חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 יוני 2025, 02:17

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 12 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הזר החדש
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 11:07 
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות

סמי שלום
קודם כל שנה טובה והתגשמות כל בקשותך. וגמר חתימה טובה.
איך היה החלוץ החדש במשחק שלם כי ראיתי שהוא החמיץ הזדמנות ,שתים איך התרשמות שלך ממנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הזר החדש
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 15:15 
עכונט כדרך חיים

חג שמח גם לך .... המברך יבורך... לגבי הזר החדש ששיחק משחק שלם הוא היה סביר למרות ההחמצה כשהכדור לא נחת לו טוב על הרגל ,כדורגל ללא ספק יש לו ובגדול.. רואים שהוא לא התחבר עדין לשחקנים וכנראה שגם בגלל קשיי שפה זה בעייתי ..מה שכן חסר לעכו ובטוח גם לזר החדש זה שחקן שידע לתת את הטא'צ הנכון בזמן הנכון כדוגמת ראדי או עבדול ראזק ,שהצעה שלי שכנראה לא תתקבל טוב יעשו בעכו אם יחזירו את ראזק לקבוצה במקום זומא שמאכזב את הצוות המיקצועי וגם את הקהל ... ראזק הוא השחקן שחסר לעכו אך אומרים אחי שיוסיף את הגרוש ללירה איתו נהיה קבוצה הרבה יותר איכותית ורעה במובן החייובי אחת שדורסת ,חוץ מזה יש שחקנים שלא מתאימים לקבוצה ולצערי עדין מקבלים קרדיט יותר מידיי ענק מהמאמן אלי כהן כולם יודעים על מי אני מדבר ורואים את זה בכל פעם שהוא משחק מפאת הכבוד שאני רוכש לאותו שחקן כבן אדם הוא אחלה אבל כשחקן לליגת העל הוא רחוק רק אם יחול בו שינוי משמעותי שאני לא מאמין הוא יהיה יכול להשאר בסגל...
לגבי ההגנה עם אדי גוטליב שהיה טוב אבל כמעט טעות שלו במחצית השניה הובילה לשער לפ"ת נראה מבחוץ שההגנה איבדה את הביטחון כשאדי משחק. החיסרון של דימאקו פשוט קטלני ביותר ... :P

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 15:36 

תודה סמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 17:48 
עכונט כדרך חיים

סמי היקר ..

1. אסור לחלוץ ברמה של נבחרת להחמיץ ... כדורגל היא שפה בינלאומית ... ובחתימת חוזה שלו הוא לא נתן הנחה לציון ..
בגלל שהוא לא מדבר עברית ... אני מאד חושש שהוא לא ברמה לא של ג'אקו ערפאת .. ולא של רועי דיין :(

2. גם 2 הסרבים הנוספים פחות טובים מהרבה ישראלים .. שיותר זולים ..

3. עבדול ראזק לא ינחת בהפועל עכו .. כל עוד אלי כהן מאמן ... אז חלומות לחוד .. ומציאות לחוד ...

4. אדי גוטלייב בלם מצויין ... גם אם יש פה ושם .. שכר לימוד .. זו הדרך במועדון בריא .. לקדם שחקני בית :)

5. איני יודע מי השחקן שאתה מציין .. אני יכול רק לנחש .. ואת המחלה הזאת שמעדיפים ע"פ הסוכן .. או הקרבה למאמן ..
יש לגדוע בהקדם ... יש לנו שחקני נוער שיצליחו לא פחות :)

6. הצטערתי לקרא .. שהסתפקו בתיקו העלוב מול פ"ת .. להזכירכם .. הושקעו בהפועל עכו כסף רב .. ושחקני הפועל עכו
חייבים לנצח את הפועל פ"ת .. בכל מגרש .. בכל מזג האויר .. ובכל מצב ...

7. ב ה צ ל ח ה .. שנה טובה .. וגמר חתימה טובה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 20:35 

איציק לא מבין את התגובה שחלוץ נבחרת לא יכול להחמיץ?אם כל החלוצים היו מבקעים את כל הזדמניות אז היה תוצאות של כדור סל, אנו תמיד ממהרים לשפוט ולשלוח אין לא אפילו 10 ימי חסד, בדרך כלל נותנים 100 ימי חסר, ואני מזכיר לך
מה אתה אמרת על גקו במשחק הראשון של העונה?כמו כן שני הסרבים אחרים בקבוצה אם הם לטא טובים עכו לא טובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 20:55 
עכונט כדרך חיים

צביקה היקר ...

חלוץ שמוערך ב 1000000 יורו לא יכול להחמיץ את המסירה ( כפי שראיתי בטלויזיה ) ... זה ההבדל בין ניצחון ל ההפסד או תיקו :(

אתה צודק טעיתי עם ג'קו עראפאת והלוואי שגם כאן ...

אין לי בעיה ששחקנים שעלו למועדון עושים טעויות ... , אך יש מסנגרים על הזרים וקוטלים את שחקני הבית שכמעט משחקים בחינם ... , אם דודו אפללו , או וויאם היו מחמצים את אותה החמצה היו מספסלים אותם לכל החיים ... ( אופסססססססס .. הם אפילו לא קיבלו הזדמנות :( .. מצטער שוב טעיתי :( )

2 הסרבים דוידוב ומרנקוביץ עולים למועדון מעל 100000$ כל אחד ... , משחקנים ברמה הזאת ובמחיר הזה מותר לצפות ליותר ...
היו לנו שחקני בית שבפחות ...

בקיצור ... פלצ'וק לא היה מחמיץ את ההחמצה שסטפן החמיץ ... פלצ'וק הבקיע ויבקיע ... מקווה שלא ייבשו אותו על הספסל :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 22:06 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

איציק
לדעתי אתה מפריז ברמות על. עשית מפלצוק מינימום מסי. פלצוק החמיץ ממצבים קורצים וספג קללות מהאוהדים, הלך לו קלף בחיפה וזה לא בדיוק היכולת האמתית שלו. זה לא אומר שהוא לא שחקן מצוין! הוא נתן והוא ייתן.
החלוץ החדש מוכשר יותר מרועי דיין, על זה אני חותם! כבר שכחת מה קרה לתפוקה של רועי כאשר ערפאת עזב? ירדה פלאים.
לגבי הסרבים:
דוידוב מצויין, שחקן שחקן. מהיר, נלחם, משחרר כדורים בזמן. שחקן 50:50 מצוין.
לגבי מרינקוביץ': מאז שדוידוב הגיע חל שיפור במשחק שלו, אומנם אתמול עשה רושם שהיה חלש, ונכון זה גם לא המשחק הראשון שהוא לא ממש בכושר, אבל ברמה הוא עלה.
אני שומע דיבורים במגרש על החוסר בשחקני קישור.
לקבוצה יש קישור מצוין שמכיל המון שחקנים וורסטילים.
פלצוק יכול להיות גם קשר וגם חלוץ, כך סולליך. גיא דיין יכול לשנות את התמונה בכל פעם. מרינקוביץ מוציא מסירות יפות וגם דוידוב ואסור לשכוח את מישאלוף.
עם הזמן יילמדו את החלוץ הסרבי ואנו נוכל לראות דברים יפים.
לגבי זומא: לדעתי הוא לא מתאים, לא היה צריך להחתים אותו לעונה נוספת, מיהרו מידי. היה עדיף לשחרר אותו ולהחתים במקומו את תומר סוויסה או משה בן לולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 23:14 
עכונט כדרך חיים

צודק ... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 08:07 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

כבר בנגיעה הראשונה של החלוץ החדש רואים שהוא עולה על רועי דיין בכל פרמטר!!שרועי דיין שיחק ללא גקו ערפת הוא היה הצל של עצמו בדיוק כמו שנה לפני.
רועי דיין כבש ללא גקו ערפת גול ורבע בחצי עונה!
החלוץ החדש יותר טכני ,יותר מהיר ,חכם יותר במשחק שלו ואני מאמין שנהנה ממנו העונה!!!!!
לגבי דוידוב זו החתמה גדולה והתרומה שלו היא אדירה למרות שאני מעדיף את בן בנימין, דוידוב הוא תחליף ראוי לבן !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 15:20 
עכונט כדרך חיים

2 השחקנים גם רועי דיין וגם הזר החדש הם שחקני 9 טיפוסים.. שמשחקים עם הגב לשער ,,שניהם בעלי משחק ראש טוב ונוכחות ברחבה. בשלב זה נראה שרועי דיין ברחבה יותר מפוקס ממנו אבל דברים יכולים להשתנות ואני מקווה שזה יהיה בהקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 22:13 
עכונט כדרך חיים

מוטי גולדבאום כתב:
2 השחקנים גם רועי דיין וגם הזר החדש הם שחקני 9 טיפוסים.. שמשחקים עם הגב לשער ,,שניהם בעלי משחק ראש טוב ונוכחות ברחבה. בשלב זה נראה שרועי דיין ברחבה יותר מפוקס ממנו אבל דברים יכולים להשתנות ואני מקווה שזה יהיה בהקדם.

זאת גם ההרגשה שלי ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 08:45 
עכונט כדרך חיים

" גבריאל " היקר ...

אף אחד לא תחליף ראוי לבן ... לשחקני בית אין תחליף ...

ע"פ הרחשים האחרונים שמלחששים לי .. גם בהנהלת הפועל עכו הגיעו למסקנה הזאת ...

והם מבשלים את השיפור המתבקש ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 12 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: