חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 26 יוני 2025, 23:05

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אוהדי הפועל עכו גאים ומצדיעים לדודו גורש ....
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2010, 20:03 
עכונט כדרך חיים

ברגע זה דודו גורש מתחמם באצטדיון ר"ג עם סגל נבחרת ישראל לקראת המשחק נגד מלטה

ג'וש שגיא קרא לו וברך אותו על הכבוד ..

כולנו מצטרפים לברכות ומאחלים לדודו המשך הצלחה ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אוהדי הפועל עכו גאים ומצדיעים לדודו גורש ....
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2010, 20:16 
עכונט כדרך חיים

שיהיה המון בהצלחה לדודו גורש שוער מספר 1 אוהבים אותך דודו!!!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2010, 22:18 
עכונט כדרך חיים

בתור מי הוא מתפקד-השוער של הנבחרת :?: :?: :?: :?:

ובכל מיקרה-שיהיה לו ולנבחרת בהצלחה

ושאינשאלה יביאו ניצחון :!: :!: :!: :!: :!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2010, 14:50 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

הייתה גאווה גדולה לראות את דודו גורש בחימום ויחד עימו 23 נבחרים השחקנים הטובים בארץ בעת הזו.
צעקתי לקראתו והוא הגיע עד אלי בירכתי אותו וקיויתי שתהיה קונסטלציה שהוא ישחק אבל זה לא קרה.
הוא אמר לי שאין סיכוי שהוא ישחק.
אוהדי הנבחרת הרבים שגדשו את היציעים 11 ו12 פירגנו לדודו.
אני ממש התרגשתי שאחרי שנים רבות מאוד היה לעכו נציג בנבחרת.
אני חושב ששחקנים נוספים מעכו יכולים להגיע לסגל הרחב של הנבחרת ומקווה שזה יקרה במהלך העונה.
למשחק הבא של הפועל עכו אביא את החוברת של המשחק עם דודו מצולם יחד עם כל הסגל.
אולי אני מגזים אבל אני ממש שמח בשבילו ובשביל הפועל עכו.
כל אימון שלו עם הנבחרת ועם שורה אוברוב רק ישפרו אותו.
ניפגש אחרי פגרת הנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2010, 19:08 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

קודם כל ברכות לדודו גורש על זימונו לסגל הנבחרת .

אכן כבוד גדול לעיר עכו !

זוכרים מי היה הנציג העכואי האחרון לפניו בנבחרת הבוגרת ??????????

אלברט אדרי נמנה עם סגל המונדיאל של מקסיקו 70 ונופה ממש ימים ספורים לפני הנסיעה.

חייבים לציין גם את כוכבי נבחרת הנוער מעכו בראשותו של שלום אסייאג ששיחק
במשחקי אליפות אסיה , וכמדומני אף שימש כקפטן באחד המשחקים.
גם אחיו של שלום ,ציון אסייג נמנה עם סגל נבחרת הנוער , יחד איתו מאוחר יותר גם שלום וקנין.

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2010, 19:20 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

כל הכבוד לדודו שעשה זאת בדרך הקשה והביא כבוד גדול לעיר עכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2010, 21:37 
עכונט כדרך חיים

סוף סוף יש בנבחרת מאמן שלא רואה אף אחד ממטר ונותן במה לאלו שכן מגיע להם לקבל את חולצת הנבחרת ודודו גורש הוא אחד מהם ,אני מאמין שמעכו יצאו לפחות עוד שניים לנבחרת ישראל אני מהמר על בן בנימין ורועי דין שהשנה השתדרג בצורה מצויינת מי שכן יכול להגיע לנבחרת לפחות בנתיים לצעירה זה כליבאת שאני צופה לו עתיד ורוד ולנו אוהדי עכו יהיה במה להתגאות שנראה שחקנים שמשחקים בעכו מתקדמים .
דודו היה צריך כבר בעונה הקודמת לקבל את חולצת הנבחרת אבל מה לעשות על הקוים עמד מאמן פחדן כדוגמת דרור קשטן שכנראה פחד מהתקשורת העויינת כלפי הפועל עכו שממשיכה להתעלם מהקבוצה והראיה לכך בעיתון של היום לא רשמו רק את הפועל עכו שניצחה יותר נכון הביסה את סכנין 4-1 בתצוגה מצויינת כשכבר במחצית הראשונה היה 3-0 לעכו כשסכנין משחקת בהרכב החזק שלה כשבעכו לא עומד בשער השוער הטרי של נבחרת ישראל דודו גורש ,האמת כל כך רציתי אתמול ללכת לראות את דודו במדים של הנבחרת אבל מה לעשות עבודה קודמת לכל היה לי אירוע באולמי טופז .

דודו זה מסר אישי לך אוהדי עכו ותושבי העיר גאים בך ורואים בך שגריר של העיר ושגריר של האוהדים ומשפחת הפועל עכו אנחנו מחזיקים לך אצבעות ובתוך ליבנו מקווים לראות אותך כשוער ראשון של נבחרת ישראל כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2010, 02:42 

(שחר)

ערב טוב ושבת שלום לכולם

נכנסתי כדי להגיב על התגובה של סמי

לדעתי אחרי המשחק אתמול כבר בדקה 45 היה צריך לקנות לפרננדז כרטיס טיסה חזרה לצרפת ושיקח איתו את טל בנין ביחד !
ועכשיו אסביר גם למה ...
עם כל הכבוד לדודו שהוא מייצג קודם את הנבחרת ואז את הפעול עכו הוא היה שוער שלישי והיה בסגל המורכב וישב ביציע ולא טרם ....מבלי לפגוע הוא גם לא היה אמור לשבת על הספסל מההתחלה כי ככה זה בדרך כלל שוער שלישי בנבחרת
הוא אכן שוער ברמה גבוה אין בכלל ספק !
עכישו הנבחרת נראתה זוועה וזאת מילה עדינה !
שחקנים שלא פותחים בקבוצות שלהם לדוגמא כמו דני בונדר לא אמורים להיות בסגל בכלל !הגנה לא הגנה קישור לא קיצור התקפה לא התקפה ....אם לא היה יוסי בניון בנבחרת היינו עוד מפסידים !גועל נפש של ניהול משחק בשיטה שלא שיטה בדיוק כמו בזמנים של יואב לוי בהפועל עכו !
עכשיו לפירגון לדודו אין בכלל צל של ספק שמגיע לו אלפיי ברכות אבל מי פה ולהזמין את בן בינימין ורועי דיין לנבחרת ישראל !חחח זה נשמע קצת מצחיק ולא הגיוני !כי אם זה מה שיהיה בנבחרת אז לא רק שלא נעלה ליורו או מונדיאל גם יקחו לנו את הזכות להשתתף כמו באורויזיון שגומרים מקום אחרון חח סמי תעשה טובה בחייט אתה רואה מה שאתה רושם אחי אתה יודע שאני אוהב ומכבד אותך אבל תיהיה מציאותי הפועל עכו זה הפועל עכו אבל בשביל הנבחרת חח !?ארביטמן ,קולאוטי,שכטר,ורמוט ,יואב זיו ,דקל קיינן,ברק יצחקי שפצוע אביחי ידין (שהורחק בגלל צהובים )
ועוד רבים אחרים שלא זומנו שיש להם מקום בנבחרת ולא שיחקו אתה אומר לי בן ורועי צריכים להיות בנבחרת ?!על מה ולמה איזה קבלות יש להם מלחמות נגד ירידה ?אני לא מבין אותך לפעמי
במקום מי יש לרועי דיין מקום ?במקום בן סהר ?שכטר?קולאוטי ?יצחקי ?ארבייטמן ?
במקום מי יש לבן לשחק?במקום אלמוג כהן שהיה המצטיין אתמול ?במקום כיאל(שאני מעדיף שלא יהיה בכלל אבל נגזר עליינו שהוא משחק) במקום אביחי ידין ?במקום תמיד כהן?
אם אתה אומר שיש להם מקום בנבחרת אז גם יש מקום לאלי ארליך לליעד אלמליך לגבע ברקאי ולכל הסגל של הפועל עכו הישראלים כמובן יש מקום בנבחרת
תיהיה מציאותי ורשום עם הראש ולא עם הלב,אוהב אותך !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2010, 02:43 

לא רק שהוא לא רואה ממטר הוא לא רואה כלום ולא יודע מה הולך בכדורגל הישראלי וגם לא טל בנין אם זה הסגל שהוא בחר וזה ה11 שהוא פתח !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2010, 10:49 

שחר ידידי
הפסימיות וחוסר הפירגון זאת בעיה קשה,בעיקר לישראלים,כלום לא מתאים להם.
ניצחון במשחק ראשון בקמפיין גם אם לא במשחק מבריק זאת אחלה תוצאה ויש לפרגן לנבחרת.
זימון לדודו לסגל הרחב גם אם הוא על הספסל זה נפלא ונותן תיקווה לעתיד.
אפשרות של צירוף שחקנים לסגל הרחב זה נפלא.
שחר אלא דברים טובים לא דברים שאתה צריך להיתבאס מהם,אני בטוח שיש הרבה דברים להיתבאס מהם,אבל יש גם מקום לפירגון לנבחרת.
בפרשנות שלך את המשחק של הנבחרת אתה מזכיר לי את כל הפרשנים שתוקפים את הפועל עכו השכם והערב.
ניצחנו שחר,יוון הוציאה רק תיקו ביוון האמן לי שיש סיכוי לגמור אולי במקום השני בבית.
איך היית מגיב כאוהד ספרד אחרי ההפסד לשוויץ במונדיאל,הם הפסידו אבל הם אלופי העולם.
אנחנו ניצחנו תן להנות מהניצחון ,כמו שנהננו שעונה שעברה בניצחונות של ירון.
פרגן אחי זה הרבה יותר כיף מלהיתבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2010, 11:07 
עכונט כדרך חיים

שחר בוקר טוב ושבת שלום...

אתה טוען שפרננדז לא רק שלא רואה ממטר אלה לא רואה כלום וכבר בדקה ה-45 צריך לקנות לו כרטיס טיסה ולטל בנין יחד סבבה זו הדעה שלך .
אתה מצחקק שציינתי שבן בנימין ורועי דין גם יכולים לשחק בנבחרת במידה וימשיכו ביכולת שלהם וציינת שחקנים שאיתם הם צריכים להלחם ,מי זה גל אלברמן שחר שחקן שעבר לבונדסליגה הגרמנית עד שהתחיל לכאוב לו הגב והתחת נדבק לכיסא החליט לחזור לארץ לקבוצת הפראיירים הטורנית מכבי תל אביב ,תאמין לי אם בן היה משחק בקבוצה יותר פופולרית ויותר מסוקרת בצורה חיובית גם הוא היה מגיע מהר מאוד לנבחרת ,בוא אני ירענן לך ולכולם את הזיכרון שתמיד השחקנים שהגיעו מקבוצות קטנות ואלמוניות שיחקו בנבחרת כך דוגמא :משה גלאם הגיע מביתר נתניה,זהי ארמלי הגיע ממכבי שפרעם,ווליד בדיר הגיע מכפר קאסם,רפי כהן השוער הגיע מאילת ,רפי כהן השחקן הגיע מכרמיאל ,אלון חרזי הגיע מהכוח רמת גן ,יוסי אבוקסיס ואיציק זוהר הגיעו ממכבי יפו שהיתה באותו הזמן בליגה הארצית,רוני רוזנטל היה מנופה ממכבי חיפה והתאמן במגדל כרום,יואב זיו הגיע לנבחרת מנצרת עלית כנ"ל שכטר עשה את הקפיצה הראשונה שלו מנצרת עלית,ויש עוד ששכתי את שמם אז זה לא משנה מאיזה קבוצה אתה מגיע משנה מי המאמן עם בצים של בת יענה מחליט לקחת אותם איתו ולהריץ אותם בטופ של הכדורגל הישראלי נבחרת ישראל .

איזה קבלות יש לאלברמן קבלה של מחמם ספסל ,איזה קבלות יש לדקל קינן פיספוס אליפות כלוזרים במכבי חיפה מי ישמע לאיזה קבוצה הוא הגיע בלקפול חחח ממש קבוצה מהדרג הראשון באירופה דיי שחר תפסיק להיות ילד כן גם רועי דין וגם בן בנימין ועוד יכולים להתמודד על המקום בנבחרת אומנם לא ראיתי את המשחק כי עבדתי באירוע אבל כמו שאתה כותב חוץ מיוסי בניון לאף אחד אין מקום בנבחרת אז באמת למי יש באמת מקום תעלה לנו בבקשה את ההרכב של הוכנבויים חחח דיי עם השטויות שיהיה שבוע טוב ושנה טובה חחחחחחח צא מזה כבר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2010, 11:36 

שחר 3 נקודות למחשבה
אם היינו משחקים טוב יותר ומקבלים גול בצ'יפ דקה 90 ומפסידים אחד אפס,
אם היו מזמינים את אריאל הרוש במקום דודו גורש לסגל הרחב,
אם הסגל ברחב של הנבחרת היה נשאר באותה מאפיה של הקבוצות הגדולות.
היית יותר מבסוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2010, 18:59 

(שחר)

ערב טוב ושבוע טוב ....

לתגובתך גוש.....

אני לא מאלה שמחכים בפינה או משהו ....אני מעל הכל אוהב את הנבחרת ורק אז את הקבוצה שלי (הפועל עכו ) וכך אני חושב וכל שאר המדינה והאנשים שתשאל אותם לגבי סדר העדיפויות .
כשאני רואה את הנבחרת משחקת גם במשחק ידידות יש לי צמרמורת והתרגשות כזאת גדולה שאני רואה אותה ובמיוחד שמנגן ההמנון שיש לי דמעות בעניים !אפילו בבית אני עומד דום להמנון כשהוא מנגן בטלויזיה !אני חושב שאין יותר לאומני ממני !

עכשיו לגבי היכולת ולגבי התוצאות ולגבי השחקנים זה עולם אחר ושונה לחלוטין ואסביר....
הנבחרת שיחקה בצורה גועלית ממש ,כשאני בא לראות את הנבחרת ברור שקודם כל אני רוצה ניצחון ולא משנה באיזה דרך גם משער של השופט ,המטרה מקדשת את האמצעים אבל אני גם רוצה לראות ולהנות מכדורגל ....נכון זה סותר אחד את השני אבל כשיש לך שחקנים ברמה,שמשחקים ברמות הכי גבוהות שיש באירופה אתה גם מצפה לזה .
בנוגע למאמן -אין לו קבלות בתור מאמן מצליח -כשהוא אימן את פ.ס.ז' הוא סיפסל את השחקן הכי טוב שהיה בעשור האחרון רונלדיניו ...כשהוא אימן את ריאל בטיס מהליגה הספרדית הוא הוריד אותם ליגה....כשהוא אימן את ביתר בתחילת הכסף הגדול של גידמאק הוא לא הגיע איתם לטופ אז מפה ולתת לו לאמן את הנבחרת כשהוא לא מכיר את השחקנים זה חמור מאוד !טל בנין גם סוג של אכזבה לדעתי כי הוא אמור היה להכיר ו"להדריך" את לואיס פרננדז לגבי אותם שחקנים שזומנו לקמפיין הזה .

לגבי השחקנים זה בעיה ,זה היה לדעתי סוג של הרכב ניסיוני כי אף אחד לא שיחק
בתפקיד שלו.
לא ערן זהבי ולא תמיר כהן ובנוסף לא שיחקו כל הליגיונרים +שיחקו שחקנים שלא פותחים בקבוצות שלהם למשל דני בונדר ....

ההרכב שאני הייתי מעמיד היה נראה כך:אווט ,טל בן חיים,דקל קינן ,יואב זיו,דדי בן דיין (עומרי קנדה),גילי ורמוט ,אביחי ידין,בירם כיאל (לצערי),יוסי בניון,שכטר,ארביטמן .

בספסל:אלמוג כהן (שהיה מצויין),עומרי קנדה,שטראובר,ברק יצחקי(כשיחזור מפציעה),קולאוטי,אליניב ברדה,בוזגלו,בירבס נתכו(שני אלה כשהצעירה לא צריכה אותם כמובן ) גל אלברמן (כשיחזור מהפציעה )אני לא יודע בדיוק כמה מותר בספסל ....

ולגבי הפירגון אתה בטח לא קורא גוש,אני מפרגן לדודו !ולא פעם אמרתי ורשמתי שאני שמח וגאה שהוא מייצג את המדינה שלנו אבל זה לא קשור לדעתי על הנבחרת !!!כי פה אתה גוש מוציא אותי באור לא טוב בנוגע לדודו !

לתגובתך סמי ....
נתפסת על שחקן אחד גל אלברמן ,עד לא מזמן לפני שהוא עבר לבונדס ליגה הוא היה הקשר בה' הידיעה של מדינת ישראל !לא סתם קנתה אותו ברוסיה מינשנגלדבך וכאשר הוא היה פעיל זאת אומרת לא פצוע הוא שיחק !אותו דבר גם קולאוטי !שכבש כאשר היה נכנס גם אם זה היה 4 שערים בשנה הזאת או משהו בסביבה של 4 שערים ...לא יודע בדיוק ....

אני מצחקק משום שהפועל עכו נלחמת לירידה ושחקנים מקבוצות קטנות עד כמה שהם טובים לא מתאימים לנבחרת !ככה אני חושב ,הם צריכים לעבור לקבוצות גדולות יותר בשביל להתפתח יותר בשביל לעלות את הרמה שלהם ואז ביום מין הימים לקבל זימון לנבחרת ...עכשיו זה מוקדם מדי ואפילו יכול לפגוע בהם מבחינה אישית ומנטלית .
נכון מה שרשמת על אותם שחקנים דאז אתה צודק בכל מילה !אבל מאוחר יותר הם עברו לקבוצות גדולות !ארמלי ממכבי חיפה ,שכטר הפועל תא,רפי כהן ממכבי חיפה וכו'.....
גם לך ארשום את מה שרשמתי לגוש לגבי דודו ....אני מפרגן ומכבד ושמח שהוא מייצג אותי בנבחרת ....אבל קודם כל אני רוצה לראות כדורגל ולהנות מהמשחק שכולנו אוהדים ואוהבים ואחרי זה אוכל לפרגן לשחקן שחקן על התרומה שלו כי לעט עתה חוץ מלהתאמן עם הנבחרת הוא לא היה על הספסל ובבו היום והזמן שהוא ישחק (בעזרת השם והלוואי) אהיה הכי שמח שיש !אבל אתם לא מבינים את הכוונה שלי אני לא מדבר על דודו או על שחקנים ביחיד ....אני מדבר עליהם כנבחרת ....וכנבחרת הם היו בושה וחרפה ..למרות הניצחון מול הבית חרושת לגפרורים כי זה כולה מלטה ! ואני מקווה שננצח את גיאורגיה ....ונעלה ליורו אבל בטוח שיהיה קשה עם הסגל והשחקנים האלה .....

שבוע טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2010, 22:45 

(שחר)

שוב לנושא של דודו רציתי להוסיף שלא סתם הוא הוזמן לנבחרת 9 שנים בהפועל עכו זה לא קל !גם מבחינה קידום וגם מבחינה שעכו קבוצה קטנה וגם אף אחד לא רואה אותו או בא לראות ,וכאשר הוא הצליח לעבור את כל המכשולים האלה מגיע לו כל הכבוד שאפו וישר כח והכי הרבה הצלחה בעולם ואני שוב חוזר ואומר על הפעם הראשונה פירגנתי לדודו !כבר מהברכה הראשונה שנפתחה פה בפורום כעט בכתבתי ביקרתי את הניבחרת !ולא את דודו !נבחרת זה כלל השחקנים כולל דודו ....ולדעתי דוד שוער יותר טוב מאוהד לויטה !ויגיע הזמן שלו להיות שוער שני !אפילו במקום לירן שטראובר שרשמתי ....
דודו שוער עם ניסיון שוער ותיק בליגה הלאומית ושוער ליגיטימי של ליגת העל ששם היה צריך להיות כבר ממזמן ולא בהפועל עכו בקבוצה גדולה יותר מפורסמת יותר ומי יתן שיהיו לנו עוד שחקנים לצומת לבכם גוש וסמי אני פירגנתי לדודו שכצריך! וביקרתי את הנבחרת לטעמי כמו שצריך בלי לעשות הנחות !ולי כן כאב לראות את דודו לא בסגל למשחק וכמו שדודו אמר בראיון אפילו כשוער שלישי אני יגיע לנבחרת.ככה גם אני הייתי עושה העיקר לייצג את המדינה ....אם לא לשחק אפילו רק לשפר ולהוציא את המיטב מהאימונים עם שחקנים הכי טובים בישראל .....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2010, 22:49 

אבל כעט חוץ מדודו אני לא רואה אף שחקן שמתאים לנבחרת בעכו ...או שצעיר מדי לנבחרת (בן) שזה יכול רק לפגוע בו יותר כי הוא לא רגיל למעמדים כאלה ....או רועי דיין שלדעתי יש המון חלוצים טובים לפניו !ובמעמדים גדולים לא עמד לדוגמא כאשר שיחק בקבוצות גדולות כמו הפועל ומכבי תא .....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: