חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 אפריל 2026, 01:11

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הכל חוזר חלילה כל עונה מחדש!
הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 17:39 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

(שחר)

שבת שלום לכולם !

ברצוני להתייחס בהתחלה לכתבה שגבי פיש רשם לגביי הרצינות או אי הרצינות של יור האוהדים של הפועל עכו סמי אוזן ,נכון שבעכו קשה מאוד להגיד שיש אוהדים בטח ובטח צעירים אבל רוב האוהדים שעוסקים וחיים ונושמים את הפועל עכו בוודאי ובוודאי סמי הוא אחד מהם וזה יהיה פגיעה אם לקרוא ל"קומץ" שמונה 5-4 אוהדים אוהדים של קבוצות אחרות כמו לדוגמא מכבי חיפה או ביתר ירושליים כי זה עושה אבל לאותם אוהדים כי הרי זה לא נכון !!!

שמחתי לראות את הפירגון בטח ובטח ממך גבי פיש אחריי פעמים לא קטנות שהתנגחתי איתך או עם
זיגי הפליא אותי מאוד לראות שאתה באמת רואה מעבר לריבים או ויכוחים ....אבל ברצוני לסגור את הסאגה הזאת במילהה תודה ולא תודה ואסביר.....סמי עושה את עבודתו נאמנה גם אם אף אחד לא הכתיר אתו ליור האוהדים הוא חיי את הקבצה הוא יושן את הקבוצה בדם שלו זורם מבוקר ועד ליל הפועל עכו לא שאצלי זה לא כך אבל אני לא יכול להיות יור האוהדים למרות שאשמח מכיוון שאיני יכול לפנות דיי זמן לתפקיד ...אני הולך בבוקר מוקדם לעבודה חוזר מאוחר ואין
לי כח לדבר מלבד לעצמי ......נכון שבסופיי שבוע יש את המשחקים אבל בשביל למשוך עוד קהל צעיר בשביל לעשות כל מני תפאורות
בשביל לגייס כספים לאירגון האוהדים ,בשביל לעבוד על האירגון עצמו למשחקים צריך זמן מעבר לסופשים וכרגע לי זה לא מתאפשר בלשון המעטה !סמי עושה מעל ומעבר לפעמים סמי יותר מדיי אמוציונלי והוא פועל לפי הרגש אבל אין שום ספק בכלל על תרומתו לאירגון שנקרא הפועל עכו וגם בתחום האוהדים ........סמי הכין דאז את הצעיפים נגמרו אני בטוח שיהיו חדשים...בתחילת השנה היה דיבור על פליזים איכותיים שאני והוא עבדנו עלייהם אני בטוח שהם יצאו לפועל השלטים שהיו מפוזרים ביציעים עד לא מזמן סמי הוציא אותם לפועל ביחד עם משפטים ודוגמאות שאני נתתי לו אין בכלל טענה לסמי מבחינתי על התפקוד שלו למען הפועל עכו !ההפך !אני שמח שיש את סמי !ובזה ארצה לסיים את הסאגה הזאת !!

ברצוני גם להגיד שהפועל עכו פועלת באותה מתכונת כל שנה ושנה !שחקנים טובים כמו סטאפן כמו אלירן דנין לא רוצים להשאר ולא משום שהם לא מקבלים כסף מישום שהם אומרים ברייש גליי שבעכו כל שנה ושנה משנים סגל והוא לא קבוע וכך אי אפשר להתקדם לא במעליי הטבלה ולא מבחינה אישית!והם צודקיםםםםםםםםםםםםםםם!!!בשנה שעברה עכו יכולו בשקט לסיים בין 4 מקומות ראשונים אבל בינואר החליטו לשחרר את ראזק את את ערפאת ובסוף השנה את הרוש וזה פגע משמעותית ביכולת של הקבוצה וזה השפיעה על המצבה בהדרדרות שלה בטבלה עד למקום בפלייאוף אצמעי !

השנה נראה שהדבר חוזר על עצמו בדמותו של אלירן דנין שזה פגיעה משמעותית בעמדת המגן למרות שאבו ריא שחקן מצויין !ולא סתם רצה אותו רן בן שימעון ......לגביי סטאפן השבוע הוא התראיין ואמר שהוא בשום אופן לא ישאר בעכו למרות שהאופציה עליו היא של עכו !מה זה מראה עליינו כקבוצה מה זה מראה לשאר הזרים שעוד יעברו פה ....מה אנחנו עד תחנת מעבר לליגות או לקבוצות אחרות ?!מה זה ?!למה לא לשאוף ולכוון גבוה למהההההההה למה לשחרר למה כסף מעוור את פנייהם של קברניטיי הקבוצה !למה אנחנו האוהדים צריכים להסתפק במועט ולהגיד יאלה עוד שנה אנחנו נשארנו במקום לכוון גבוה כמו ק"ש ואני יתן לכם את התשובה...כי בעכו חושבים כלכלי נטו ורק על איך לנפח את הכיסים מכסף על חשבון האהבה והרגש שלנו לקבוצה על חשבון השחקנים שמועברים לקבוצות אחרות כי אם בעכו היו עובדים למען פיתוח הענף בכלל ועל הדור הצעיר היום היינו יכולים לדבר על עכו באותה נשימה כמו על ק"ש כמו על אשדוד .....אבל בעכו לא יגיעו לשם עד שלא יעשו בדק בית מהתחתית עד למעלה ויראו שהם לא פועלים למען האוהדים ולא למען העמותה שנקראת הפעול עכו אלא לטובתם האישית בלבד!!!!!ועל זה אני חוזר וחופר שנה שלמה !!!!ועל אלי כהן אין מה לפרט ציון לא יפטר אותו כי הוא לא ישלם לו פיצויים אלי כהן לא יתפטר כי הוא לא פראייר הוא רוצה כסף ומי נדפק שוב חחח זה אנחנו האוהדים יוצאים קרחים מפה ומפה כי עד שלא יהיה שינוי אנחנו ניהיה הקבוצה הסימפטית !

שבוע טוב לכולם

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה