חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 10:18

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מסר חשוב מאוד לשחקנים כנסו לקרוא ותייסמו את זה בשבת...
הודעהפורסם: 29 אפריל 2010, 10:30 
עכונט כדרך חיים

מסר חשוב מאוד לשחקנים כנסו לקרוא ותייסמו את זה בשבת...
בשבת הזו ובעו 2 שבתות אלו משחקי חיים ומוות אני בטוח שמיום ליום מפלס הלחץ עולה אם זה בקרב השחקנים ואם זה בהנהלה ובצוות המיקצועי ואם זה אצלנו הקהל לפני שנתיים הפועל עכו היתה בסיטואציה יותר מבהילה ומפחידה שחרב הירידה לליגה השלישית מונחת לה על הכתפיים שגם ניצחון לא היה יכול להבטיח לה את ההשארות בליגה ,שיחקנו נגד אחי נצרת שסיימה כעיקרון את העונה והקבוצה שנלחמה איתנו נגד הירידה היתה רשל"צ ששיחקה נגד בני לוד עכו כבר הובילה 4-0 רשל"צ הובילה 1-0 עד הדקה ה-80 כשהראש כבר לא היה במשחק של עכו כי כולם ידעו שעכו ניצחה 4-0 בני לוד כובשת גול שיוויון שמשאיר את עכו בליגה ומוריד את רשל"צ ליגה את השחה שהיתה בסיום המשחק תאמינו לי זו היתה שמחה אפילו יותר מהעליה לליגת העל ,אתם חייבים לתת מעצמכם לא 100% אלה מיליון % כדי לנצח את אחי נצרת לבוא בשיא המוטיבציה לשחק כדורגל חיובי ולהציג את היכולת כמו נגד הפועל פ"ת ,הפעם להבדיל מ-2 המפגשים הקודמים נגד נצרת שבהם הפסדנו 1-0 אנחנו רוצים לראות אותכם בצד המנצח לעלות בטירוף למגרש ולהראות לנצרת מי בעל הבית במגרש למרות הצפי לקהל גדול מאשר לעכו שיקנה להם עדיפות קטנה שלפי דעתי לא תצליח להשפיע עליכם השחקנים שרגילים ליציעים ריקים מצד אוהדי עכו.
הפעם זו שעת האמת של הקהל העכואי אני מבקש מכם בכל לשון של בקשה להגיע כמה שיותר קהל אוהדים למשחק אני קורא כאן לירין ולבוריס החברה הצעירים לנסות לגייס כמה שיותר חברים שיגיעו לעודד תירוץ של ל"ג בעומר הוא לא תירוץ אפשר ורצוי לחגוג אחרי המשחק נגד אחי נצרת כדיי לא לחלל את השבת אז לא נורא אם נחגוג שעה אחרי צאת השבת חגיגה כפולה ב"ה יאלההההההההההההההההההההההההההההההההההה קדימההההההההההההההההההההההההההה עכווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: