(שחר)
שיהיה בהצלחה לאבי כנפו !ושנגשים ביחד את החלום פלייאוף עליון אני אסתפק באמצעי ואם זה לא יהיה אחד משניהם זה יהיה כישלון !
אני בטוח שאלי כהן וציון עושים נכון שמביאים שחקנים כדוגמתו של אבי כנפו (ישראליים) ולא זרים שלא שווים, ושהיו מבאים אותם באמצע העונה כמו בכל שנה ,כי כל שחקן זר שמגיע משום מקום בעולם לא שווה כי אם עד ינואר אין לו קבוצה אז זה מראה את "הביקוש" שהיה עליו ומראה על רמתו !
חבל שיניב לוזון וגיא דיין לא חתמו הם היו יכולים להביא יותר עומק לספסל שלנו ויותר אמצעים בכדי להשיג את המטרה !
כמו שמוקדם יותר רשמו פה באתר ,אבי כנפו הוא שחקן מצויין יוצא מחלקת הנוער +הקבוצה הבוגרת של הפועל תא !שחקן לדעתי ברמה !חלוץ ישראלי מצויין ואני יודע ובטוח שיוציאו ממנו בעכו את המיטב !כי ראינו בעונה שעברה כשהוא שיחק ברעננה הוא הבקיע והיה בין הכובשים המצטיינים של רעננה (בקבוצ שלדעת רבים פה באתר הייתה יותר טובה מהפועכל עכו )
רענון קטן ........באתר גם רושמים שהשחקנים בקבוצה ממורמרים ושונאים את המאמן ויש מתח ,אז זה בולשיט !בקבוצה יש חיבור מצויין שקט בחדר ההלבשה ומרקם חברתי נהדר בין כל השחקנים !!!!ואם יש יוצא דופן אז יש בכל קבוצה אחד או שניים כאלה ! ומה שקרה בין ציון לאלי כהן ממש לא קשור למרקם החברתי ,אז תפסיקו להתעסק בתפלובואו נתעסק בעיקר כי אחריי הכל זאת האהבה הראשונה של כולנו !
ולגביי דודו גורש(ולגבי הכתבה שלי) עוד יבואו ימים טובים יותר ולעולם לא הפסקתי לאהוב או להעריך אותך בתור בן אדם או שחקן !(שיהיה ברור לכולם ושלא יכניסו לי מילים לפה !) אז יאלה הפועל עכו !
|
|