חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 יוני 2025, 00:38

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אני מקווה מאוד שבהנהלת הפועל עכו ישנו את החלטה לשחק בגרין
הודעהפורסם: 22 יוני 2010, 13:40 
עכונט כדרך חיים

אני מקווה מאוד שבהנהלת הפועל עכו ישנו את החלטה לשחק בגרין שבנצרת עלית סבלנו כל השנה לנסוע המון קילומטרים לכיוון דרום למשחקים,הגיע הזמן שנשחק קצת יותר קרוב לעכו שיגיעו גם יותר אוהדים למשחקים ,כבר עכשיו אני שומע ברחובות טענות על ההחלטה לשחק בגרין ואני כמו כולם לא יכול להיות אדיש לכך יש את עיילוט יש את דוחא יש את נשר שכולם הרבה יותר קרובים לעכו מאשר נצרת עלית ,מקווה שהנהלת עכו תתחשב באוהדים העכואים ותשחק קרוב יותר לעכו.
דרך אגב מביקורים שלי ושל ניר דרשר במגרש החדש ההתקדמות במגרש מפתיעה כל יום לטובה אם ציון ויצמן וראש עירית עכו ילחצו על הקבלן כדיי שהוא יסיים כמה שיותר מהר את המגרש כמו שמגרש הטניס הסתיים מהר מהצפוי ,אז אני מאמיןשעוד לפני חודש דצמבר כמו שהבטיח לי טרבלסי בשיחה על התקדמות המגרש בביקור האחרון שלי שם אני מאמין שלפחות חודש לפני דצמבר נחגוג ונחנוך את המגרש החדש בעכו ב"ה.
אז ראשי העיר יו"ר הפועל עכו ציון ויצמן תלחצו בבקשה את הקבלן ואת כל מי שעומד בפרוייקט של מגרש הכדורגל רוצים לשחק כדורגל בעכו. :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אני מקווה מאוד שבהנהלת הפועל עכו ישנו את החלטה לשחק בגרי
הודעהפורסם: 22 יוני 2010, 17:11 
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות

אין לך מושג כמה אני מחכה למשחק הראשון באיצטדיון החדש אני עוקב כל יום כמעט אחרי ההתקדמות ובאמת יש התקדמות בשבועיים האחרונים והבנתי שחלק מהעבודות אמור לעשות קבלן נוסף אז למה לא לעבוד במקביל ולסיים עם זה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אני מקווה מאוד שבהנהלת הפועל עכו ישנו את החלטה לשחק בגרי
הודעהפורסם: 22 יוני 2010, 22:27 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

כולנו מקווים שהמגרש שלנו יהיה מוכן בקרוב, יש בעכו גם אוהדים "שרופים" ששומרים שבת ויכולים להגיע למגרש ברגל .
אז באמת ציון ןראש עירנו היקר מר שמעון לנקרי - תאיצו את העיניין נמאס לנו לנדוד בשדות זרים .....
גם לעכו מגיע להינות ממשחקים של ליגת העל - עד שסוף סוף עלינו ונשארנו בליגה...
אז קדימה :D :D :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: