חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 22:54

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אין נשמה בעכו אין בעל בית במרכז המגרש
הודעהפורסם: 30 יולי 2011, 23:18 
עכונט כדרך חיים

אין נשמה בעכו אין בעל בית במרכז המגרש .
הדבר הראשון שבעכו צריכים וכמה שיותר מהר להגיע עם בן בנימין לסיכום כי מה שמקבלים אותם שחקנים שנראו על המגרש בן ראוי לקבל פי 2 מהם .
דבר שני בלי לפגוע בשחקנים מסויימים הם לא מתאימים לליגת העל העונה יש תקציב של 13 מיליון רוצים לראות תותחים שיחליפו את אלו שהיו גדולים בעונה שעברה .
צריך שחקן שיודע להרים את כולם יחד ברגע שסופגים גול ולא להישבר ולקבל 3 גולים ב 8 דקות.
אומנם גם בעונה שעברה פתחנו גרוע את גביע הטוטו אבל אחרי המשחקים ראינו שיש קבוצה שברגע שתתחבר אף אחד לא יעצור אותם וזה מה שקרה.
את איציק כהן אסור לשחרר אפילו בעד סכום כפול מי מה שבעכו חשבו לבקש.
גם שיטת המשחק השתנתה בעונה שעברה שיחקנו 442 היום 4 5 1 שאף אחד לא ידע מה התפקיד שלו במגרש.
היחידי שריחמתי עליו היום היה דודו גורש שלא יכל לעשות כלום עם ההגנה המחוררת ,כנ"ל לא יכל לעשות כלום הנבחן הסנגלי שלא היה מי שיתן לו כדורים.
לא מובן לי למה החלוץ הבולגרי לא היה על הספסל של הקבוצה ונתנו לו צאנס למחצית אחת לפחות להראות באמת מה הוא יודע השחקן ישב ביציע ולא היה לבוש בכלל.
נקווה לשינוי משמעותי בשבוע הקרוב כי כמו שהקבוצה נראת ממש אני לא הופך להיות אופטימי .

מענין מה יגידו בהנהלת הקבוצה על השבת העגומה וההשפלה הלא מובנת במשחק נגד בני יהודה ,שלא יגידו שיחקנו נגד קבוצה שמשחקת באירופה וניצחה את אלופת שוודיה זה לא יתקבל כתירוץ רוצים תשובות חותכות .

לסיום חוזר ואומר בשם כל 100 אוהדים שטרחו והגיעו לעיילוט ואלו שיצרו קשר אחרי המשחק לשאול מה קרה במשחק יוחזר בן בנימין לאלתר וישודרג חוזהו בצורה מכובדת .להביא בעל בית למרכז השדה .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: אין נשמה בעכו אין בעל בית במרכז המגרש
הודעהפורסם: 30 יולי 2011, 23:23 
עכונט כדרך חיים

http://www.one.co.il/Cat/Video/HD.aspx?id=25928

תסתכלו טוב ... טוב ... אלי כהן מחליף מילים עם מהראן ראדי ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 03:59 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
סמל אישי של המשתמש

בוקר טוב...

אלי כהן ומהראן ראדי שוחחו בניהם על דברים רגילים
כגון : מה שלומך ?......איך בסכנין ?.....

זה לא משהו שצריך לתפוס כותרות באמת לא היה שם
משהו ראוי לציון או התייחסות.

שבוע טוב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 06:36 
עכונט כדרך חיים

מיקי חדד השוער כתב:
בוקר טוב...

אלי כהן ומהראן ראדי שוחחו בניהם על דברים רגילים
כגון : מה שלומך ?......איך בסכנין ?.....

זה לא משהו שצריך לתפוס כותרות באמת לא היה שם
משהו ראוי לציון או התייחסות.

שבוע טוב.

אני שמח על ה"הבנה" שלך בקשר לשיחה בין ראדי לאלי כהן ...

אך נשמח יותר על הסברים בקשר לביזיון הגדול שהיה בכר הדשא

אנשים חיכו בלהט לעונה הזאת .. בה הקבוצה תחזור לשחק בעכו ...

קנו מינויים הגיעו למשחק ... וביזיון :(

( התיחסתי לשיחה הידידותית בין מהראן ראדי לאלי כהן כי בין האוהדים היה דיון שחלק מהחברים טען שראדי
בחר לעזוב את עכו בגלל יחסים לא תקינים עם אלי כהן ... אז . :) ... יש דברים שרק אוהדים אמיתיים מבינים ... )

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 09:11 
עכונט כדרך חיים

בוקר טוב ושבוע טוב לכולם.

כמה אני שמח שלא הייתי שותף ונוכח במשחק גביע הטוטו מול בני יהודה. תוצאה משפילה לאלה שעשו את כל הדרך עד עילוט. אבלללללל בל נשכח שמדובר בגביע הטוטו ועד פתיחת הליגה אני מקווה שהקבוצה תיראה אחרת.
סמי גם שנה שעברה עכו שיחקה 451 כאשר עראפת לא שיחק חלוץ אלא על הקו ומי ששיחק חלוץ בודד היה רועי דיין. אין ספק שיש בעיה לעכו במערך הקבוצתי ובהצבת השחקנים . קבוצה לא חייבת להחתים 5 זרים רק בגלל שהם זרים ,אם אין זר טוב שהוא בשני דרגות יותר טוב מהשחקן הישראלי אין טעם להחתים אותו. לא כל מושאל ממכבי חיפה מתאים לשחק בליגת העל גם אם האוהדים של מכבי חיפה אוהבים אותו. סולליך לא חלוץ ולעולם לא היה חלוץ ,אין לו תנועה של חלוץ אין לו משחק ראש טוב, והתפקיד שלו זה בקישור הדפנסיבי בצד שמאל. מרינקוביץ שיחק כל העונה בפתח תקווה בקישור הדפנסיבי ולא הבנתי אייך בעכו הוא משחק בקישור האופנסיבי ,אין פלא שעכו חסרה מחץ ואת זה ראינו במשחקי האימון נגד קבוצות מהליגה הלאומית. עכו חייבת להחתים 2 שחקנים (גזל ) שינווטו את המשחק אחד מאחור ואחד מקדימה ,אין ספק שעם הסגל הזה יש מקום באחת עשרה לפילפצוק וזומא. אני מסכים עם סמי שאסור בעד שום סכום לשחרר את איציק כהן בעונה כה גורלית שבו יורדות ליגה 3 קבוצות. לפי דעתי עם שילוב 3 השחקנים בן בנימין איציק כהן וגזל עכו תיראה בהרבה יותר טוב. אין ספק שההנהלה והצוות המקצועי עשו עבודה טובה בפגרה ואת הפירות אולי נקטוף במשחקי הליגה , אבל ושוב אבל בכדורגל אין הוקוס פוקוס חייבים לתת את הדגש על החלק הקידמי במידה ואנחנו רוצים לראות כדורים ברשת אצל הקבוצה היריבה.
עכו יארחו שוב את בני יהודה במחזור הראשון וגם המשחק הזה יהיה בעילוט כולי תקווה שבליגה המשחק יהיה שונה אגרסיבי ועם ותוצאה טובה .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 09:22 
עכונט כדרך חיים

עוד משהו שרציתי לתת את דעתי בנושא זה התלבושת של הקבוצה, תמיד היו לעכו 2 צבעים.. תקופה (לפני הרבה שנים ) שבו השחקנים היו משחקים בצבע אדום ,ותקופה עם כחול לבן. הצעיפים , הדגלים וכל האביזרים של עכו בצבע כחול לבן והאוהדים מזוהים עם הצבעים האלה, לא מובן לי למה עכו משחקים בצבעי שחור צהוב שלא הולם את אביזרי העידוד של האוהדים . עכו צריכה לשחק כמו כל קבוצה רק בצבעי המועדון וזה כחול לבן !!! לתשומת לב הנהלת הפועל עכו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 13:44 
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות

מוטי, סמי, איציק וכל האוהדים אני לא מבין מה זה משחק ראשון? מה השחקנים עשו באימונים ובפרט במחנה אימונים
לא ראיתי מהלך אחד של כדורגל ,במשך 90 דקות בעטנו פעם אחת למסגרת(סוליליך)
ישנם שחקנים ביחוד בהגנה ובקישור שלא מתאימים לרמה של ליגת העל
לעומת זאת אני בטוח שהחלוץ הסנגלי הוא שחקן מצויין שעם קישור טוב שיודע למסור כדורים לחלוצים הוא יבקיע הרבה גולים כי רואים את התנועה שלו במגרש ימים יגידו

דחוף דחוף דחוף קשר אחורי וקשר עושה משחק

לעולם לא תצעדי לבד הפועל
שבוע טוב

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 14:09 
עכונט כדרך חיים

אין ספק שמחתימים שחקנים מליגה לאומית מקבלים קבוצה שמתאימה לליגה הלאומית ...

גם לי לא מובן הכושר הגופני הירוד ... יובל שבתאי בקושי עמד על הרגלים במחצית השניה ...

אלירן דנין תפס את הצד ומיעט לעזור ולתמוך בהתקפה ...

שגיב כהן מגן ימני ... לא הצליח כקשר אחורי ...

סולליך תופקד באגף הימני ... כשנכנס למרכז היה יותר פרקטי .. מדובר בבחור צעיר שעם הביטחון זכינו בשחקן מצויין ...

הסנגלי ילד .. בקושי בן 18 ( הסוכנת שלו עו"ד ויקי ועקנין אישרה את הגיל ) ... עם חישול מדובר במציאה ... אך

התוצאות לא מידיות אלה דורשות סבלנות ...

בכלל כל הקבוצה בנויה על שחקני רכש .. ושחקנים מליגה לאומית שדורשים המון זמן להשתלבות והתאמה לליגת העל ...

כאן מסתבר שהיה שיקול דעת שגוי לאור הכמיהה של תושבי עכו לראות קבוצה אטרקטיבית בלוח זמנים המתאים

לפתיחת האיצטדיון החדש ...

האם קיים כאן פיספוס ... קטונתי מלהבין ... מקווה שגם העונה מחכה לנו הפתעה כמו בשנה שעברה ...

ונקודה שיותר כואבת לי מלהפסיד ( כי בספורט צריכים לדעת גם להפסיד ) ... היא הדרך לא דרך
לבניית קבוצת כדורגל אמיתית ... צריך ונהוג בכל עונה להעלות ולשלב לפחות 2 שחקני נוער בבוגרים
ע"מ לקדמם ולחשלם לעונות הבאות .. רק כך מבטיחים שלד יציב לשנים רבות ... ללא צורך לרוץ כל תחילת שנה
אחרי זרים צעירים ומציאות מליגות נמוכות ...
אם כבר נשלם שכר לימוד על חישול שחקני נוער מקבוצות אחרות ומציאות מליגות נמוכות וזרים ...
אז מותר גם לשלם שכר לימוד על שחקני בית .. ששהזיקה שלהם למועדון היא מובטחת בניגוד ללגיון הזרים
שיעזוב בסופו של יום ...

( שוחחתי אתמול עם בן בנימין בפייסבוק ... ולמרות ... הוא לא הצליח להסתיר את הצער והאכזבה שלו מההפסד
של הפועל עכו .. אין מה לעשות איפה שהבחור ישחק בסופו של דבר הלב צרוב חזק בהפועל עכו ...
חסר לנו בקבוצה "צרובים " כאלה )

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 17:45 
עכונט כדרך חיים

אתמול הוכח מעל צל של ספק כמה היה חסר הלב והנשמה במרכז המגרש כשבן בנימין לא שיחק בן חייב לחזור לקבוצה,כמו שהיה תקל בין אלי כהן וציון ויצמן בעונה שעברה תקל מתוקשר שגרם לבלאגן שלם במערכת ואז נכנס ראש העיר לתמונה ועשה בניהם סולחה ועובדה שאלי כהן הוחתם לעוד עונה ככה צריך לעשות עם בן בנימין .
כולנו טועים ואף אחד לא מושלם וכשאנחנו טועים במעשה או בהחלטה צריכים להודות ולא לשמור טינה חלילה לכאן או לכאן אז קדימה בואו נארגן סולחה בין בן בנימין ליו"ר הקבוצה ציון ויצמן אך כולם אמרו עונה שעברה טובת הקבוצה חשובה יותר מכל דבר אחר.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 18:50 
עכונט כדרך חיים

סמי היקר ..

לא צריך שום סולחה בין בן בנימין לציון ויצמן ...

היחסים בין ציון לשחקנים לרוב היו קונקרטים וכך גם במצב הזה ...

זה שאנחנו האוהדים מצפים ליחס מועדף לשחקני בית ... לא מחייב אף אחד לצערנו ..

וגם כאן האחריות היא תמיד על היו"ר ...

איני מתיימר לדבר בשמו של בן בנימין ... אך מדובר בבחור שויתר המון בשביל להיות שחקן מקצועני ...

ושחקן מקצועני מצפה לתגמול הולם להשקעתו ...

אף אחד מאיתנו לא אוהב לעבוד בהרגשה שמנצלים אותו ...

אני יודע מצויין שהפועל עכו יקרה לבן ... אך על בן להיות מחוייב קודם לעתידו הכלכלי והמקצועני ...

תעזבו את בן בשקט ע"מ שיהיה מרוכז לקבל את ההחלטה הטובה ביותר מבחינתו ...

ב ה צ ל ח ה לבן בועדה ...

ב ה צ ל ח ה להפועל עכו בתיקונים המתבקשים ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 20:32 
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות

ערב טוב,
אני לא מבין מה כולם מתרגשים,
אנחנו רק במשחק הרשמי הראשון של גביע הטוטו וכבר אתם מסיקים מסקנות שהקבוצה זבל,שהקבוצה ללא נשמה,שאלי וציון נכשלו עם הרכש,ושחקנים מליגה ז.
חברים תפרגנו לקבוצה הרי גם שנה שעברה הקבוצה במשחקי הטוטו נראו זוועה ולאחר מיכן הקבוצה התחברה וכולנו יודעים איך תיפקדה.לא יזיק לכם להיות אופטימיים הקבוצה התחילה להיבנות ויקח לה עוד קצת זמן להתחבר כי היא ממש חדשה.אני בטוח שאלי כהן יסיק מסקנות כי הוא מאמן מצויין ותתנו לו קצת קרדיט וימי חסד.
אני בכל אופן מאמין שהולכת להיבנות קבוצה מצויינת שתהיה בין 8 הראשונות בליגה.חסר רק קשר אחורי שיבנה מאחורה את המשחק ולגרזן כמו בן בנימין ובלם איכותי במקום יציק כהן שכנראה יעזוב.
הזרים לדעתי מצויינים ורעבים להצליח בעכו ואני בטוח שהקבוצה תשתפר ממשחק למשחק ועד שיתחילו משחקי הליגה היא תתחבר.
ככה דיברתם עונה שעברה ואז כולם אכלו את הכובע וככה יהיה העונה כי הפועל עכו מועדון מסודר .
פרט פיקנטי נוסף:הפועל עכו בעונת העליה במשחק הראשון הפסידה 4-0 להפועל חיפה ובכל זאת העפילה לליגה הבכירה אז תחשבו על זה ותהיו קצת אופטימיים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 21:04 
עכונט כדרך חיים

shlomsultan כתב:
ערב טוב,
אני לא מבין מה כולם מתרגשים,
אנחנו רק במשחק הרשמי הראשון של גביע הטוטו וכבר אתם מסיקים מסקנות שהקבוצה זבל,שהקבוצה ללא נשמה,שאלי וציון נכשלו עם הרכש,ושחקנים מליגה ז.
חברים תפרגנו לקבוצה הרי גם שנה שעברה הקבוצה במשחקי הטוטו נראו זוועה ולאחר מיכן הקבוצה התחברה וכולנו יודעים איך תיפקדה.לא יזיק לכם להיות אופטימיים הקבוצה התחילה להיבנות ויקח לה עוד קצת זמן להתחבר כי היא ממש חדשה.אני בטוח שאלי כהן יסיק מסקנות כי הוא מאמן מצויין ותתנו לו קצת קרדיט וימי חסד.
אני בכל אופן מאמין שהולכת להיבנות קבוצה מצויינת שתהיה בין 8 הראשונות בליגה.חסר רק קשר אחורי שיבנה מאחורה את המשחק ולגרזן כמו בן בנימין ובלם איכותי במקום יציק כהן שכנראה יעזוב.
הזרים לדעתי מצויינים ורעבים להצליח בעכו ואני בטוח שהקבוצה תשתפר ממשחק למשחק ועד שיתחילו משחקי הליגה היא תתחבר.
ככה דיברתם עונה שעברה ואז כולם אכלו את הכובע וככה יהיה העונה כי הפועל עכו מועדון מסודר .
פרט פיקנטי נוסף:הפועל עכו בעונת העליה במשחק הראשון הפסידה 4-0 להפועל חיפה ובכל זאת העפילה לליגה הבכירה אז תחשבו על זה ותהיו קצת אופטימיים.

הלואי ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 21:11 

רביד גזל העדיף את קרית שמונה...
http://www.one.co.il/Article/184128.html

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 21:41 
עכונט כדרך חיים

אוהדשרוף כתב:
רביד גזל העדיף את קרית שמונה...
http://www.one.co.il/Article/184128.html

עדיף להפועל עכו שרביד גזל חתם בק"ש ...

2 ציפורים בחתימה אחת :)

1. שחקן מעבר לשיא שדרש סכומים ..
2. ק"ש אחת הקבוצות שחיזרה אחר בן בנימין .. ( בן בהתקדמות מתמדת ... )

כנראה ששכחנו את ליעד אלמליח שעדיף על כל הקשרים הדפינסיבים ששיחקו אתמול ...
וגם יכול לשמש כבלם ...
לליעד אלמליח יתרון גם בבעיטות מרחוק .. ובבעיטות עונשין ...
אתמול ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 21:56 
עכונט כדרך חיים

במקום לחשוב על גזל בעכו היו צריכים לחשוב אך משאירים את בן בנימין ועוד שחקנים שגילו יכולת טובה במקום לנסות להשאיר אותם ולנסות להביא את גזל או כל שחקן אחר שפעמיים הבריז לעכו פעם ראשונה לאשקלון ועכשיו לקרית שמונה ,שלא תבינו אותי לא נכון אני בכלל לא מחזיק מגזל הוא לא שווה את הכסף שהוא דורש לעומת זאת אותם שחקנים של העונה שעברה שווים הרבה יותר מאשר את אלו שהגיעו במקום לשמור על הקיים הביאו ומנסים להביא אחרים שהבריזו לא פעם ולא פעמיים כנראה שבעכו לא לומדים לקח מהעבר.
סולטן היקר אף אחד לא אמר שלא תהיה קבוצה טובה פשוט מה שראינו אתמול הדליק הרבה נורות אדומות ותאמין לי שלא רק אנחנו חושבים ככה גם שחקנים בקבוצה ובטוח גם ההנהלה והצוות המיקצועי .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: