חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 אפריל 2026, 01:27

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: היהלום העכואי (סולליך ) מאוכזב מהתיקו... וחולם לחזור לחיפה
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 18:49 
עכונט כדרך חיים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4135337,00.html

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 21&lang=he

http://news.walla.co.il/?w=/157/1868587

:lol: :lol: :lol:

הבחור מזכיר לי שלימדתי באורט עפולה ... , הביה"ס נמצא בעפולה הצעירה ולומדים בו הרבה אתיופים ...

הייתי מסתובב בהפסקות ומסתכל איך הם משחקים כדורגל ... הייתי מקבל צמרמורת מהכישרונות שראיתי ...

לא פעם ניסיתי לדובב שחקן מסויים ששיחק בנבחרת ביה"ס ( ולא שיחק בשום מועדון מסודר .. )

כמעט לבד משך את ביה"ס למקום שני בארץ ( אימן אותו תלמיד אחר שלי .. ליאור לוי .. :) )

להגיע לאימון בהפועל עכו ... לצערי לא הצלחתי ...

כישרונות כאלה מסתובבים הרבה בארץ ... אך הם חסרי מודעות ואין מי שיכוון אותם ...

מומלץ לשלוח סקאוטים שיסתובבו בעפולה הצעירה ובמקומות נוספים של עולי אתיופיה ...

( למרות שבעפולה ראש העיר .. ידידי מחיל הים .. אבי אלקבץ קלט את הפוטנציאל .. הקים אצטדיון
ומעמיד משאבים לפיתוח הכדורגל בעפולה ... )

מדובר במכרי זהב של כדורגלנים ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: היהלום העכואי (סולליך ) מאוכזב מהתיקו... וחולם לחזור ל
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 22:02 
עכונט כדרך חיים

ובמכבי חיפה ...

ציטוט:
בנוסף, במועדון עוקבים מקרוב אחרי הצלחתו של סינטיאהו סולליך במדי הפועל עכו. מעבר לכך שברור לחלוטין שהוא יחזור לחיפה בסיום העונה, אמר גורם במועדון: "סולליך יכול לשחק כבר השנה בחיפה ובהצלחה יתרה. לפעמים לפני שמשחררים שחקנים, צריך לשים לב מי מגיע במקום. ברור שכל שחקן שהגיע לחיפה השנה על תפקידו לא משתווה לרמתו".

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 02&Lang=he

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 14:15 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

כל זה רק מראה כמה המצב שלנו עגום ומביש...
מצד אחד שחקן מצליח זה טוב לנו אבל אחרי כמה משחקים (אולי כבר בחלון העברות הקרוב) הוא כבר לא יהיה כאן. הפכנו לתחנת מעבר......עצוב מאוד. בכלל, בעיני זה נראה גרוע מאוד ששחקן שלובש מדי קבוצה אחת מצהיר שהוא כבר "מת" לעוף לשחק בקבוצה אחרת...
אני יודע שאנשים יגידו שזה המצב, זה טבעו של העולם בו אני חיים והאמת גם אני אמרתי את זה אבל לא חשבתי שזה יהיה עד כדי כך. אף שחקן ברמה לא מגיע לעכו ושחקן שכבר איכשהו מגיע, צגלה קצת יכולת ומחר הוא לא פה. הפכנו למועדון לגיטימי במרכז טבלת ליגת העל ובכל זאת...
עצוב

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 14:41 

אין מה להצטער על מקרה סולליק כי הוא בין השחקנים הטובים בקבוצה אם לא הטוב מכולם. מלכתחילה בהפועל עכו ידעו שהוא בא רק לשנה אחת וגם האוהדים ידעו את זה אז לא מכובד לבוא בטענות כאלו לשחקן שבסה"כ רוצה ללכת אולי לקבוצה הכי טובה בארץ, ולמען האמת מגיע לו. זה היה ההסכם ואין מה לעשות

וגם אם יש פה ושם ביקורות עליו, בואו נהיה כנים, הרי אם היה זה שחקן תוצרת בית של המועדון האוהדים היו סולחים לו על כך שהולך לפעמים לבד עם הכדור והיו טוענים שהוא עושה את זה מהתלהבות וכל הכבוד על הרצון שלו להצליח ובלה בלה בלה.... שהפועל עכו יבואו בטענות רק לעצמן שלא הצליחו לייצר\הצליחו לייצר אבל לא להביא אף שחקן לקבוצה הבוגרת שיתרום מה שסולליק תורם כיום לקבוצה. קל לרדת עליו כי הוא צעיר והוא לא גדל במועדון, לשחקן בית ברמתו לא היו באים ככה בטענות

