חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 16 יוני 2025, 16:42

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפסד כואב אבל מה לעשות אף אחד לא חסין מהפסדים.
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2010, 10:15 
עכונט כדרך חיים

הפסד כואב אבל מה לעשות אף אחד לא חסין מהפסדים.

אתמול קבוצתנו האהובה ספגה הפסד ביתי לאחר 7 משחקים ללא הפסד ,קורה שמפסידים אבל יש גם דרך ,כבר בשבוע שעבר ראיתי שהשתן עלה לשחקנים לראש לאחר הזימונים של כליבאת לנבחרת הצעירה גורש ואיציק כהן לנבחרת הלאומית.

נכון לכל אחד יש את השאיפות שלו להצליח ולהגיע כמה שיותר רחוק בחיים,אבל וזה אבל גדול בשביל להגיע לרמות הכי גבוהות ולהתקדם צריך לעבוד קשה ולשמור על צניעות ,טוב יעשו בעכו שיורידו את כולם כולל כולם מהעץ הגבוהה שטיפסו עליו.
לא אהבתי את ההתרברבות של המגן שמעון הרוש שאמר בתקשורת בבאר שבע יודעים מה אני שווה ,אני רוצה לשחק בנבחרת ישראל מצידי שאחרי המשחק נגדנו בשבת שבאר שבע תנצח עד סוף העונה.
לא אהבתי לראות את שמעון הרוש משחק נגד באר שבע וטוב היה עושה אלי כהן את מה שעשה עמיתו מהצפון רן בן שמעון כשהחליט לספסל את השוער הראשון שלו חיימוב לפני המשחק נגד האקסית שלו מכבי תל אביב ,אתמול שמעון הרוש שיחק את אחד המשחקים הגרועים ביותר שלו מאז שהגיע לעכו שמעון הרוש היה צל לעצמו ואת זה לא ראה אלי כהן ואם כבר אלי כהן עשה שינוי אז השינוי היה צריך להגיע מהאגף השמאלי שהיה חושך מצרים ולא באגף הימני קוזוק יכול לשחק גם בצד שמאל ויש לנו גם את גוני שיודע לשחק באגף שמאל ותאמינו לי גוני לא היה נותן שיחגגו עליו שמעון הרוש נבהל מהקהל של באר שבע כאילו שהוא משחק מול הר געש.
הרי שמעון ידע טוב מאוד שאוהדי באר שבע יקניטו אותו לאורך כל המשחק .

רוצה להתייחס לאדום שקיבל אוקוצה שנכנס להרכב בהתלהבות לאחר שלא ראה דקה מאז הפציעה שלו בתחילת העונה השופט היה צריך להיות סלחן יותר כי הפאול הראשון לא היה מצריך כרטיס צהוב .

בעכו צריכים להרים את הראש לא קרה כלום אפשר להפסיד זה לא סוף העולם אני מוכן לקנות כל 7 משחקים הפסד.

מה שכן בעכו צריכים לעשות וזה הצד החזק בהנהלה שישלחו מכתב חריף לאיגוד השופטים על השיפוטים החד צדדים מצד 2 שופטים אחד זה שיטרית בפ"ת והשני זה ואקסברג שכל פעם שהם שופטים את עכו עוד מהליגה הלאומית תמיד מתנכלים לעכו.

שיהיה לכולנו שבוע טוב ומבורך ששבת הקרובה נחזור עם ניצחון מקרית אליעזר שלפי דעתי משחק יותר קל מאשר נגד באר שבע שמסתגרת בבונקר מיימי הבניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: