חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 אפריל 2026, 01:29

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הסיפור האמיתי לגבי האיצטדיון החדש תקשיבו ותגיבו....
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2010, 22:18 
עכונט כדרך חיים

הסיפור האמיתי לגבי האיצטדיון החדש תקשיבו ותגיבו.... אתמול יצא לי ללכת לאימון הקבוצה במגרש הדרומי נכנס אחד הקבלנים האחריים על בניית המגרש ,שאלתי אותו נו אחי מה קורה עם המגרש למה עובדים כמו צבים ,אז הוא אמר לי תפנו את השאלה הזו לראש העיר שלכם שלא מזרים כסף ובגלל זה הכל הולך איטי ובקושי אפשר להביא עובדים בכסף המוזרם לבניית המגרש כעיקרון המגרש אם היו מזרימים כסף בזמן וכמו שצריך אז הייתם פותחים את העונה בבית ,אמרתי לו ראש העיר טען בפתיחת העונה שבגלל אישורים של כל מיניי גורמים בניית המגרש מתעקבת ומי שלא בנה אף פעם הוא לא יודע איזה קשיים עוברים בשביל בניה.
אז אותו בחור אמר לוקשים הוא מוכר לכם מגרש כזה צריך מהרגע שמתחילים אותו גג שנה ואפשר לשחק בוא אם הוא היה מזרים כסף כמו שצריך היו כאן לפחות 20 30 עובדים והיינו עובדים 2 משמרות תוך חודש וחצי חודשיים בלי להגזים המגרש היה מוכן והופך להיות הבונבוניירה של הצפון לכו תראו איזה קצב אותו קבלן עובד בפ"ת וזה מגרש פי 3 יותר גדול מעכו והוא בשלבי סיום אז מה זה המגרש של עכו הכל לגו .
אם אתם יכולים תלחצו על ראש העיר שיריץ את מגרש הכדורגל כמו את מגרש הטניס הרי גם שם חיכו לאישורים וזה נבנה פחות משנה יודעים למה כי שם הכסף זרם כמו שצריך .אז אמרתי לקבלן נכון הוא לא רצה שהבת שלו תפספס משחק נגד שחר פאר מי ישמע הטניס הוא הספורט הפופולרי בישראל ובעכו בפרט אוהדי הפועל עכו ותושביה צמאים כבר למגרש בית בעכו ולגבי זה ראש העיר לא עושה כלום בנידון.
לידיעתכם עיריית עכו קיבלה בזכות הפועל עכו עוד 2 מיליון לבניית המגרש מיכוון שנשארה בליגת העל איפה הכסף נעלם למה לא משתמשים איתו להרצת המגרש הרי קבוצה בליגת העל שמשחקת בעיר שלה ממתגת את העיר ולא איזה פסטיבל מסכן בעיר העתיקה פעם בשנה למשך 4 ימים ברגע שיהיה מגרש העיר עכו תרויח ובגדול יהיו המון אוהדים שיגיעו לעיר יוציאו כספים תושבי עכו יתפרנסו המגרש ייצר עוד עובדים וכל שבת תהיה חגיגה בעיר עכו .

אז מכאן אני קורא לראש עיריית עכו מר שמעון לנקרי תתחיל להפשיל שרוולים לא יכול להיות שאנחנו בשנת 2010 לקראת סיום ועדין לא בנית את המגרש שהבטחת לפני 6 שנים אנחנו כבר שנה שביעית שמשחקים מחוץ לעכו וזו אשמה של העומד בראשה כמו שידעת לקבל פירגונים דע לקבל גם ביקורת .
לנו אוהדי הפועל עכו נמאססססססססססססססססססססס לנסוע כל שבת למשחק "בית" שבעצם זה משחק חוץ שלנו רוצים להרגיש את ליגת העל בעכו וברגע שיהיה מגרש מוכן אתה תגיד לעצמך וואו מה זה כל כך הרבה קהל מגיע למשחקים אנשים כאן צמאים למשהו הרי אין כלום בעיר עכו לפחות הכדורגל יוציא את האנשים מהעיר רפאים שבניתם לנו והרסתם במו ידכם דיי לזריעת חול בעייני התושבים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: הסיפור האמיתי לגבי האיצטדיון החדש תקשיבו ותגיבו....
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2010, 03:06 
עכונט כדרך חיים

אני קורא את מה שכתב סמי ומזדעזע!

אם זה נכון-אז זה פשוט בושה וחוצפה לעיריה שלא מזרימה את הכסף!

מקווה שלעיריה יהיה הסבר הגיוני לטרטור ולסבל המתמשך של האוהדים המסכנים!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

כמו שבנו את מגרש הטניס - כך יכלו לגמור גם את האיצטדיון ולא למרוח את זה לאורך שנים-
הוא לא פחות חשוב ואולי אף יותר ממגרש הטניס-

שהרי עכו נמצאת כבר עונה 2 בליגת העל וללא מגרש ביתי נורמלי כמו שאר הקבוצות ,
וזה דבר שלכשעצמו לא מתקבל על הדעת!!!!

:evil: :evil: :evil:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2010, 09:58 
עכונט כדרך חיים

דני בוקר טוב אחי מה שלומך?
כל הסיפור שאני כאן מספר זה אמת לאמיתה לא רק אני שמעתי את זה היו ליידי עוד 4 אנשים ששמעו מילה במילה .
ובאמת שזו בושה וחרפה לעיריית עכו שלא מפשילה שרוולים ומזרימה כסף שיש בקופה בקשר למגרש תתעוררו שם בעיריית עכו תתחילו להזיז דברים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2010, 15:24 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

עצוב :\

רעיונות לבת מצווה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2010, 16:23 
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות

סמי שלום ושבת שלום
ראש העיר אמר בזמנו שהסיבה שהאיצטדיון עדיין לא הושלם היא בכך שהוא לא מוכן להיכנע לסחטנות של קבלנים ואני מסכים איתו.
אני נוטה להאמין לגירסה של ראש העיר בעניין משום שעוד לא ראיתי חוזה שנחתם לגבי פרוייקט מסויים שבו צריך להוסיף כסף בשביל שיוסיפו עוד עובדים.
יש הסכמים למועד מסויים שבו הקבלן חייב לסיים וזה לא משנה עם הוא עובד לבד או עם 100 פועלים וכדאי יהיה לו לסיים את בניית האיצטדיון עד אפריל או מאי 2011 שזה בעוד כ5 חודשים ועם לא אז ראש העיר ישמח לתבוע לקבלן הנוכל והסחטן את הצורה.
הקבלן עשה הכל כדי שעכו לא תשחק השנה במגרשה וכל זה משום שלא הצליח לסחוט את ראש העיר.
כולנו מכירים את שמעון לנקרי שאוהד את הקבוצה לא משיקולים פוליטיים והוא הולך לרוב המשחקים מתוך אהבה נטו .
ומעוניין לא יותר מאיתנו שהבנייה תסתיים כבר.אבל חשוב גם לציין שהוא לא פראייר ולא מוכן שיסחטו אותו על חשבון קופת העיר שמנוהלת בצורה מצויינת מקצועית ואחראית .
כהוכחה תראו לי עוד קבוצה בליגת העל שרוב תקציבה ממומן על ידי ראש העיר.
נכון נעשתה טעות בעת חתימת החוזה שבה לא ביקשו זמן יותר קצר לסיום הבניה אבל יכול להיות שהשיקול היה להוזיל את העלויות וחשוב לציין שהיו המון עיקובים כמו אישורים ועתירות למיניהם כמו כן תקציבים מהטוטו .
יתכן וראש העיר שמר גם סכום חלקי כדי לתת לקבלן רק בסיום העבודות על מנת שימסור את המגרש כמו שצריך וזה לגיטימי כי גם אנחנו שאנחנו בונים בית או משפצים לא נשלם לקבלן את מלוא הסכום אלה רק בסיום העבודה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2010, 17:53 
עכונט כדרך חיים

שלום שאלה אחת לי אליך מתי ראית פעם אחרונה את שמעון לנקרי במשחק של עכו?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2010, 18:25 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
סמל אישי של המשתמש

לידעת הגולשים....

שמעון לנקרי ראש העיר הנכבד שלנו
שאני מאוד מעריך...לא מגיע למשחקים
בגלל כל הביקורת בנכתבת כאן באתר.
כאשר אף אחד לא מבקש את תגובתו
בנושא ושומעים רק צד אחד.
אני סמוך ובטחו שיש לראש העיר
הרבה מה להגיד בנושא....ולכן אני
מתכוון להביא לאתר את תגובתו בנושא.

אני לא אומר שהכתבה של סמי משקרת
אבל בואו נשמע גם את הצד השני לפני
שאנחנו קוטלים מישהו.

שבת שלום
מיקי

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2010, 18:54 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

(שחר)

חוץ מכיכרות יפייפיות וומגרש טניס שיהיה לבת איפה להתאמן ולשחק הוא לא עושה דבר !

כבר לפני 4 עונות הבטיחו פה מגרש
לפני שנתיים אמרו שהשנה בתחילת השנה השניה בליגת העל יהיה מגרש
עכשיו אומרים שבסוף השנה יהיה מגרש
בזמן שבמגרש עובדים 4 פועלים שאחד אחראי על השעון וכל השאר מעבירים תזמן
באמת אין לו סיבה לבוא לדעתי הוא דואג רק לקרובים שלו והוא זה שלא משחרר את הכסף לבניית האיצטדיון
עכישו פעם מול מכבי תא שהפסדנו 3-2 בעונה שעברה הוא היה במשחק וקיבל גביע הוקרה מהאוהדים ואני בין הבודדים שהיה מאחוריו(עמדתי מאחוריו ביציע הכוונה ) ואמר אין סיבה לתת לו את הגביע כי חוץ מכיכרות הוא לא עושה כלום ואני בטוח שהוא שמע את זה כי לאחר מכן כולם אמרו לי "מה איך אתה מדבר" ואני שוב רוצה להגיד את המשפט המפורסם....... אמרתי לכם ! בקצב הזה יהיה מגרש שאני בעזרת השם יתחתן שזה עוד 6-8 שנים בעזרת השם !

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2010, 19:29 

אני לא מבין עם יש את הכסף ביד למה לא לגמור יותר מהר את האיצטדיון עם הסיפור שהקבלן סיפר לסמי נכון אזי ראש העיר עובד על כולם בעיניים.צריך לחכות לתגובת ראש העיר ואני מקווה שהוא יגיב בצורה ענינית. ולא יזרה חול העיניים ראש העיר לא בא למשחקים מסוף העונה שעברה במשחק נגד הפועל חיפה קשה לו להגיע כי המגרש רחוק .אז שבת שלום לכולם

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2010, 19:38 

שימו לב שכל אלה שמגיבים נגד ראש העיר הם ילדים ולא זוכרים בדיוק איך העיר התנהלה בתקופת בירן ודקסטרו שחר עדיף שתשאל את אבא שלך שהוא ותיק ויודע בדיוק איך העיר התנהלה.
וכולנו יודעים גם איך מכבי עכו התפרקה לפני כעשור בגלל שראש העיר דאז לא מימן אותם ולא תקצב אותם.
אין הרבה ערים שיש בהם כלכך הרבה פרוייקטים כמו עכו ושמעון לנקרי הרים את העיר חבל על הזמן ובעזרת השם בעוד 4 חודשים יהיה גם איצטדיון וכולנו נהיה גאים בו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2010, 08:05 

הקצב בנייה של המגרש הוא לא איטי הוא מעצבן מצד אחד אתה רואה את הסוף ומצד שני הסוף נראה רחוק מאוד בקצב האיטי הזה. גם אני מלא בעצבים מהמצב אבל אני חושב שלפני שאנחנו מפילים הכול על ראש העיר צריך לשמוע גם אותו! ארונסון כרגע תחת מפרק ועלול לפשוט רגל כל רגע למי שלא ידע,דבר שמסכן את בניית המגרש יכול לקרות מצב שהערייה תשחרר כסף לקבלן ובמקום לעבוד משמרות כפולות הוא פשוט יקפל זנב ויפשוט רגל ואנחנו נישאר עם פיל לבן וחור גדול בכיס ,בקצב הזה המגרש יהיה מוכן לעונה הבאה שגם את זה אני לוקח עכשיו בשתי ידיים זה עדיף על פיל לבן חברים.
מקווה שראש העיר יבהיר את המצב ויתן תשובה ברורה מה קורה עם המגרש כי אנחנו כרגע חיים בעלטה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2010, 09:33 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

למרות שאני לא גר בעיר אני אביע עמדה.
זה לגמרי אישי מה שאני אומר.
יש לעכו ראש עיר משכמו ומעלה,הוא מנהל את העיר הלא פשוטה הזאת בצורה מעוררת התפעלות.
זאת עיר קשה ומסובכת לניהול והוא מתנהל בה בחוכמה רבה מאוד.
אני לא יודע פרטים מדוייקים על אף פעם אני לא מקשיב לצד אחד של הסיפור.
הקבלן צריך לעבוד כמו משוגע ולסיים את האיצטדיון כי את מירב הכסף הוא קיבל,
זה שהוא כנראה מנסה לסחוט עוד כספים,זה גם עושה השיפוצניק הממוצע ,יש פה מישהו שלא שיפץ סגר מחיר הבהיר שזה סופי ופתאום אחרי תחילת העבודה השיפוצניק מבקש עוד כסף,ואז אתה עומד מבואס אוכל ת'לב ואומר לא שסגרנו מחיר והוא מתחיל עם סיפור סבתא.
אז כנראה שפה זה אותו דבר רק עם סכומי כסף אדירים בשביל עיר כמו עכו.
אני ממתין בסבלנות לתשובה של דובר העירייה ועד אז אני בצד של ראש העיר.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2010, 17:14 

(שחר)

shlomsultan לתגובתך!

יכול להיות שאני הצעיר מבין כל האנשים שמגיבים על הנושא בטח ובטח לא ילד!(24 כמעט)אם לזה אתה אומר ילד אז תודה על המחמאה.כי סמי גוש וכל השאר מלבד בוריס שהגיבו אני לא בטוח שהם מוגדרים כילדים !

עכשיו לנושא עצמו
אני יודע טוב מאוד וזוכר שבירן דאז גרם לזה שמכבי עכו תתפרק בזה שלא נתן להם כסף !מפני שברוך התראיין לעתון בעכו ואמר שבירן לא נותן להם כסף ובעצם זה היה אותו שבוע שבירן נתן להם סכום לא מבוטל של כסף ושבוע לאחר מכן ברוך אופיר יצא כנגד ראש העיר בירן בטענה שהוא לא נותן להם כסף ובתגובה לכך הוא (בירן)החרים
את המועדון "מכבי עכו " ולא תרם לא יותר !(את הסיפור הזה אני מכיר )

בלי שום קשר
אחותי הייתה ועדיין חברה טובה של הבת שלו הילה עד כדי כך שהיא הייתה בא לפה כל יום ולהפך, על הנושא הזה אני יודע טוב מאוד וזוכר גם אם בזמנו הייתי צעיר מעכשיו (ילד חח )

לגבי אלי דקסטרו אי לא זוכר דבר בנושא הפועל עכו אם כן עזר להם או לא !
מה שאני כן יודע שאלי דקסטרו נפטר ומכבודו אני לא רוצה לגרוע כי באמת אני לא מכיר וזוכר ,אבלאני כן יגול להגיד שהסכומים שהיה מדבר באותה תקופה לגבי נושא הכדורגל בעיר היו סכומים קטנים מאוד בהשוואה לאותה תקופה !ובהשוואה לתקופה היום שכיום זורם המון המון המון כסף לקבוצה ומדובר בסכומים של מייונים מהעירייה לפחות 2 מיליון

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2010, 16:57 
עכונט כדרך חיים

מיקי אני הראשון שאשמח אם תעלה את ראש העיר שמעון לנקרי לראיון בנושא האיצטדיון.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: