|
| משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות |
 |
|
|
שלום לכולם וקיץ נעים, לדעתי הפועל עכו עשתה התקדמות גדולה בשבוע האחרון לאחר פתיחה יבשה של עונת המלפפונים. עכו בשבוע האחרון החתימה את סימיץ ומרניקוביץ שלדעתי מדובר בשני קשרים מעולים באגפים ימין ושמאל בהתאמה לדעתי שני קשרים מצויינים שישדרגו את מרכז השדה של הפועל עכו. כמו כן היום חתם בעכו סולליך לאחר שהושאל ממכבי חיפה לעונה סולליך לדעתי נחשב לשחקן הצעיר המוכשר בליגה ללא ספק ויכול לשחק בעמדות התקפיות מגוונות ושנה שעברה קיבל מאלישע לוי דקות משחק רבות ובהן הצטיין עד שנפצע.כמו כן משחק בנבחרת הצעירה של ישראל. עכו עכשיו חייבת חלוץ ורצוי זר כי השוק הישראלי לא מרובה כרגע בחלוצים טובים ופנויים. עכשיו עכו חייבת להחתים 2 קשרים אחוריים יחד עם בן בנימין שחייב להישאר משום שהוא הלב של הקבוצה .ההצעה שציון הציע לו כנראה לו מספיק טובה ויפה שעה אחת קודם לפני שיברח מעכו. במידה ואיציק כהן יעזוב אז חייבים בלם ברמה גבוהה. חסרים גם מגן ימני ושמאלי טובים על מנת להשלים סגל טוב . החתמות מומלצות שלי הם ישראל זגורי וליעד אלמליח שיש לי הרגשה טובה לגביהם שעשויים להצטרף עקב כך שלא צפויים לקבל דקות משחק רבות. אלירן דנין יכול להיות החתמה מצויינת לעמדת המגן השמאלי. לגבי המגרש החדש לדעתי יש התעוררות כי היום הייתי שם וראיתי לפחות 20 פועלים שעובדים במרץ להשלמת הבנייה ואני קונה שיהיה מגרש ביתי בעוד חודשיים.
|
|
|