חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 23:58

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ירון הוכנבוים : " דודו גורש הוא שחקן העונה של עכו "
הודעהפורסם: 16 מאי 2010, 23:31 
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט

ירון הוכנבוים : "דודו גורש הוא שחקן העונה של עכו"

מאמן הקבוצה הצפונית, ירון הוכנבוים, יודע היטב מי חתום על הישארות קבוצתו בליגת העל: "אין מאושר ממני, זה היה כל כך מתוק". על העתיד: "אל דאגה, תהיה לי עבודה גם בעונה הבאה"

מאת דורון בן דור 16/05/2010 09:34

לא הרבה אנשים נתנו סיכוי להפועל עכו לשרוד בליגת העל. המאמן, ירון הוכנבוים, האמין לאורך כל הדרך שעכו שלו תעשה את הבלתי ייאמן ותישאר. אבל, עכו עשתה זאת בגדול. עם תקציב מינימום ניצחה הקבוצה הצפונית לקראת סיום המשחק משער דרמטי של ג'וני טננבוים מול הפועל חיפה ושלחה את הפועל ר"ג למבחנים.

ירון, מברוק על ההישג, ספר על התחושות?
"אין מאושר ממני. זה היה כל כך מתוק להבטיח את ההישארות בליגה משער בדקות האחרונות. עשינו דבר גדול ומבחינתי ההישג הזה שווה לאליפות אצל קבוצה גדולה".

האמנת שזה מה שיקרה, שלמרות התחזיות תשארו?
"האמנתי כי בשיטת הקיזוז היה לי ברור שגם האלופה וגם היורדות יושפעו משיטת הקיזוז שהיתה טובה לנו. כל הליגה הוכחנו שאנחנו קבוצה בעלת אופי שלא חוששת לשחק מול שום קבוצה".

עד לדקה ה-88 הפועל חיפה עוד עשתה לכם חיים קשים
"גם בדקה הזאת לא הרמתי ידיים ודרבנתי את השחקנים שלי להאמין שאפשר להבקיע. עד כמה סמלי שג'וני טננבוים עם נשמה גדולה כבש את שער הניצחון. שלחתי לקראת הסיום את כל השחקנים ההתקפים שלנו ועשינו זאת".

תמונה

הוכנבוים חוגג בסיום. "הוכחנו שיש לנו אופי"

מי שחקן העונה שלך בקבוצה?
"ללא ספק השוער דודו גורש שהיה מצויין לאורך כל העונה. מגיע לגורש צל"ש על העמידה שלו בשער. הוא עשה זאת ובגדול".

איפה אתה הולך לאמן בעונה הבאה?
"עכשיו שבוע חדש ונראה איך מתקדמים. שום דבר לא סגור. אני מסיים חוזה בעכו והכל פתוח כולל עכו. אני מקווה שאחרי עונה ראשונה בליגת העל תהיה להצלחה המשכיות אם זה בעכו או בכל קבוצה אחרת".

יש לך הצעות מקבוצות אחרות?
"כרגע לא התעסקתי בזה אבל אל דאגה, עבודה תהיה לי בעונה הבאה".

http://big.one.co.il/Cat/HonorBoth/Show ... x?id=42125

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה