[b]שחקן חודש דצמבר - דניאל מליבנצ`וק
דניאל מליבנצ'וק בן ה-13, מהמרכז לטניס בישראל – עכו, נבחר לשחקן חודש דצמבר של המרכז לטניס בישראל. דניאל, החובט ביד ימין, מתאמן פעמיים בשבוע בתוכנית ההישגית אצל המאמן אילן שחר. הוא עלה עם משפחתו בגיל שלושה חודשים מאוקראינה והמשפחה מתגוררת בעכו, סמוך למרכז הטניס החדש שנחנך לפני כחצי שנה.דניאל, הלומד בכיתה ז', נהג לשחק כדורסל וכדורעף עד שהמרכז לטניס בישראל – עכו נפתח לפעילות בספטמבר האחרון. "התחלתי לשחק טניס מפני שצפיתי בטלוויזיה במשחקים של רפאל נדאל ורוג'ר פדרר ונורא נהניתי לצפות בהם", מספר דניאל, "כשנפתח המרכז בעכו ביקשתי מההורים שלי לרשום אותו לחוג טניס".
הטניסאים האהובים עליו בארץ ובעולם הם דודי סלע ונדאל ועל החלומות שלו לעתיד הוא מספר: "אני רוצה להיות שחקן טניס מקצועי". כשהוא לא על המגרשים עם המחבט והכדור, אוהב דניאל להיפגש עם חברים מהכיתה ולצפות במשחקי טניס.
דניאל זכה להיבחר לשחקן החודש בשל העובדה שמחודש ספטמבר, עם תחילת הפעילות, הוא מגיע בכל יום החל מהשעה 16:00 אחה"צ ומתאמן מספר שעות, למרות שהוא בחוג פעמיים בשבוע בלבד. אם הוא לא מוצא פרטנר לשחק הוא ניגש לקיר האימון וחובט או מבקש את אחד מסלי הכדורים של המאמן כדי להתאמן לבדו בסרבים. אפילו בימי הסערה הקשים ביותר שהיו בחורף הנוכחי דניאל לא ויתר, הגיע למרכז וניגב בעצמו את המגרש על מנת שיוכל לשחק ולהתאמן בסרבים. הוא מפגין התמדה ואהבה נדירה למשחק ואפילו נידב את עצמו להיות עוזר מאמן. הוא מתנדב לפי הצורך של המאמנים בעיקר עם קבוצות הילדים הקטנים.
מנהל המרכז, אלעד רוט: "דניאל הוא דוגמא מצוינת להתמדה, עבודה קשה, התנדבות ושמחת חיים. כאשר נפתחה התוכנית לעידוד מתחילים אצלנו, הוא היה בין הראשונים שהצטרפו ומאז הוא איתנו. המרכז הוא כבר חלק עיקרי מחייו ובכך אנו רואים את מימוש חזוננו בהקמת המרכז שיהווה בית חם למאות ילדים מעכו והאיזור. תענוג לראות את דניאל מתאמן בכל יום ובא לבקש עצות מקצועיות על מנת להתקדם בטניס".
דניאל סיכם: "אני מגיע למרכז הטניס כל יום לכמה שעות פשוט כי זה כיף, לא ידעתי שלשחק טניס זה כל כך קל ואני ממליץ לכל ילד לבוא ולהתנסות".
[/b]
http://www.tennis.org.il/htmls/שחקן_החודש_דניאל_מליבנצוק.aspx?c0=14229&bsp=13679