבו להביא שוער!ודחוף! אני לא מדבר רק על הפלטה שהוא עשה עכשיו בגביע המדינה אני מדבר על מה שקרה בשבת שעכו הפסיקה לשחק בדקה ה6 ומאז הייתה צריך שוער אז דודו לא היה שם לא במשחק הזה ולא בשאר המשחקים שהפסדנו בגללו או שסיימנו בתיקו !

שוער כמו השוער של ק"ש שאתה צריך שיביא נקודות !בעכו אין ולא היה שנים !!!!! דודו מאבד את רוב הנקודות !!!!

אלי כהן דודו גורש לכו הביתה!!!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: סוף לסיפור !!!הקש ששבר את גב הגמל !
הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 22:54 
עכונט כדרך חיים

דודו גורש סמל .. אוהבים אותך

ולגבי מצב הקבוצה ... האשמים אלה שדאגו לפגוע בצוות המיקצועי ..

לקלל את המאמן ... ולשדר לשחקנים חוסר ביטחון ..

אותו חוסר ביטחון פגע בשחקנים רבים .. כמו דודו , פדלייס ... ועוד ...

לצערי הרב .. חלק מהאוהדים בעכו בחרו " סיגנון של בית"ר ירושלים " אזזזזזזזזזזזז

גם לדודו .. גם לפדלייס .. וגם לאלי כהן יש נשמה והם מושפעים מהאוירה בסביבתם ...

להרגיע .. ולתמוך ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 00:19 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

(שחר)

ממש לא מתפלא על התגובה שלך !

אתפלא אם לא תמחוק את תגובתך משום שאתה כרגיל מפחד לדבר ומדבר שטויות בקילו !!!

לא דיברתי על פידליס שוב אתה מכניס לי דברים לפה !

אני מדבר על אלי כהן השקם וערב ואומר שאלי כהן לא מאמן ואני יודע מה אני מדבר!אני רושם אך ורק אמת !!!זה לא קשור לביטחון !כי בשביל לנצח את ראשלצ לא צריך מאמן !עובדה שביתר כפא סבא ניצחו אותם כי הם לא קבוצה !אבל רק מאמן גרוע יכול לאבד משחק שהיה בידיים שלו עם 2 גולים שבאים משום מקום !בזה כן אשם "מאמן " אני מתחילת השנה דבק באותה תאוריה שאלי כהן לא מאמן והעובדות מדברות בעד עצמם!כל קבוצה שכיביכול אתה אמור לנצח על הנייר אתה מאבד נקודות או מפסיד !אמרתי ואני חוזר בשביל לנצח את ראשלצ את הפועל/מכבי פת או ביתר לא צריכים מאמן !!!!אבל הבעיה שגם נגד אותם קבוצות כמו הקבוצות הללו את לא מצליח לנצח לאחר שהיתרון היה בידיים שלך !אז לדעתי הבעיה היא אך ורק בעמדה של המאמן !לגביי השוער אין לי מה לפרט השוער יכול להיות שאתה אוהב אותו אבל סמל בימיינו בעכו אין !כי היום משחק הכסף אם אתה בוחר להאמין שלא אז אתה מאוד אבל מאוד עיוור ולא רואה או שבוחר שלא לראות את האמת !!!! כי דודו רחוק מהיכולת של שוער שמביא נקודות !!!!!