(שחר)
ערב טוב ושבוע טוב ....
לתגובתך גוש.....
אני לא מאלה שמחכים בפינה או משהו ....אני מעל הכל אוהב את הנבחרת ורק אז את הקבוצה שלי (הפועל עכו ) וכך אני חושב וכל שאר המדינה והאנשים שתשאל אותם לגבי סדר העדיפויות . כשאני רואה את הנבחרת משחקת גם במשחק ידידות יש לי צמרמורת והתרגשות כזאת גדולה שאני רואה אותה ובמיוחד שמנגן ההמנון שיש לי דמעות בעניים !אפילו בבית אני עומד דום להמנון כשהוא מנגן בטלויזיה !אני חושב שאין יותר לאומני ממני !
עכשיו לגבי היכולת ולגבי התוצאות ולגבי השחקנים זה עולם אחר ושונה לחלוטין ואסביר.... הנבחרת שיחקה בצורה גועלית ממש ,כשאני בא לראות את הנבחרת ברור שקודם כל אני רוצה ניצחון ולא משנה באיזה דרך גם משער של השופט ,המטרה מקדשת את האמצעים אבל אני גם רוצה לראות ולהנות מכדורגל ....נכון זה סותר אחד את השני אבל כשיש לך שחקנים ברמה,שמשחקים ברמות הכי גבוהות שיש באירופה אתה גם מצפה לזה . בנוגע למאמן -אין לו קבלות בתור מאמן מצליח -כשהוא אימן את פ.ס.ז' הוא סיפסל את השחקן הכי טוב שהיה בעשור האחרון רונלדיניו ...כשהוא אימן את ריאל בטיס מהליגה הספרדית הוא הוריד אותם ליגה....כשהוא אימן את ביתר בתחילת הכסף הגדול של גידמאק הוא לא הגיע איתם לטופ אז מפה ולתת לו לאמן את הנבחרת כשהוא לא מכיר את השחקנים זה חמור מאוד !טל בנין גם סוג של אכזבה לדעתי כי הוא אמור היה להכיר ו"להדריך" את לואיס פרננדז לגבי אותם שחקנים שזומנו לקמפיין הזה .
לגבי השחקנים זה בעיה ,זה היה לדעתי סוג של הרכב ניסיוני כי אף אחד לא שיחק בתפקיד שלו. לא ערן זהבי ולא תמיר כהן ובנוסף לא שיחקו כל הליגיונרים +שיחקו שחקנים שלא פותחים בקבוצות שלהם למשל דני בונדר ....
ההרכב שאני הייתי מעמיד היה נראה כך:אווט ,טל בן חיים,דקל קינן ,יואב זיו,דדי בן דיין (עומרי קנדה),גילי ורמוט ,אביחי ידין,בירם כיאל (לצערי),יוסי בניון,שכטר,ארביטמן .
בספסל:אלמוג כהן (שהיה מצויין),עומרי קנדה,שטראובר,ברק יצחקי(כשיחזור מפציעה),קולאוטי,אליניב ברדה,בוזגלו,בירבס נתכו(שני אלה כשהצעירה לא צריכה אותם כמובן ) גל אלברמן (כשיחזור מהפציעה )אני לא יודע בדיוק כמה מותר בספסל ....
ולגבי הפירגון אתה בטח לא קורא גוש,אני מפרגן לדודו !ולא פעם אמרתי ורשמתי שאני שמח וגאה שהוא מייצג את המדינה שלנו אבל זה לא קשור לדעתי על הנבחרת !!!כי פה אתה גוש מוציא אותי באור לא טוב בנוגע לדודו !
לתגובתך סמי .... נתפסת על שחקן אחד גל אלברמן ,עד לא מזמן לפני שהוא עבר לבונדס ליגה הוא היה הקשר בה' הידיעה של מדינת ישראל !לא סתם קנתה אותו ברוסיה מינשנגלדבך וכאשר הוא היה פעיל זאת אומרת לא פצוע הוא שיחק !אותו דבר גם קולאוטי !שכבש כאשר היה נכנס גם אם זה היה 4 שערים בשנה הזאת או משהו בסביבה של 4 שערים ...לא יודע בדיוק ....
אני מצחקק משום שהפועל עכו נלחמת לירידה ושחקנים מקבוצות קטנות עד כמה שהם טובים לא מתאימים לנבחרת !ככה אני חושב ,הם צריכים לעבור לקבוצות גדולות יותר בשביל להתפתח יותר בשביל לעלות את הרמה שלהם ואז ביום מין הימים לקבל זימון לנבחרת ...עכשיו זה מוקדם מדי ואפילו יכול לפגוע בהם מבחינה אישית ומנטלית . נכון מה שרשמת על אותם שחקנים דאז אתה צודק בכל מילה !אבל מאוחר יותר הם עברו לקבוצות גדולות !ארמלי ממכבי חיפה ,שכטר הפועל תא,רפי כהן ממכבי חיפה וכו'..... גם לך ארשום את מה שרשמתי לגוש לגבי דודו ....אני מפרגן ומכבד ושמח שהוא מייצג אותי בנבחרת ....אבל קודם כל אני רוצה לראות כדורגל ולהנות מהמשחק שכולנו אוהדים ואוהבים ואחרי זה אוכל לפרגן לשחקן שחקן על התרומה שלו כי לעט עתה חוץ מלהתאמן עם הנבחרת הוא לא היה על הספסל ובבו היום והזמן שהוא ישחק (בעזרת השם והלוואי) אהיה הכי שמח שיש !אבל אתם לא מבינים את הכוונה שלי אני לא מדבר על דודו או על שחקנים ביחיד ....אני מדבר עליהם כנבחרת ....וכנבחרת הם היו בושה וחרפה ..למרות הניצחון מול הבית חרושת לגפרורים כי זה כולה מלטה ! ואני מקווה שננצח את גיאורגיה ....ונעלה ליורו אבל בטוח שיהיה קשה עם הסגל והשחקנים האלה .....
שבוע טוב
|