חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 04:47

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כל מה שאמרתי כבר לפני יותר משבועים מתחיל להתגלות כאמת....
הודעהפורסם: 28 ינואר 2011, 10:20 
עכונט כדרך חיים

כל מה שאמרתי כבר לפני יותר משבועים מתחיל להתגלות כאמת.... השיחרור של אושרי גיטא היחסים הרעועים של המאמן עם השחקנים ואחד מהם התאמת כבר אתמול בכתבה שפורסמה על מהראן ראדי שאיחר כבר בפעם השניה לאימון ונענש בצדק .
לפי דעתי מהראן קיבל יותר מידיי פריבלגיות גם שלא התאמן בגלל מוד דודו היקר לו קיבל את חולצת ההרכב הראשון מה שגרם לחוט הסערה שהיה בין ראזק לאלי כהן להקרע סופית והתוצאה הלא משמחת היא שראזק עזב את עכו לטובת באר שבע .
כשראזק שתוכנן לפתוח בהרכב ירד לספסל וגרם לו לעלות בלי חשק להמשך המשחק .
כשאמרתי שהיה משהו בין אלי כהן לראדי באשדוד למרות שלא הייתי שם קיבלתי מספיק דיווחים לגבי מה שקרה במחצית כולם ניסו לטשטש את זה ולהגיד הכל כשורה הכל בסדר .
מה שגרם ללוזון ולגיא דין לא להגיע לעכו ולהשאר ולחתום בפ"ת שמעומדת לירידה זה המסרים שהם קיבלו מחברים לקבוצה שאמרו להם אל תחתמו בעכו אתם עושים טעות יאכילו אותכם כאן קש זו הסיבה שהרבה שחקנים לא ממהרים להגיע כי המרקם הנפלא של משפחה מאוחדת נקרעה לגזרים .

שבת שלום לכולם ובהצלחה מחר במשחק נגד חיפה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: כל מה שאמרתי כבר לפני יותר משבועים מתחיל להתגלות כאמת...
הודעהפורסם: 28 ינואר 2011, 12:12 
עכונט כדרך חיים

סמי היקר

לפני שאגיב על הודעתך .. אציין קבל עם ועדה שאתה האוהד הכי מיוחד של הקבוצה ...
וכשאתה לוקח ללב .. מסכן כל מי שעומד מולך ...

אציין גם .. שככל שלמדתי להכיר אותך .. הבנתי שאתה תמיד פועל מכיוונים טובים ואיכפתיים ...

אך כאן תרשה לי לחשוב איתך ביחד ..

1. גיטא כמו כל שחקן שמחשיב את עצמו רצה להיות שחקן הרכב בקבוצה ... הוא קיבל הזדמנויות ו .. ( כולנו זוכרים את ההחמצה
.. ויותר את הדרך בה החמיץ באשקלון .. אותה אשקלון שהעדיף לחמם אצלה את הספסל .. כי גם שם איני רואה איך הוא מועדף
על פני אילי ויבוריאן ... ) .. ולכן יחסיו עם המאמן ...

2. ראדי התאמץ להגיע ולשחק למרות שדודו ז"ל נפטר ... ראזק הגיע באיחור של שבוע מחופשה בגאנה ... למי היית נותן עדיפות ?
אם כל הכבוד לאהבתנו לראזק .. הבחור גם תרם לא מעט לעזיבתו ...
העדף ראדי השתלמה בסופו של דבר ( צמד + בישול של ראדי )

3. התנהלותו של אלי כהן מול ראדי מלמד על מקצוענות !!! .. למרות שראדי הפך לשחקן הכי חשוב .. הוא לא מקבל הנחות
ומתבקש להיות מקצוען ומחוייב לקבוצה כמו כולם !!! .. הפועל עכו מועדון שמכבד את עצמו .. לא שכונה !!!

4. דיין .. ולוזון .. :lol: :lol: :lol: .. אני לא מאמין שאתה עוד מזכיר את החלאות ... הרי גם בשנה שעברה עשו לנו
הצגות ... ואז אלי כהן לא אימן בהפועל עכו !!! ... אני לא מצטער שלא הגיעו .. וגם אתה לא מצטער !!!

יכול להיות שלאלי כהן קשיי הסתגלות בקבוצה .. מנטליות שונה .. היכרות עם שחקני מרכז הארץ .. ואי הכרת מנטליות צפונית ..
אני סתם מנחש .. ויכול להיות שאני טועה ...
אך הוא בינתיים המאמן ... ואיתו אנחנו חייבים להצליח ...
בכל מועדון שמכבד את עצמו .. חייב לתמוך במאמן שלו אחרת ימיו ספורים ...

ידענו מאמנים מצויינים בהפועל עכו .. אם כולם הצלחנו .. עם אלי כהן הגענו לשיא ההישגיות שלנו בינתיים .. מגיע גם קרדיט
וסבלנות ... הוא קיבל קבוצה עם סגל שהוא לא בחר .. לסגל היו ציפיות והרגלים .. הדרך היא דרך המאמן .. ומי שלא מסתגל
מתפנה ומפנה לאלה שיתאימו ... זה דרכה של קבוצה בריאה ...

נכון שכרגע יש זעזועים .. שנובעים מהנתוחים וההתאמות של אלי כהן ...
בינתיים אנחנו במצב מצויין .. ואיפשר לתת לו קרדיט לעבוד ... בסוף העונה מסתיים החוזה שלו בקבוצה ..
אז ישפט ויוחלט אם להמשיך איתו ..

אישית .. תמיד תמכתי בכל המאמנים בהפועל עכו ... ואני מאמין שצריך וחייב להחתים מאמן לתקופות ארוכות .. בדיוק כדי לחסוך
אותם זעזועים שמעצבנים את כולנו ..

למען המועדון שאנו אוהבים מעל ל - 40 שנה .. ממליץ לגלות סבלנות ...
הכי גרוע שטעיתי .. הפועל עכו לא תרד העונה !!!
אך אם לא .. הרווחנו מאמן ודרך להרבה מאד שנים !!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: כל מה שאמרתי כבר לפני יותר משבועים מתחיל להתגלות כאמת...
הודעהפורסם: 28 ינואר 2011, 17:55 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

שבת שלום לסמי ושבת שלום לאיציק ברצוני להגיב על הדברים של סמי סמי אוהד מושבע של עכו וכואב לי שהוא החליט לו לבוא בשבוע שעבר למגרש בדעבד סמי צפה את התוצאה וידע מראש שככה יגמר המשחק עם הייתי יודע כמו סמי את התוצאה לא הייתי בא למשחק יחד עם אשתי וסוחב אותה בקור הזה סתם אני מקווה שזאת היתה מעידה חד פעמית נגד רמת גן.אבל אני רוצה להתייחסלדברים של סמי בנושא אלי כהן בשבועות האחרונים אלי כהן עשה את כל הטעויות שאפשר בכדורגל אני לא יודע עם הוא עשה זאת בכוונה . אחרי מה שהיה עם ציון ויצמן..בנושא אושרי גיטא לא הייתי משחרר אותו עד שלא מביא אחר ולאחר שמביא הייתי משחרר אותו. זה מראה על חוסר מקצועיות בהתנהלות גם של אלי כהן וגם של ההנהלה.בקשר למהרן ראדי אני רוצה לציין שהוא בשבת היה אחד הטובים והיחידי שניסה מכל שחקני ההתקפה .השבת אני מקווהשננצח את הפועל חיפה מחר וסופסופ נציג יכולת טובה כי בחודש וחצי האחרונים היינו הצל של עצמנו למרות שניצחנו את פתח תקווה וסמי בעזרת השם ניראה אותך ביציעים של קרית אליעזר כי אתה היית חסר בנוף של האוהדים בשבת האחרונה.אז קדימה הפועל עכו רק ניצחון משכנע בא בחשבון.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 4 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: