חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 16:27

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פעילות הקיץ של הנוער העובד והלומד בעכו
הודעהפורסם: 22 מאי 2006, 11:55 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

חברי הפורום שלום.
שמי אורי ואני תושב עכו, אני מרכז את פעילות הנוער העובד והלומד בעיר (צוות של חמישה מתנדבים). קן הנוע"ל נפתח לפני כארבעה חודשים בשכונת הרמח"ל והוא מכיל כ 60 חניכים בימים אלה (בינתיים רק בשכבות ח' וט').
אנו מתכננים בימים אלה את פעילות הקיץ לחניכי הקן במטרה להרחיב את הפעילות, להגיע לעוד ילדים מעוד שכבות גיל.
על מנת לקיים את הפעילות המתוכננת (בעיקר טיולים ומחנות קיץ להכשרת מדריכים צעירים בכיתה י') עלינו לגייס סכום נכבד של כסף (כ10,000 ש"ח) כך שנוכל לדאוג שכל חניכינו משתתפים בפעילות ללא קשר ליכולתם הכלכלית (זהו תנאי חינוכי הכרחי בעיננו לקיום הפעילות!). אני בטוח שהפעילות המתוכננת תהיה אבן דרך חשובה להקמת תנועת נוער גדולה ופעילה בעיר (סוף סוף) ותשפיע בהמשך על תרבות הנוער כולו.
אני פונה אליכם, חברי הפורום ותושבי העיר בבקשה לעזרה בגיוס הכספים, ובעיקר לבתי העסק השונים בעיר (אינני מכיר באופן אישי אף לא אחד כזה). כל עזרה תתקבל בברכה- אוטבוסים, מימון רכיבים שונים בפעילות וכו'.
תודה רבה לכם.
אורי רוזין רכז הנוער העובד והלומד בעכו- 6735095 054
חשוב לציין כי הנוער העובד והלומד היא עמותה רשומה ללא מטרות רווח וכי כל התרומות נחשבות כהוצאה מוכרת ופטורות ממס כמתבקש בחוק.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: