חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 26 אפריל 2026, 13:53

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רק אחד אשם בנתון העגום ברכישת מנויים בעכו זה ראש העיר
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2010, 11:31 
עכונט כדרך חיים

מאתר ONEאוהדי עכו המסכנים שנאלצים ראות את קבוצתם בנצרת עלית מביעים את מחאתם בכל הקשור לרכישת מנויים וקנו עד כה רק 20 כאלה. במועדון הוזילו את המחירים לקראת החגים ומקווים להתעוררות שתסייע לקבוצה בקרבות התחתית. התעריפים לאחר ההנחה: 400 למבוגר, 200 לחייל, 550 שקל לאב ובנו.
והסיבה לכך היא הסחבת במגרש הדרומי שנבנה כמו צב ,גם אם היינו נותנים לצבים לבנות את המגרש הם היו מסיימים אותו מהר יותר ,נכון עד היום פירגנתי לראש עירית עכו שמעון לנקרי אבל מה לעשות צריך גם לקבל ביקורת ואם הביקורת שנעביר עליו כאן תגרום לו להתעורר ולהריץ את בניית המגרש אז עשינו את שלנו בגדול ,כמו שראש העיר אהב לראות את הפירגונים שלנו מצד אחד אני מאוד מקווה שידע לקבל את הביקורת באהבה ,כי באמת הגיעו מיים עד נפש לא יכול להיות שמגרש הכי קטן שנבנה במדינה לעומת המגרשים שבונים ימשכו אותו כמו מסטיק בזוקה שלא נגמר דיי נמאס לנו לנסוע כל עונה ועונה רק למשחקי חוץ כי כעיקרון נצרת עלית זה משחקי חוץ במקום ללכת ולהשקיע 300 אלף שקל בשכירות מגרש שישקיעו את זה בספורט בילדים שלנו ויסיימו לבנות את המגרש אתמול הייתי באימון הפועל עכו ולתדהמתי אפילו פועל אחד לא נכח שם והמקום נראה כמו שממה ושיממון טוב שהתאמנו שם שחקנים ככה הרגשנו חיים באיזור.
תירוצים כבר לא מתקבלים כמו שאמר ראש העיר מי שלא בנה בחיים שלו לא יודע מה זה לבנות ואיזה סחבת סוחבים אותך הרי הכל בא על מקומו בשלום גם הטוטו נתן כסף גם הרכבת והעיריה השלימה הרי זה לא מגרש ב-130 מיליון או 200 מיליון ויותר כולה מגרש בעלות של 40 מיליון אז למה לסחוב ככה את הבניה שלו להבדיל מגרשי הטניס בעכו מזרח נבנו מהר מאוד ובאמת השאלה למה דווקא טניס ולא כדורגל שזה הענף הכי פופולרי במדינה ובעכו .
במקום שיעמידו עובדי עיריה בכירים שיפקחו על הבניה ועל העבודה במגרש כי זה בסופו של דבר הופך להיות איצטדיון עירוני וזה ישרת את כל העיר יביא הרבה פרנסה לאיזור למה העיכובים האלו אשמח מאוד אם דובר העיריה שבטוח יקרא את הכתוב יתן תשובות חותכות לכאן או לכאן ולא ייפיף את הדברים אוהדי עכו רוצים לדעת את האמת ורק האמת מה קורה עם המגרש .
תאמינו לי אם יעבדו רק 2 משמרות ולא כהבטחה של עבודה מסביב לשעון כמו שהבטיח ראש העיר אבל שיהיה 100 עובדים ולא 10 עובדים שאחד עובד ו9 אומרים לו מה לעשות המגרש יסתיים כבר לפני סיום שנת 2010.

המילים האלו נכתבו אחרי שקראתי את הנתון העגום של רכישת המנוייים של אוהדי הקבוצה ולא באשמתם ,תושבי עכו ואוהדי הפועל עכו רוצים תשובות חותכות הגיע הזמן להתעורר .

אני מבקש מכל האוהדים והגולשים להגיב בצורה עניינית ולא ללכלך .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: רק אחד אשם בנתון העגום ברכישת מנויים בעכו זה ראש העיר
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2010, 13:11 
עכונט כדרך חיים

במקום להשקיע בפסטיבל לתאטרון אחר שרוב המבקרים בפסטיבל הם תושבי חוץ ,צריך להשקיע כל מה שקשור לתושבי העיר!!!!!! .אומנם עזבתי את עכו לטובת נהריה מאותם סיבות, אבל הלב שלי עדיין נשאר בעכו עם מחשבות לחזור יום 1 לעיר שכל כך אהבתי. רחוב בן עמי גמור ולא יעזור שום שינוי וכל תושב עכו יודע את זה , אם זה תושב עכו או עכואי שעזב. שיעשו מדרחוב בשיכון עם בתי קפה ופאבים לצעירים ולמבוגרים, שם בטוח יהיה פעילות עד השעות הקטנות של הלילה.
כואב לראות כל פעם שאני מבקר במגרש הדרומי 2 פועלים וחצי. ושלא יספרו סיפורים ביוקרטיה ונעליים , פשוט מאוד הקבלן אמר לנו בפנים ישלמו יקבלו !!!!!!!!!!!!
בעכו צריכים להבין ברגע שיהיה מגרש ,אוהדים מכל הקבוצות יגיעו לעכו תמיד מוקדם כי ירצו לטייל בעכו , ואז הסוחרים יהנו וכולם יהנו .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2010, 13:52 
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות

אין ספק שהתנהלות חובבנית של ראש העיר בכל מה שקשור למגרש הכדורגל.הקבלן לדעתי ברגע שניהלו איתו מגעים להגביר את קצב העבודות כדי שהמגרש בכל זאת יהיה מוכן לעונה הזו.אבל התנאים לא הבשילו בגלל דרישות מוגזמות של הקבלן ועכשיו הקבלן יעשה הכל כדי שהאיצטדיון לא יהיה מוכן אלה רק במועד המקורי שאיתו סוכם בחוזה מאי 2011.
לדעתי הקבלן הזה זכה במכרז בתמורה לאיזה שוחד ושווה לראש העיר לעשות כאן בדיקה כי הכל נראה חשוד ומאוד מוגזם כי איצטדיון בסדר גודל כזה אמור להסתיים בשנה אחת ולא 4 שנים חחחח.
לא יתכן שיעשו עם הקבלן חוזה בניה של 3 שנים ויעבדו כאו 10 פועלים בקצב איטי ביותר כאשר מפלצת כמו שרוצים לבנות בחיפה אמורה להסתיים תוך 3 שנים.האיצטדיון הזה קטן ואפשר היה בקלות לסיים אותו תוך שנה .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2010, 14:26 
עכונט כדרך חיים

מוטי אחי אמרת מילים נכונות אבל ביקשתי התייחסות אך ורק למגרש הדרומי .
שלום סולטן כל מילה שלך במקום ,רק מילה אחת לא כי לא צריך לבדוק את הקבלן הרי הכל הולך על אש קטנה צריך לבדוק למה בעיריה רואים ושותקים זה מה שצריך לבדוק כי ברגע שאתה שותק אתה שותף לנעשה ,תראו את קניון עזריאלי שהולך ונבנה צמוד למפעל שטראוס ביציאה מהעיר שם אתה רואה עבודה עבודה ועבודה ככה בונים ומזיזים דברים שם יש 3 מנופים של דורי או אם אני לא טועה 4 מנופים ולידיעת ראש עירית עכו קניון קצת יותר בעיתי מלבנות יציעים לאוהדים ולהעמיד עמודי תאורה במגרש אז קחו שם בעיריה את זה לתשומת ליבכם ותתחילו להריץ כבר את המגרש כי זה באמת ביזיון שאין כדוגמתו .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2010, 14:50 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

כמה שאתם צודקים חברים.לפני כחודשיים שאלתי את ראש העיר את אותה השאלה והוא אמר לי כי יש קשיים באישורים למינהם אבל אני לא מבין דבר אחד עם אין אישורים למה ממשיכים לעבוד.אז עם עשרה עובדים עובדים באיצטדיון למה לא 50 עובדים .לפי דעתי ראש העיר מבלף גם אותנו ולא אומר את האמת .אני קורא לשרון דהאן הדובר לתת תגובה שתהיה ענינית מדוע העבודה נעשית בעצלתיים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2010, 15:55 
עכונט כדרך חיים

rafital123 נמאס לנו כבר לראות ככה את האיצטדיון כולה 6 אלף צופיים לא 60 אלף הכל זוחל כמו צב הגיע הזמן לקבל הסברים מראש העיר אוהדי עכו לא ינוחו ולא ישתקו עד שיקום איצטדיון לשמו בעיר נמאס מהסחבת לא מאמינים למילים רוצים לראות מעשים .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: