חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 13:19

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שר השיכון בעכו:"אני מרוצה מהאנרגיות של ראש העיר ומרוח המהפכה
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 17:47 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

שר השיכון בביקור בעכו: "אני מרוצה מהאנרגיות של ראש העיר ומרוח המהפכה"

"אני מלא הערכה לכל מה שנעשה בעיר עכו ולקצב ההתפתחות שלה ואנחנו נמשיך לקדם ולפתח את הגליל המערבי", דברים אלה אמר הבוקר (ג') שר הבינוי והשיכון יואב גלנט במהלך ביקורו בעיריית עכו.

השר, מלווה באנשי משרדו, וביניהם מנהלת משרד השיכון במחוז צפון נירית מיכאלי נועדו לפגישת עבודה עם ראש העיר עכו שמעון לנקרי בלשכתו. בפגישה השתתפו בין השאר סגני ראש העיר זאב נוימן ואדהם ג'מאל, מהנדסת העיר ד"ר מיכל סופר וראשי המינהל בעירייה.

ראש העיר התייחס בראשית דבריו למאבק ראשי הרשויות בגליל המערבי על כוונת הממשלה לקצץ בהטבות המס ואמר, כי הודות לכמה שרים בממשלה, ביניהם שר האוצר משה כחלון שגילו אחריות, הצליחו הוא וחבריו ראשי הערים להגיע להבנות שיביאו לביטול הקיצוץ בהטבות המס. לאחר מכן, הציג לנקרי בסקירה נרחבת את התפתחות העיר עכו בשנים האחרונות והמהפכה שעברה בכל התחומים.

ראש העיר ציין, כי בימים אלה נבנות ברחבי העיר שכונות מגורים חדשות ואיכותיות, וכי המודל של "מיקוד מאמץ" לשיפוץ שכונות ותיקות שבוצע בעיר בשיתוף משרד השיכון הוא מוצלח מאוד, והוא חלק מהמהפכה העירונית. מהנדסת העיר אמרה, כי אין ספק שהעיר עוברת מהפכה גם בתחום הדיור ובימים אלה הופקדה תכנית הכוללת 1300 יחידות דיור.

השר יואב גלנט שהתרשם עמוקות מהתפתחותה של העיר אמר, כי לעכו יש פוטנציאל אדיר הן בהיבט החברתי כלכלי והן בהיבט התרבותי תיירותי. לדבריו, משרד השיכון ימשיך לסייע לעיר בקידום תכניות כדי לשמור על צמיחה ורמת חיים גבוהה. "אני מרוצה מהאנרגיות של ראש העיר ומרוח המהפכה", אמר גלנט, ואנחנו נהיה שותפים בעשייה העירונית". השר הבטיח לשוב ולבקר בעיר ולראות מקרוב את הפרויקטים שמבוצעים ברחבי העיר.

תמונה

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: שר השיכון בעכו:"אני מרוצה מהאנרגיות של ראש העיר ומרוח המ
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 17:40 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

שידורTV : על חתימת הסכם גג ,עם מתווה של בניית 8000 יחידות דיור בעכו תוך עשור

בישיבת מועצת העיר עכו , ראש העיר לנקרי , סיפר מה סוכם השבוע עם שר הבינוי והשיכון יואב גלנט :
ייחתם הסכם גג בחודש מרץ 2016 שיקבע מה יהיה בעשור הקרוב בעכו. על פי המתווה החדש ייבנו 8000 יחידות דיור עם תשתיות קודם ,תוך עשור וזה אומר תוספת של כ 30 אלף תושבים חוץ מהגידול הטבעי. קודם בניית 2000 יחידות דיור, בתוך העיר וגם בצד המזרחי מעבר לכביש העוקף עכו ב 3000 דונם שהועברו ממטה אשר לעכו . הדירות החדשות יעלו 600 עד 800 אלף שקלים . כך תבנה העיר עכו בעשור הקרוב .

לשידור עכונט בפייסבוק

https://www.facebook.com/video.php?v=83 ... =2&theater

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

מי מחובר