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 15:15 

לשפיציונר, אם אתה מתכוון למה שאני כתבתי אז אני ממש לא יורד עליו, להיפך, אני מבין אותו. אני מדבר על המצב בכלל אצלנו בקבוצה, וכל העניין עם סולליך הוא דוגמא לכך.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 15:57 

אני לא מתכוון אליך אני מתכוון לכל אלו שכל הזמן באים בטענות לסולליק. אני גם טוען אותם טענות, אבל כואב לי שאילו זה היה שחקן בית של המועדון היו מהללים אותו ואני בטוח בזה, בגלל שהוא בא ממקום אחר אז קל לרדת עליו. שכחו שזאת עכו שביקשה אותו להשאלה לשנה, וזה שהוא כנראה לא יהיה כאן שנה הבאה זה בעכו בחרו. כל עוד שהוא לובש את החולצה שלנו הוא שחקן הפועל עכו לכל דבר וחבל סתם להשתלח בילד צעיר. כמו שהוא מקבל "טובה" מהקבוצה(דקות משחק) ככה הוא גם נותן, זה העיקרון של השאלת שחקן

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 16:51 
עכונט כדרך חיים

שפיציונר כתב:
אני לא מתכוון אליך אני מתכוון לכל אלו שכל הזמן באים בטענות לסולליק. אני גם טוען אותם טענות, אבל כואב לי שאילו זה היה שחקן בית של המועדון היו מהללים אותו ואני בטוח בזה, בגלל שהוא בא ממקום אחר אז קל לרדת עליו. שכחו שזאת עכו שביקשה אותו להשאלה לשנה, וזה שהוא כנראה לא יהיה כאן שנה הבאה זה בעכו בחרו. כל עוד שהוא לובש את החולצה שלנו הוא שחקן הפועל עכו לכל דבר וחבל סתם להשתלח בילד צעיר. כמו שהוא מקבל "טובה" מהקבוצה(דקות משחק) ככה הוא גם נותן, זה העיקרון של השאלת שחקן

לא מכיר .. שכועסים על סולליך .. להיפך ...

עם זאת ... עלינו להזכיר שהרבה שחקנים סירבו להגיע להפועל עכו ... ( זגורי ... אזולאי ... מיימון ... )
וסולליך בא בחיוך ...

אישית ... מתלהב ומעריץ ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 20:11 
משתמש בתחילת הדרך בעכונט
משתמש בתחילת הדרך בעכונט

תפסיקו כל הזמן להגיד כמה שהפועל עכו זה לא טוב ושאין שחקני נוער ושאין משאבים ושאין כלום תפנימו זה המצב בעכו ובהתאם למצב אני חושב שההיתנהלות של ציון והבאת השחקנים הכי טובים שאפשר הכל עובד מצויין שוב נכון שזה מבאס שלא מנצחים כל משחק(כי מה לעשות אין לנו תקציב של 30 מיליון)אבל עכו לא רצה לאליפות ותיקו עם קבוצה כמו אשדוד זה בסדר גמור ובעניין סולליך אם היו לנו בנוער שחקנים שיש להם רק חצי מהכדורגל שלו זה היה טוב יש לנו קבוצת נוער גרועה חג שמחחחחח :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 22:02 
עכונט כדרך חיים

shlomer כתב:
תפסיקו כל הזמן להגיד כמה שהפועל עכו זה לא טוב ושאין שחקני נוער ושאין משאבים ושאין כלום תפנימו זה המצב בעכו ובהתאם למצב אני חושב שההיתנהלות של ציון והבאת השחקנים הכי טובים שאפשר הכל עובד מצויין שוב נכון שזה מבאס שלא מנצחים כל משחק(כי מה לעשות אין לנו תקציב של 30 מיליון)אבל עכו לא רצה לאליפות ותיקו עם קבוצה כמו אשדוד זה בסדר גמור ובעניין סולליך אם היו לנו בנוער שחקנים שיש להם רק חצי מהכדורגל שלו זה היה טוב יש לנו קבוצת נוער גרועה חג שמחחחחח :)

1. מצבים ניתנים לשינוי ..

2. יש שחקני נוער .. והנה אדי גוטלייב משתלב יפה ..

3. ציון מנהל מצויין את הפועל עכו ... אך כולנו בני אדם והוא יודע מצויין איפה שגה ..

4. שחקנים רבים מדי שוחררו מהשלד של שנה שעברה ...

5. השחקנים שהגיעו .. שחקנים מצויינים .. אך דרוש לחבר בינהם ... וזה לוקח זמן ואיבוד נקודות יקרות ..

6. קבוצת כדורגל צריכה לשאוף להמשכיות .. שינויים צריכים להעשות בצורה מבוקרת ...

7. סולליך הוא שחקן של מכבי חיפה .. שכנראה ישחק בה אולי עוד בינואר .. ובטוח בעונה הבאה ...

8. הנוער הוא הבסיס של כל קבוצה שחפצה חיים ...

9. בנוער יש חלוץ שלא מפסיק לכבוש .. דודו אפללו .. לא שווה לנסות ..

10 . יש שינוי נכון בגישה לנוער .. שאול צ'וקרל מונה למאמן .. ואני מאמין שיהיו תוצאות ..

11. לאוהדים יש זכות להביע דיעה ... הפורום פתוח לכולם .. גם דעתך מקובלת .. אך זאת דעתי ..

12. בכל ספורט השגי צריכים להיות מטרות ושאיפות .. וגם לרוץ לאליפות לא תיהיה קללה ... צריך לשאוף ...

13 . בשבת היינו יכולים וחייבים לנצח את אשדוד ... אסור לעבור לסדר היום .. צריך ללמוד .. לתקן .. ולשפר ..

14. חג שמח .. והכי חשוב הצלחה וניצחון בשבת על ראשל"צ :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 01:26 
עכונט כדרך חיים

סינטיהו סלליך: מחמיא לי שאלישע לוי מזכיר אותי

http://www.one.co.il/Article/11-12/1,1,26,0/188913.html

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 21:15 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

shlomer כתב:

מסכים איתו לגמרי רק כמה נקודות
1. נכון שאין לנו תקציב של 30 מיליון אבל זה גם תלוי בראש העיר וההקצה שמקבלת מחלקת הספורט
2. אי אפשר להאישם אותו סך הכל רצה להתפתח, ולצערנו עם המצב היום הוא עשה את הצעד הנכון
3. עכו זה יותר מקבוצת כדורגל אנחנו עיר עם אהבה לשחקנים שלנו וגם ללא תקציב או עם אנחנו האוהדים תמיד נגיע לעודד :D

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 23:02 
עכונט כדרך חיים

NOHIN כתב:
shlomer כתב:

מסכים איתו לגמרי רק כמה נקודות
1. נכון שאין לנו תקציב של 30 מיליון אבל זה גם תלוי בראש העיר וההקצה שמקבלת מחלקת הספורט
2. אי אפשר להאישם אותו סך הכל רצה להתפתח, ולצערנו עם המצב היום הוא עשה את הצעד הנכון
3. עכו זה יותר מקבוצת כדורגל אנחנו עיר עם אהבה לשחקנים שלנו וגם ללא תקציב או עם אנחנו האוהדים תמיד נגיע לעודד :D

מה תלוי בראש העיר ?

ראש העיר מקציב 2 מיליון שקל .. הרבה יותר מכל ראש עיר אחר ...
נגמרו הימים שקבוצות נשענו על תקציבי העיריות ...

בנהול נכון .. השקעה בשחקני בית + תקציבי טלויזיה התאחדות חסות .. איפשר להיות מועדון מצליח ...

על פניו נראה שהפועל עכו רוצה לגזור קופון על החלוץ הסרבי סטבן ספוביץ' ( תלוי במה שחתום בחוזה )
כמו שגזרו על ג'קו עראפת ...
גם דוידוב יכול להיות השקעה ...

איני יודע אם יש דמי השבחה על סולליך ...

חוץ מזה .. משאלוב .. קפילוטו .. שחקני רכש .. וזהו !!!

צריך לתת הזדמנויות לשחקני בית ... רק הם ישדרגו את המועדון ...

ואם יש מעט .. אז לחפש ילדים בבתי ספר .. בשכונות ולגדל ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 14:49 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

מסכים איתך לגמרי על לתת הזדמניות לשחקני הבית אבל אז לחפש ילדים בבתי ספר .. בשכונות ולגדל ...
מי יעשה את זה מאיפה ידיעו הסקאוטים האלה מי יממן אותם צריך לשים את הרגליים על הקרקע ולחשוב איך כל זה הולך לקרות
למרות שאם באמת היו סקאוטים כאלה זה היה נהדר ואני מסכים איתך לגבי שכונות מסויימות שיש שחקנים אדירים ללא הכוונה וכל מה שצריך זה רק למצוא אותם
מספרים שגם מראדונה היה כזה והתגלה בשכונתו (וזה לא בצחוק)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: