|
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט |
 |
|
שבת שלום הגיעה עוד שבת של ציפיות היום חוזרים למגרש בגרין ומצפים שוב למשחק גדול של האימפריה מעכו דבר אחד אני לא מבין ניקולס פלצוק שחקן גרוע מאז יצא מהמשחק נגד בני יהודה ועד היום ההרכבהיה מעולה והקבוצה ניצחה אני מקווה שאני יתבדה היום וניקולס יתן משחק גדול וישתיק אותנו.בכל אופן אני מקווה שעם זה לא ילך אלי כהן יעשה חילוף מהיר ויחזור להרכב המנצח.ולא נחכה לדקות הסיום.בקשר לדזקו עראפאת אני מקווה בשבילו שישאר בעכו גם בינואר וילך בעונה הבאה לקבוצה גדולה באירופה ולא לליגה הקפריסאית או התורכית.דזקו תזכור שאתה במומנטום ואתה יכול להעצר.בקבוצה אחרת כי בעכו עבדול ראזק מתאים לך כמו כפפה ליד ומאכיל אותך לגולים שיטת המשחק של אלי כהן מתאימה לך ובקבוצה אחרת יהיה לך נורא קשה. אז דזקו תחשוב טוב לפני מה שאתה עושה לפעמים עדיף לוותר ולהיות סבלני ואז לקבל קבוצה גדולה.אז אני מאחל בהצלחה לדזקו ומפרגן לך.לרועי דיין אנחנו אוהבים אותך ומקווים שתבקיע היום מול באר שבע.השבוע ראיתי באתר ספורט 1 מאבקים בין טוקבקיסטים על מלחמה שמתנהלת כביכול בין דוניה שיינהולץ לברוך נחום על תפקיד מנהל הקבוצה כאחד שמכיר מקרוב את ברוך נחום ברוך לא מעורב בזה ואני מאמין שגם לדוניה אין יד בזה שניהם נשמות טובות ברוך בגלל העסק שלו קשה לו להגיע לאימונים הוא נותן מהידע והקשרים שלו המון לקבוצה ותורם בשבתות את זמנו בהתנדבות חינם אין כסף .דוניה הוא פנסיונר וקל לו להיות עם הקבוצה מדי יום אז השילוב של שניהם הוא שילוב מנצח.ונאחל בסיום בהצלחה גדולה להפועל עכו ויאללללללללה עוד ניצחון היום ותביאו נחת לאוהדים אז קדימה הפועל עכו....
|
|
|