|
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט |
 |
|
כמה עצוב אמרתי אתמול שלא מוציאים כתבהכזאת בלי קלטת בגלל שהעורך רוצה להיות מכוסה מתביעות.אלי כהן הגיב היום ברדיו בגלצ על הדברים זקו ואמר שזקו חייב לעזוב במיידית את עכו.וכעס על הדברים שנאמרו.אני לא מבין אותו את זאקו למה עשה את זה עם כל הכעס שלו כלפי ציון.גם לנו יש כעס כלפי ההנהלה והמאמן אבל אסור היה לו להתבטות בצורה שהתבטא.ושום סליחה לא תעזור ההתנהלות השבוע בהפועל עכו היתה לא מקצוענית ולא מתאימה לליגת העל.זה מתחיל עם שחרור מסיבי של שחקנים שהצליחו במערכת וכלה בהתנהלות של החתמת שחקנים חדשים במקומם .היה מספיק זמן להחתים שחקנים ולא עשו זאת אמרתי היום לברוך נחום שעכו מתנהלת כמו שכונה ועם מביאים שחקנים מליגה שניה שלא ראו דקות משחק אפילו בקבוצותיהם וזר שלא מתאים למערכת ולא שיחק אפילו דקה השנה באף משחק .אזי אף אחד לא יכול להגיד שהכל מתנהל כשורה והכל תקין ציון היה צריך לטפל בנושא באופן אישי כי ידוע בעכו ושלא יספרו לנו סיפורים שציון הואקובע הכל בהפועל עכו מהשרוכים בנעליים ועד הסכם עם שחקנים אף אחד בעכו לא מוסמך לחתום על הסכם או צק בלי שציון חותם ובודק .אני אגיד לציון שאראה אותו כל מה שאני חושב על ההתנהלות הזאת ועל המאמן די זה נמאס ושזקו ילך לכל הרוחןת כי אף אחד לא מעל הפועל עכו והסמל הזה.
|
|
|