הוא רק מאבד לך נקודות אם אני טועה תגיד לי למה קיבלנו את השער הזה נגד ראשלצ ב2-1 למה קיבלת את השער הראשון היום בגביע ....באשמתי ?לללאא ללללא ללאאאאאא באשמת דודו גורש וזה רק על קצה המזלג !!!!אז איציק תתעורר !!!!אין ספק שדודו אחלה גבר שבעולם אבל מיקצועית את שלו הוא עשה בעכו !!!!כמו בן בנימין לכל אחד יש מחליף !!!!ולדודו צריך להופיע מחליף כמה שיותר מהר !ויפה שעה אחת קודם !אין אחד ביציע שלא אומר מה זה השוער הזה! אתה משווה אותנו לאוהדיי ביתר אתה מפחד להגיד תשמות שלי של אבא שלי ושל סמי מצד אחד אבל מצד שני רומז שאנחנו שמסיתים חחחחח אח אח אח כמה שאתה שלילי כמה שאתה לא רואה לטובת הקבוצה !!!!!
אני רואה מלפניי את השם ואת המועדון ואת הסמל !לי אין סנטימנטים למאמן או לשחקן כזה או אחר !!! אני מעניין אותי התוצאה הסופית!ולאור העובדות בשטח אני לא מסתפק במועט בטח שבעונה כזאת ואומר את הדברים ושם הכל על השולחן !הועונה היא עונה מיותרת בטח לנו האוהדים מבוזבזת ומעצבנת כי בעונה כזאת שיצאנו בלי תואר בשבילי ולדעת רבים אחרים זה כישלוןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ליגה פח !!!!!וקבוצה עוד יותר פח !
יש אנשים ביציע כמוך וכמו ניר דרשלר(לעומתך אני כן מציין שמות כי אני לא מפחד להתמודד ולהתעמת ולהראות את צידקתי) שאוהבים לנפח דברים ולהוציא דברים מהקשרם ומתחמקים מלהראות את האמת ונחבאים אל הכלים ודובקים בדרך שלדעתי לא דרך אתם מתנערים מלהגיד את האמת ומכונסים בתוך עצמכם ונותנים לאחרים לצעוק במקום, זה לא מפריע לי ההפך !אבל מה פתאום שמנצחים אז אתם אומרים
" מה הוא מאמן ראיתם ראיתם עהעיקר אתם צועקים מה הוא שוער מה ומה ומה ומה" ! וכשמפסידים ?אז איפה אז אתם נעלמים ?!?!?אז אני יגיד לך שאתם אין לכם עמוד שידרה ואתם בוחנים את המצב לאותו רגע נתון ! ולא מתסכלים על כל התמונה ! אלי כהן לא מאמן ודודו איבד המון נקודות העונה !ולגבי דודו זה לא רק העונה קורה!!כשמפסידים אני מגיב באותה צורה וכשמנצחים אני מגיב באותה צורה צועק למאמן שילך הביתה !ואומר שאנחנו לא צריכים מאמן כדי לנצח קבוצות מסויימות בליגה!מתי שעכו תנצח את הפועל תא את מכבי חיפה ואת בני יהודה או מכבי תא במשחקים שצריך לנצח ולא סתם לפרוטוקול אז אני יקום ויגיד שיש על מי לסמוך גם בעמדה בשער וגם בעמדה של המאמן בנתיים אני לא יכול להגיד או לחלום על זה בכלל
!!!!!!

שיהיה לך שבוע טוב !

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 00:55 
עכונט כדרך חיים

איציק האמת שעכשיו הצלחת להרגיז אותי ובגדול על מה אתה מדבר על איזה אוהדים אוהדים שפגעו במאמן בקבוצה בשחקנים על מה אתה מדבר בכלל ..
היית היום במשחק בכלל שאתה מדבר מי שפוגע בקבוצה זה אך ורק אלי כהן עם הרכב של ניסויים כאילו שהשחקנים של הקבוצה מבחנות במעבדה והוא מנסה אותם כאילו שהוא בטרום עונה..
כשהוא מחליט להושיב את דנין להרכיב את שבתאי כמגן שמאלי זה נראה לך בגלל אותם אוהדים שאתה רומז שהם פוגעים בצוות המקצועי ...יש דבר כזה בעכו צוות מקצועי? לא חושב שיש בכלל דבר כזה לפי ההרכב ומהלך המשחק שאלי כהן התיישב כמו היפופוטם בספארי לא זז לא הגיב למהלכי המשחק הושיב את דוידוב במהלך כל המשחק על הספסל והכניס את חלוץ הסופה סרסור ל-25 הדקות האחרונות +תוספת של 3 דקות ...כשסרסור נוגע נגיעה אחת בכדור ומוסר אותה ליריב באמת חילוף מנצח ...
אפילו במחצית נכנס אלי כהן 20 שניות לחדר ההלבשה ויצא אמר להם תמשיכו ככה אני מרוצה מכם קר בספארי בואו נסיים 90 דקות ונלך הבית ...זה בציניות...
זה המאמן שאתה טוען שהאוהדים פוגעים בו ובצוות שלו והפכת אותנו לאוהדי ביתר אחלה השוואה... דיי איציק תתעורר אתה חי בלה לה לנד תהיה לפחות אמיתי ואל תנסה להיות פסיכולוג של אף אחד כי אלי כהן הגיע להעביר 90 דקות וללכת הבית אנחנו האוהדים הטיפשים שלא קראנו טוב את המהלכים שאלי כהן עשה זה נראה מבחוץ כמו שביתה איטלקית לא הוא ולא איציק טוויזר קמו פעם אחת מהספסל וזה נראה מבייש עד מאוד ..כשאחד האוהדים הכי אופטימים שהכרתי מיימי גו'ש שגיא חבר ילדות ואוהד שרוף של הקבוצה שהביא את התחושות שלו ואמר בחיים לא הייתי במשחק של הפועל עכו [size=200][b]והרגשתי מושפל בצורה כזו כשתבין את מה שגו'ש אמר אולי תתחיל לכתוב את הדברים שאתה כן מדבר איתי עליהם ולא על מה שהראש שלך רוצה לכתוב..
ולגבי המילים שכתב שחר על דודו גורש האמת שדודו בתקופה מאוד גרועה ואני לא מבין איזה אימונים מעביר לו מאמן השוערים אלי בכר זה לא דודו שאני מכיר ..ולשחר גם השוער הכי גדול בעולם כשהמאמן שלך כל שני וחמישי עושה ניסיונות בהגנה כמו היו ששבתאי הפך למגן שמאלי רועי לוי חזר לעמדת המגן הימני פעם היה רפי עמוס מגן ימני פעם עבד מרג'וון פעם שגיב כהן וכל זה קרה בחודש האחרון הביטחון של אותו שוער ולא משנה מי דודו גורש או כל שוער אחר הביטחון של אותו שוער יתערער..
ופעם דוידוב מגן שמאלי כשיש לך מגן על הספסל שהוא מגן טבעי בועט בשתי הרגלים וקוראים לו נאור דהן לא ראה דקת משחק והניסיון שעשה היום כששבתאי הפך להיות מגן שמאלי במקום לתת לילד להראות מה הא יודע ...זו התשובה לגבי גורש גורש הוא שוער טוב שנקלע לתהפוכות בהגנה וניסויים של מעבדת כהן.
[/b][/size]

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 01:45 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

הכול נגד ראשון הגול הראשון גם בגלל השינויים ?!הגול הראשון בגביע גם בגלל השינויים או בגלל שדודו נוהג באופן קבוע לטייל 90 קמ מהרחבה !!!! זה למה דודו זה לא דודו של לפניי שנתיים זהו דיי עשה את שלו !

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 04:37 
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות

מה יהיה עם הקבוצה חבל שהפסדנו וחבל שלא לקחו ברצינות את המשחק,אני אישית מאד אוהב את אלי כהן אבל
הוא עושה דברים לא מובנים בהרכבים למה לא לעלות בהרכב הכי חזק גביע המדינה זה חלום חשוב גם לומר שיש ירידה ביכולת של אלי כהן לגבי השוער שישב קצת בספסל זה גם בסדר יש את איטח שהוא מצויין

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 09:28 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

שחר בוקר טוב
אתה צודק חלקית, לדעת כמובן.
אז קודם כל, אכן, דודו לא נמצא בתקופה טובה. אין ספק שהאינסטינקטים שלא לא עובדים כמו פעם, אין מה לעשות, התבגר.........מצד שני אני מצפה שהנסיון הרב שלו יחפה קצת על העיניין הזה אבל זה ל ממש קורה לצערי הרב.
אתה לא שומע אותי בדרך כלל מדבר על המאמן אבל באמת אתמול זה היה מוגזם. זה היה כמו להצהיר: יאללה, בא נסייםאת עניין הגביע כמה שיותר מהר. וכשמאמןעולה בהרכב הזוי כזה אז זה משדר לכל הקבוצ. לא הפסדנו את המשחק בגלל דודו אלא בגלל שאיןמרכז שדה, זה מזמין התקפות ולבסוף השער נכנס, אם לא בהתקפה הזו אז בהתקפה הבאה.
שייע פיינגיבואום, שאני ממש לא מחזיק ממנו, לא ישב לרגע אחד. אפילו לא לרגע אחד...זו רק דוגמא.
אז אי אפשר להתפס לשחקן אחד, גם אם הוא שוער כי כל הקבוצה, וממש כל הקבוצה חלשה.
ובכל מקרה לדעתי, צריך לכבד. גם אם הוא גרוע, זה לא אומר שצריך לדבר עליו בצורה הזו ולתת לו בעיטה אלא לעשות את זה צורה מכובדת.
אגב, אמרתי אתמול לסמי, שאם המאמן הזה החליט לעשות ניסיונות במשחק הזה אז לפחות היה נותן לשוע המחליף כמה דקות. אם כבר.
יום נעים

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 10:35 
עכונט כדרך חיים

שימו לב איזה תגובה מגיב אלי כהן באתר YNET

אכזבה גדולה הייתה הבוקר (ה') בהפועל עכו, שהפסידה אמש 3:1 לעירוני רמת השרון בסיבוב ח' בגביע המדינה. בעכו מודאגים מאוד מהדרך ומהיכולת החלשה שהציגו שחקני הקבוצה, ויודעים שביכולת הזו הקבוצה לא תצליח להגיע למטרה ששמה לעצמה - הפלייאוף העליון..

המאמן אלי כהן התאכזב מאוד מהתצוגה של שחקניו, ואמר ל-ynet ספורט: "לא הופענו למשחק בכלל, אני יותר מאוכזב מהדרך מאשר מההפסד. לא היה לשחקנים רצון ודרך והתוצאה בהתאם". רוב הביקורת הופנתה בעכו לעבר חוליית ההגנה.

אז יש לי תשובה אדון אלי כהן לתגובה שלך באתר YNET אז ככה מי שלא הגיע למשחק זה אך ורק אתה כי את מה ששידרת לכולם אם זה לשחקנים במגרש ואם זה ל20 אוהדים האמיצים שהגיעו אתמול מעכו והסביבה לראות את הפועל עכו מעפילה שלב בגביע המדינה ..זה שבאת להעביר את הזמן לסיים 90 דקות בהפסד וללכת הביתה..
והמילים של גו'ש במהלך וסיום המשחק אמרו את הכל...
Josh Sagie‎
הרבה הרבה זמן לא הרגשתי כל כך מושפל במשחק
חוסר לחימה קבוצה כבויה
הרכב לא ברור
מדוע אלירן דנין לא פתח?
מה הקשר בין יובל שבתאי למגן שמאלי?
... למה דוידוף לא פתח?
התחושה הייתה שויתרנו על המשחק מראש.
ודווקא בעונה שאין מכבי תל אביב אין בית"ר בגביע חבל לבזבז הזדמנות להגיע רחוק במפעל הזה.
שנים לא הרגשתי כל כך מושפל וממורמר כמו במשחק היום.
[size=200]מכאן המסקנה היא שאלי כהן צריך וחייב ללכת הביתה נקודה..
איציק אינו ידידי היקר אמת אמרת בכל מילה שלך.
[/size]

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 11:55 

הכל מתחיל וניגמר בשחקנים אין אש בעיניים וכנראה זה כבר בחדר הלבשה
שימו לב טוב בתקציר של משחק הגביע את שחקני הפועל עכו עולים למגרש לעומת שחקני רמת השרון
כאילו הם הגיעו למשחק ידידות או אימון לא מבצעים חימום פשוט כלוםםםםםםם :cry: :cry: :cry:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:48 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט
סמל אישי של המשתמש

אלי כהן? הביתה! לפני חודשיים!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 13:32 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

אם היה לקבוצה היכל התהילה, לדודו גורש היה מקום של כבוד שם, בשורה אחת עם אלברט אדרי,שלום אסייג וטטי חלפון. דודו הוא מנהיג וסמל בקבוצה, ומעל הכל הוא ספורטאי גדול ושוער אדיר,לקרוא הודעה ששולחת אותו הביתה עושה לי עצוב בלב.... 

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 13:32 

אם היה לקבוצה היכל התהילה, לדודו גורש היה מקום של כבוד שם, בשורה אחת עם אלברט אדרי,שלום אסייג וטטי חלפון. דודו הוא מנהיג וסמל בקבוצה, ומעל הכל הוא ספורטאי גדול ושוער אדיר,לקרוא הודעה ששולחת אותו הביתה עושה לי עצוב בלב.... 

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 15:53 

טוקבק קצר וקולע לכותרת בYNET על כך שעכו לא גילו רצון לנצח

1. מה זה "חוסר רצון" בספורט היכן מחוייבות לרוח הספורט
לאוהדים, להגינות ,לקבוצות אחרות במידה וזה משחק ליגה בקיצור אתם מוציאים את החשק להיות אוהד כדורגל בכלל ושלכם בפרט
אוהד ספורט , עכו (09.02.12):

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה