חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 22:55

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עובדי ביה"ח "מזרע" בעכו מצטייני משרד הבריאות
הודעהפורסם: 29 יולי 2009, 14:09 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

עובדי ביה"ח "מזרע" מצטייני משרד הבריאות

מנהלת מח' פעילה נשים סגורה ב"מזרע" ד"ר מינה קושניר ומנהל יח' המחשוב אריאל לביא, נמנים על 16 זוכי "פרס העובד המצטיין" של משרד הבריאות. בין מקבלי "פרס המשרד", נמנים גזברית ביה"ח רחל אולשביצקי ומרכזת לשכת אח ראשי אילנית גרייף

מצטיינים ב"מזרע". משרד הבריאות הודיע השבוע למרכז הרפואי לבריאות הנפש "מזרע" בעכו על ההחלטה להעניק פרסי הצטיינות לארבעה מעובדי ביה"ח. מנהל ביה"ח ד"ר ליאונרדו מוגילנסקי והמנהלת האדמיניסטרטיבית נעמי אסולין שלחו מכתב לזוכי "פרס העובד המצטיין" של משרד הבריאות: מנהלת מח' פעילה נשים סגורה בביה"ח ד"ר מינה קושניר ומנהל יח' המחשוב בביה"ח אריאל לביא, שבו ציינו, "סיבות רבות לגאוותנו ביודענו את המספר הרב של ההמלצות המופנות כל שנה לוועדה המשרדית להענקת פרסי הצטיינות. כל המלצה נבחנת בדקדקנות. לנו ברור שזכייתם אכן משקפת את הישגיהם הרבים ואת תרומתם האיכותית לאורך השנים. הזכייה בפרס באה להביע באופן סמלי את הערכתנו והערכת המשרד על פועלם".

כאמור, ועדת בחירה יחידתית להענקת פרסי הצטיינות בשירות המדינה בחרה בגזברית ביה"ח "מזרע", רחל אולשביצקי ובמרכזת לשכת אח ראשי אילנית גרייף כראויות להענקת "פרס המשרד". הנהלת ביה"ח, ברכה את הזוכות וציינה לשבח את פועלן ותרומתן לבית החולים.

הפרסים ותעודות ההוקרה יחד עם מענק כספי, יוענקו בקרוב לארבעת העובדים המצטיינים בטקס חגיגי, שיתקיים במרכז הרפואי לבריאות הנפש "מזרע"..

תמונות בטעינה

תמונה

תמונה

תמונה

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: עובדי ביה"ח "מזרע" בעכו מצטייני משרד הבריאות
הודעהפורסם: 29 יולי 2009, 14:11 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

מנהלים למצוינות בביה"ח "מזרע" בעכו

עובדים בדירוג המינהלי במרכז הרפואי לבריאות הנפש "מזרע" משתתפים בימים אלה בקורס ניהול למצוינות ארגונית ולאיכות השירות

משתלמים ומתמקצעים במרכז הרפואי לבריאות הנפש "מזרע" בעכו. 45 עובדים בדירוג המנהלי בביה"ח "מזרע" החלו בימים אלה את לימודיהם בקורס ניהול למצוינות ארגונית ואיכות השירות, בהנחיית רשת המכללות "עמל הישגים". לדברי המנהלת האדמיניסטרטיבית של ביה"ח "מזרע", נעמי אסולין, "אנו ב'מזרע' נמצאים תמיד עם היד על הדופק ומביטים קדימה לעתיד. מטרתנו להתמקצע ולהיות במגמת שיפור תמידית". זהו נדבך נוסף המצטרף לפעילות הנמרצת הפועלת בביה"ח בהטמעת EFQM.

יו"ר ועד עובדי המינהל והמשק אברהם שושן שתרם את חלקו בפתיחת הקורס מוסיף כי הקורס כולל עשרה מפגשים, בהיקף של כ-40 שעות ,מזכה בגמול מינהל ומסובסד ע"י העמותה לקידום מקצועי של עובדי המדינה.

המנהלת האדמיניסטרטיבית של ביה"ח "מזרע", נעמי אסולין, מציינת, "בקורס נלמדים מגוון נושאים ובהם: מדיניות קידום איכות ומצוינות, מצוינות ארגונית בדגש על אבחון ארגוני, מערכות מורכבות, סגנונות ניהול ותרבות ארגונית. כמו כן נלמדת קביעת מדיניות, תכנון אסטרטגי, תכניות עבודה ובקרה ניהולית. נושא חשוב נוסף הנלמד בקורס הוא שיפור השירות לציבור - החשיבות, ערכי השירות, ממשקי קשר ותהליכי שירות, מוכוונות ללקוחות, מימדי איכות ומצוינות וחשיבות שיתוף העובדים במהלכי שיפור ארגוניים".

מודול הלימודים הבא יעסוק בנושאים ייחודיים למערכת הבריאות כגון הפסיכולוגיה של החולי , כלכלת בריאות וסוגיות מרכזיות דוגמת טכנולוגיות וחידושים בבריאות, מחלות זיהומיות במאה ה-21, בריאות הציבור ועוד .

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2009, 04:40 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לעבוד במזרע זו משימהמאוד קשה , כדי להצטיין צריך להיות ממש ממש טובים..
כל הכבוד למצטיני מזרע עכו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2010, 13:24 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

אני רוצה להודיה שמתחילה תהליך משפטי נגד "רפאה המצטיינת" קושניר מינה מביה"ח "מזרע".
היא משתתפת בוועדה רפואית בביטוח לאומי ואני הייתי אצלה בוועדה. אני מאוד חולה לאחר הטרדה מינית ואונס בעבודה. יש לי נכות כבר 4 שנים (דיקייון פוסט טראומתי עם נטייה להתפרצוית ואגרסיביות ולהתאבדות). במצב הזה הגעתי לוועדה. קושניר מינה מהתחלה התחילה לאיים ולהטריד אותי עם שאלות שהביאו אותי להתפרצות ובכי אבל היא לא עצרה (למרות שאני צעקתי ובכיתי וביקשתי להפסיק) ובסוף זרקה אותי מהחדר במצב כזה. לאחר שיצאתי ניסיתי לקפוץ מקומה 3 אבל הייתה לי מזל שאחותי הספיקה לתפוס אותי (אחותי הייתה איתי בוועדה). אני צרכתי ובכיתי כך שהגיעו אנשי ביטחון וכל אנשים יצאו לפרוזדור רק קושניר מינה "הפסיכיאטרית המצטיינת" לא יצא ולא עזרה לאחותי להרגיע אותי. לאחר הועדה המצב הנפשי שלי התדרדר אני לא יכולה לישון ולאכול וירדתי כבר 5 קילו. התלוננתי לרפאה שלי ולביטוח לאומי.
קיבלתי תשובה מביטוח לאומי שאני אשימה באכול משקרה כי אני "הייתי אגרסיבית ומתלהמת ללא כל צדקה"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה אומר שקושניר מינה:
מאשימה את החולה בזה שהיא חולה.
או שהיא לא מבינה כלום בפסיכיאטריה או שהיא מתנהגת נגד חוקים של רפאים: אל תעשה נזק ותעזרי אפילו לאויב.
היא היתריה אותי עם חיוך בפנים וראינו שהיא התלהבה מזה והכול בגלל שאני צעקתי בגלל מחלה שלי.
אחרי כל הסיפור הזה ואחרי תלונה היא כתבה שאני מסוגל לעבוד חלקי: זה אומר שחלק מהזמן שאני יעבוד לא יהיו לי התפרצויות ובחלק הזמן שאני לא יעבוד כן. היא מבינה טוב מאוד שאני יכולה לגרום נזק לאנשים בעבודה או להתאבד ובכל מקרה האשמה יהיה אלי ולא אליה וכל זה רק בגלל שאני צעקתי אליה בזמן הוועדה. היא יודעת שאני טלוה בה ועושה משבאה לה.
עכשיו תגידו לי האים בן אדם הזה יכול להיות רפאה ?????????????????????????????????

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: