חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 16:44

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שנה טובה לאוהדי הפועל עכו ולגולשי עכונט
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2010, 10:32 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

שנה טובה לכל הגולשים בעכונט שתהיה שנה טובה שנה של הישגים בריאות וכל מה שתבקשו.ברצוני להגיב על מה שקרה בין עומרי לעראפאת חברים זהו חודש הסליחות ואנחנו צריכים להיות רגישים ולדעת לסלוח.יש לעכו הנהלה שתדע לטפל בבעיה תגובות גזעניות לא יועילו .בכל אופן לא הייתי מאושר מהידיעה באינטרנט.זה מכפיש את שם הקבוצה.גם הטיפול בבעיה של אלי כהן ממש מוציא אותי מגדרי הוא לא היה צריך לתת לשנהם לשחק ולהשעות את עראפאת עד לועדת המשמעת אני מקווה שציון לא ינהג לפי הרצונות של אלי כהן ויעניש בחומרה את עראפאת.כי השחקנים צריכים להראות דוגמא בהתנהגותם .אינני מאושר ממה שקורה עד עתה בהפועל עכו. דיברתי על זה בתחילת העונה שאלי כהן חתם הבאלאגאן שהיה ברעננה עבר להיות בעכו..הרכש אינו משביע ר ון וקבוצה שנלחמת על חייה חייבת היתה לחזק את עצמה ועם התקציב לא מאפשר החתמות אינני מבין בכדורגל.איך קבוצות כמו סכנין אוהפועל רמת גן ועוד קבוצות מצליחות להביא שחקנים ואנחנו לא והם בתקציב כמו שלנו.כמו שזה נראה כרגע הפועל עכו מועמדת כמעט ודאית לירידה.והלואי ואני טועה.אבל אין טוב ממראה עיניים עקבתי אחרי הקבוצה מתחילת העונה ואינני רואה שום השתפרות כמו שאלי כהן אומר .הוא לא רואה מה שאנשים מבחוץ רואים טוב אני יפסיק להעביר ביקורות עכשיו ומקווה שכבר במשחק הקרוב עכו תשחק טוב ותצליח להוציא תוצאה טובה מהפועל תלאביב בינתיים שלום לכולם ושתהיה שנה טובה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: