תודה ישראל, קטע הוידיאו מעניין, אני שולח קישור שלו לכל מכריי בחו"ל. הנואם בקטע הוא אלן דרשוביץ, למי שלא יודע, הוא עורך דין אמריקאי ידוע, מומחה בעל שם עולמי במשפט פלילי ופרופסור למשפטים באוניברסיטת הרווארד. הוא הגן על שורה ארוכה של נאשמים 'ידוענים' וזכה לפירסום רב. האירוע בו הוא צולם התקיים בשבוע שעבר בכנס מקביל לאירוע בעצרת האו"ם. באותו מעמד פרט אליו הופיעו עוד אנשי רוח ומשפטנים מובילים, ומי שיזם את האירוע היה לא אחר מאשר חתן פרס נובל לשלום, אלי ויזל.
אבו מאזן נשא נאום שבצדק הזכיר לרבים את נאומיו של ערפאת, ונאמרו עליו לא מעט דברים מאת כל מיני פרשנים. אני לא פרשן, אבל בכל זאת במהלך דבריו הפריעו לי כמה אי דיוקים והצגת המצב בעין לא נכונה. כמו זה שהוא הציג את האסירים שאנחנו מחזיקים בארץ כאסירים פוליטיים, כשלמעשה הם רוצחים ולא רק זה שאת האימהות שלהם הוא הציג כאלה שמחכות לשובם של ילדיהם. אמת מסולפת, הרי הם כל הזמן מופיעות כמי שמוכנות לקבל אותם כשאהידים. הייתי בטוח שרה"מ נתניהו, יהיה חייב בנאומו להזכיר את העובדה הזאת ולא פחות מזה שבכל מפלה של האומה הגדולה ושלנו, בישראל הם מחלקים ביניהם סוכריות. טוב עשה שהזכיר להם את עמדתם של הפלשתינאים ביום אסון התאומים במנהטן. בכלל אני חושב שהנאום של רה"מ נתניהו היה טוב. אני לא מתכוון לחלק ציונים, אבל גם אלו שלא נמצאים בצד הפוליטי שלו יודעים שמאז ומתמיד בעבודה שלו כנציג שלנו באו"ם, הוא מתעלה על עצמו.
בהזדמנות זו מצרף שיר מחאה של "פוליאנה פראנק", שמתאים לעניין זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים
אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה